Reacties voor: ‘Hitachi en Sony werken aan 4-inch iOS-schermen’

Hitach en Sony zijn aan de slag gegaan om 4-inch schermen voor een toekomstig iOS-apparaat te maken, gebaseerd op IGZO-technologie. Daarnaast zou Apple bezig zijn met de iPad 4, die radicaal anders wordt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 30 reacties

  1. Maar hopen dat de volgende iPhone een groter scherm (minimaal 4 inch) heeft, anders blijf ik nog wel bij mijn 3GS.
    De 4 en de 4S heb ik overgeslagen omdat ik perse een groter scherm wil.

  2. Ontwikkelen? Toshiba heeft begin dit jaar zo’n 720p HD 4 inch scherm laten zien voor de mobiele markt.
    720×1280 pixels (resolutie 367 ppi) met een contrast ratio van 1500:1

    Ik was reeds in de veronderstelling dat Apple de gehele productie voor de komende 2 jaar had opgekocht 🙂

  3. Origineel geplaatst door Sezgin
    Maar hopen dat de volgende iPhone een groter scherm (minimaal 4 inch) heeft, anders blijf ik nog wel bij mijn 3GS.De 4 en de 4S heb ik overgeslagen omdat ik perse een groter scherm wil.

    LOL en als er nu nooit een 4 inch uitkomt? Zit jij in 2020 dan nog met je 3GS te pielen?

  4. ik moet zeggen ik heb van mn baas een galaxy s2 gekregen als werk telefoon is wel mooi een groter scherm maar vind het formaat van mn 4 s fijner en zowiezo is de iphone veel prettiger ik snap niet dat ze er zo happig op zijn ik vind t maar een onding

  5. Heb met een galaxy s2 zitten spelen in de mediamarkt, en ik vind het enorme scherm niet echt fijn, ik gebruik liever mijn 4s.

  6. Come on apple maak weer een mega stunt met de iphone 5! Ik verheug me nu al

  7. 4 inch is inderdaad niet meer met 1 duim te bedienen. Vind het scherm van mijn iPhone 4 prima. Alleen andere technologie zou welkom zijn zodat zwart echt zwart is (als in: pixels uit) en in het donker geen licht meer geeft.

  8. Daarom is een 4inch perfect aangezien 4.3 net te groot is. Ik heb zelf een 4s maar ik vindt het scherm echt te klein, ben erg benieuwd naar de 5..

  9. Origineel geplaatst door Evenwakkerworden
    Origineel geplaatst door SezginMaar hopen dat de volgende iPhone een groter scherm (minimaal 4 inch) heeft, anders blijf ik nog wel bij mijn 3GS.De 4 en de 4S heb ik overgeslagen omdat ik perse een groter scherm wil.LOL en als er nu nooit een 4 inch uitkomt? Zit jij in 2020 dan nog met je 3GS te pielen?

    Ehm nee, ook ik heb mijn grenzen natuurlijk. Denk niet dat mijn beste 3GS tot 2020 het uithoudt. Misschien Android ofzo. Zie dan wel.
    Ik wil voorlopig nog wel even op de volgende iPhone wachten. 1 ding is zeker: hij krijgt een geheel nieuwe design.

  10. Apple loopt ongegelofelijk achter met schermformaten.
    Maar nu een ongekende “feature”.
    Binnenkort ook MagSafe adapters waarvan het kabeltje niet afbreekt en zowaar oordoppen die langer dan 1 jaar werken.
    The Power to Be Your Best, maar kijk eens naar de rest…

  11. Voorheen een Iphone 4 gehad nu een Samsung Galaxy S2 en dat gepiel op die kleine 3,5inch scherm werd ik helmaal moedeloos.
    Heerlijk die grote 4,3 inch scherm eendelijk alles heerlijk duidelijk zichtbaar en heel scherp, beter dan de Iphone 4 en neem van mij aan ik wil egt niet meer terug naar iphone

  12. Neen, ik ben ook gelukkig met de huidige schermgrootte. Nog groter, en dan nog een deftige case rond. En je hebt broekzakken voor een tablet nodig. Neen dank u.

  13. Origineel geplaatst door dmr
    Come on apple maak weer een mega stunt met de iphone 5! Ik verheug me nu al

    ik weet niet waarom mensen het steeds over een iphone 5 hebben, de volgende iphone word de zesde iphone, dus die gaat niet de iphone 5 heten.

