Reacties voor: Deze hints kun je aflezen uit de uitnodiging van WWDC 2016

Welke hints kunnen we aflezen uit de uitnodiging van WWDC 2016? We zien verwijzingen naar apps, Siri en grootse ideeën terug in de ietwat duistere aankondiging.

Reacties: 10 reacties

  1. Apps -> App Store

    Vernieuwde App Store. Ligt volgens mij ook in de lijn der verwachtingen. Dat je kunt adverteren om je app hoger in de zoekresultaten te krijgen en wellicht ook een nieuw design.

  2. Donkere schermen met oled?
    Volgens mij is wwdc met name software en meestal geen introductie van nieuwe hardware. Ipad net nieuw en iphone zal wel weer september worden.

  3. Die donkere achtergrond is een ander thema in Xcode, de development omgeving voor iOS en macOS, aangezien het als een soort code is geschreven lijkt me puur dat die kleur is gekozen omdat het leesbaarder is (een reden waarom ook veel developers voor een andere kleurencombi kiezen dan kleur op een witte achtergrond, wit is niet erg prettig om de hele dag naar te kijken).

  4. Denk aan nieuwe versie van swift en wat je er allemaal mee kunt maken.

  5. Ook in aantocht (wellicht): MapKit voor websites

  6. Je applicatie (de gebruikerslicentie daarvan) die je niet meer gebruikt, kunnen doorverkopen via de App Store zou een mooie toevoeging zijn.

  7. Nee hè, de nutteloze speculaties beginnen weer. Kunnen we nog even terugkomen op ‘Let us loop you in’? Want daar horen we niets meer over, terwijl ook daar flink over werd gespeculeerd. Misschien tijd om daar eens een terugblik op te werpen iCulture? Dan kan daaruit meteen het ‘nut’ van deze speculaties getrokken worden… Dus…

  8. Persoonlijk denk ik dat ze de computerprogramma eennorm weer veranderen en dit maal de naam, van OS X naar MacOS of OSMac of dat alle producten op een platform komen. Dat het geen iOS, OS X of de andere platformen maar een Apple platform.

  9. iCulture, zouden jullie achteraf niet eens een analyse kunnen maken om te zien wat er precies van klopte?

  10. Origineel geplaatst door Mike
    Persoonlijk denk ik dat ze de computerprogramma eennorm weer veranderen en dit maal de naam, van OS X naar MacOS of OSMac of dat alle producten op een platform komen. Dat het geen iOS, OS X of de andere platformen maar een Apple platform.

    Wat staat hier? Seriously?

    En ik sla de onzinnige hint maar weer over. Oftewel tot de wwdc geen iculture….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.