Reacties voor: HitsNL: Nieuwe muziekdienst met alleen Nederlandse muziek

HitsNL is een nieuwe muziekdienst die volledig draait om Nederlandstalige muziek. Dit maakt een abonnement een stuk goedkoper, wat het interessant moet maken voor mensen die alleen muziek van eigen bodem luisteren.
Lars Paymans -

Reacties: 17 reacties

  1. Goeie website ook wel (als je een 30″ monitor hebt dan). 🙂

  2. lol Nederlandse muziek

  3. Dat icoon is wel sprekend voor de beoogde doelgroep. Ik zou hem in ieder geval niet op mijn homescreen willen hebben.

  4. Ok, actuele artiesten. Maar hoe zit het met Hepi & Hepi??

  5. Ook via Sonos af te spelen?

  6. De kop boven het artikel is al net zo verwarrend als de naam van de dienst. Het gaan niet om Nederlandse muziek, maar om Nederlandstalige muziek. Dat is toch net effe wat anders…

  7. Hoempapa! 😩

  8. Onbeperkt Nederlandstalige hits. Klinkt net zo aanlokkelijk als een langdurige wortelkanaalbehandeling.

  9. @Ferryman
    Het gaat niet om “Nederlandstalige muziek” maar om “Muziek van Nederlandse bodem”, daar zit ook Engelstalige muziek tussen, kijk maar naar de namen in het artikel. Klein verschilletje 😉

  10. @vuurvreter: Op hun eigen website staat toch echt prominent bovenaan: “JOUW FAVORIETE NEDERLANDSTALIGE MUZIEK” (daar ook in hoofdletters, ik schreeuw dus in commissie, en het is wel een klein verschilletje in grote letters 😉)

    Overigens is die leuze een contradictio in terminis in mijn geval, mijn favoriete Nederlandstalige muziek is instrumentaal: zolang de genoemde artiesten hun mond maar dichthouden is hun muziek best om aan te horen 😁 (geintje natuurljk…)

  11. Heb na 10 minuten abbo maar weer opgezegd . Drama. 36 albums borsato, 1 album anouk, 1 album golden earring, gezocht naar diverse nederlandse artiesten maar of minimaal of helemaal niet te vinden. Op spotify is al veeeeel meer te vinden. 4 euro is al teveel , VEEL te VEEL 😳️😏️

  12. @Ferryman
    Je hebt helemaal gelijk, ik werd ff op het verkeerde been gezet bij bepaalde artiesten, dacht dat die Engelstalig zongen 😉

    En voor de rest ben ik het ook met je eens, zolang ze niet zingen en muziek maken zijn het prima artiesten 🙂

  13. Wat is de streamingwaliteit?

  14. Ik ben ook wel benieuwd naar de stream kwaliteit.
    Jammer dat het ook geen native iOS app.

    Een erg mooi initiatief al is het jammer dat het zich alleen beperkt tot Nederlandstalige muziek.

    Ik ben zelf al erg lang aan het wachten op een smartradio app (je eigen radio zenders om muziek te ontdekken en bekende artiesten te luisteren) waarbij je onbeperkt kunt skippen en offline kunt luisteren op je smartphone voor maximaal 5 euro per/maand.

    Tot nu toe heb ik alleen Slacker Radio Plus (alleen in de VS) a 3,99 dollar p/mnd en MixRadio (wel in NL, alleen gratis met kleine reclame banner en max 6 skips per playlist per uur en maximaal 4 offline afspeellijsten (van ieder 2 uur het stuk). Helaas nog geen abonnement optie (was er ooit wel bij de vorige eigenaar) komt er wel overigens weer.

    Daarnaast werkt ook de app CloudBeats Pro erg goed om eigen muziek via cloud opslag naar telefoon te downloaden en zo offline te luisteren.

  15. Guus meeuw, borsato altijd weer die zelfde meut! Gadverdamme,
    Er is zoveel mooie nederlandse muziek. Ik blijf wel gewoon bij spotify.

  16. Wat een waatdeloos product, klant onvriendelijk! Alleen dat omslachtige inloggen!

  17. Heel moedig van je vicz61!!!!

    Als Golden Earring en Anouk er bij staan, zit er toch engelstalige muziek tussen….tenzij zij ook NL-talig gekweeld hebben….

    Ik wil best 4 euro per maand betalen, mits ik dan de belofte krijg dat NL-talig nergens anders meer te horen is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.