  14. Origineel geplaatst door ramon
    Ik verheug me nu alik weet niet waarom mensen het steeds over een iphone 5 hebben, de volgende iphone word de zesde iphone, dus die gaat niet de iphone 5 heten.

    Volgens mij snap je Apple’s logica niet. Denk je echt dat een vernieuwde iPod Touch en iPhone van 4 naar 6 springen? Dat zou een aardige blunder zijn, want dan snappen de mensen het totaal niet meer en op het moment dat de klant het niet snapt heeft Apple hun hoofddoel niet vervuld.

  15. hoeveel centimeter is 4 inch?

  16. Origineel geplaatst door sathumax
    Voorheen een Iphone 4 gehad nu een Samsung Galaxy S2 en dat gepiel op die kleine 3,5inch scherm werd ik helmaal moedeloos.Heerlijk die grote 4,3 inch scherm eendelijk alles heerlijk duidelijk zichtbaar en heel scherp, beter dan de Iphone 4 en neem van mij aan ik wil egt niet meer terug naar iphone

    Wel, Ik kom van een HTC sensation en heb nu een iPhone 4S. Het kleinere scherm wa eerst even wennen (ondertussen ben ik het al wel gewoon en stoort het mij zeker niet). Maar 4,3 inch vond ik te groot. Het is ideaal om films te zien of om te surfen. Maar dat toestel met 1 hand bedienen gaat toch enorm moeilijk hoor. 4 inch zou ideaal zijn.

  17. 4 inch of 4,3 inch maakt mij niet zoveel uit. Met een 4 inch neem ik al genoegen hoor. Maar ik vind 3,5 inch echt te klein. Dat is ook de enige reden dat ik soms twijfel om over te stappen op Android.

  18. Origineel geplaatst door iPhonist von GatesOntwikkelen? Toshiba heeft begin dit jaar zo’n 720p HD 4 inch scherm laten zien voor de mobiele markt.
    720×1280 pixels (resolutie 367 ppi) met een contrast ratio van 1500:1Ik was reeds in de veronderstelling dat Apple de gehele productie voor de komende 2 jaar had opgekocht

    Sterker nog, ik had stiekum de hoop dat dit scherm dé reden was van het uitstel van de lancering van de iPhone van juni naar september onlangs. Hitachi die wat moeilijkheden tijdens de productie zou hebben of iets dergelijks.

  19. Als ik apple was zou ik sharp inschakelen de tv’s van sharp hebben echt super mooi en scherp beeld door die quatron technologie

  20. Er zijn al smartphones met 5,3 inch schermen maar dat is te groot 4,3 is net perfect dan kan ik met me 16 jarige duim overal bij

  21. Apple heeft met de introductie van de iphone goed nagedacht over de schermgrootte. Niet voor niets heeft Apple zo’n succes met zijn producten! Over alles wordt weloverwogen nagedacht. Zou Apple geen Smartphone kunnen maken met een groter scherm? Natuurlijk wel! Apple houdt heel goed rekening met de functie van hun apparaten, en past daar de schermgrootte op aan. Vandaar de iPad!!! De concurrent heeft alleen als antwoord een groter scherm en gebruikt dat als wapen. Doordachte ergonomie speelt bij hen kennelijk geen rol!

  22. @Pim, en dat wapen van een groter scherm is een succes. Samsung is de no1 smartphone fabrikant geworden (qua verkochte aantallen).

  23. IOS scherm. LOL oude scherm van de ARC?

  24. Origineel geplaatst door DieterV
    Maar dat toestel met 1 hand bedienen gaat toch enorm moeilijk hoor. 4 inch zou ideaal zijn.

    Ik bedien de toestel nu gewoon met 1 hand.

  25. Zou ook best de remote control van de nieuw te verwachten Apple televisie kunnen zijn!? Een televisie met geavanceerde remote met siri en nog veel meer (game optied izm het scherm). Het scherm is niets anders dan een monitor en de remote van 4 inch biedt meer dan welke app dan ook.

  26. Ik heb het nieuwsbericht op tweakers.net nog eens nagezocht maar het 1280×720 scherm waar Hitachi begin dit jaar aan werkte was 4,5″.
    Het gaat hier dus om een andere variant.

  27. Niet iedereen heeft even grote duimen. 3,5 is perfect voor mij. Vind het in landscape ook lekker typen op de iphone eigenlijk.

  28. @Apple740: Het is toch echt Toshiba 😉

  29. @ramon de 3g was ook niet de 3e iPhone, maar de 2e

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.