Reacties voor: Hipstamatic tijdelijk gratis en helemaal klaar voor iPhone 6s

Hipstamatic is aangepast voor de iPhone 6s en iPhone 6s Plus, waardoor je nu met 3D Touch allerlei nieuwe functies kunt gebruiken. Ook is de app voor korte tijd gratis te downloaden.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Let op!! De maker zelf waarschuwt op twitter om deze versie nog niet te downloaden want hij zit nog helemaal vol bugs. Als je de reacties op de Facebook-pagina van Hipstamatic leest dan liegen die er niet om. Helaas kan ik ook bevestigen dat er nog van alles mis is met deze versie: batterij loopt leeg, iPhone wordt warm, reeds gekochte lenzen en films zijn niet meer te zien of te downloaden en uiteraard constant crashes.

  2. Origineel geplaatst door Steven010
    Let op!! De maker zelf waarschuwt op twitter om deze versie nog niet te downloaden want hij zit nog helemaal vol bugs.

    Kan de bugs (helaas) bevestigen. (Gedeeltelijke) workaround is het tijdelijk gebruiken van de classic mode.

    Maar laat dit NIEMAND weerhouden in elk geval de app te downloaden nu hij tijdelijk gratis is. Die bugs verdwijnen straks toch wel. Dit zal vast de reden zijn van de korting.

  3. Zou willen dat ze dat ook voor Oggle deden. Toch beetje het ondergeschoven kindje geworden, terwijl je daar (voor een vast bedrag per jaar) alle lenzen/filmpjes krijgt.

  4. Origineel geplaatst door MLVC
    Zou willen dat ze dat ook voor Oggle deden. Toch beetje het ondergeschoven kindje geworden, terwijl je daar (voor een vast bedrag per jaar) alle lenzen/filmpjes krijgt.

    Je begrijpt natuurlijk wel dat met de tijd Oggl gaat verdwijnen aangezien alle mogelijkheden van Oggl nu in de 300 versie zitten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.