Reacties voor: Hints die je uit de uitnodiging van 9 september kunt aflezen

De uitnodiging van 9 september 2014 bevat talloze aanwijzingen. iCulture verzamelde de meest geloofwaardige en een aantal bizarre hints.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 42 reacties

  1. Het is allemaal best vergezocht, maar man, wat hou ik van dit soort artikels… 😀 :p

  2. Wish we could say more kan natuurlijk ook betekenen dat er héél veel nieuws komt.

    Zoveel nieuwe dingen: Nieuwe Apple TV, nieuw design Macbooks, nieuw design iPhone, iPhone 6L, nieuwe iWatch, nieuwe Mac Mini’s, nieuwe iPad mini, nieuwe iPad, nieuwe iPad L?

    We wilden dat we je meer konden vertellen; maar we hebben maar 2 uur. Iets in die trend?

  3. Las ook ergens dat het uitvergrootte apple logo een soort sinuslijn gaf, lichte hint naar sensoren.
    Geloofwaardigheid… mmm niet zo groot denk ik.

  4. Ben heel erg benieuwd! Waarom staat er eigenlijk niks in over iOS 8? Denk dat we daar ook het een en ander van gaan horen, (hoop ik).

  5. Ik vind dit altijd zo een onzin. Mensen roepen maar wat. Net als de functies van nieuwe producten. Ze roepen zoveel dat er altijd wel iets goeds tussen zit.

    Net als dat Apple zelf alles heel erg ophemelt. Fantastisch product de iphone 5. Helemaal nieuw opnieuw ontworpen ziet Apple als nieuw. De consument ziet het als opvolger en niet als nieuw. Voor beiden wat te zeggen.

    Nu ook weer. Ze geven het idee nu al zo graag wat te willen vertellen en hop de gekste ideeën komen voorbij. Perfecte marketing dat wel. Maar iedereen denkt meteen extreem door!

    Er komt een nieuwe telefoon. Apple vind die nieuw, wij vinden het een opvolger. Apple komt met een nieuwe IOS8 wij vinden het een update. Er komt een nieuwen Macbook, wij vinden het een update enz….

    Apple claimt allemaal nieuwe producten. Wij zien het als een update. Wij teleur gesteld, Apple super trots.

    iwatch? Nee hoor, anders hadden er al lang onderdelen uitgelekt zijn. Zie iphone en ipad. Nieuwe apple tv? Miss maar veel valt er niet aan te update nu dus kans acht ik heel klein.

    Bron?
    Logisch en nuchter nadenken 🙂

  6. Origineel geplaatst door huplahoi
    Las ook ergens dat het uitvergrootte apple logo een soort sinuslijn gaf, lichte hint naar sensoren.
    Geloofwaardigheid… mmm niet zo groot denk ik.

    Misschien toch niet zo heel ver gezocht want dat zag ik er net ook in! En ik ben niet zo’n ster in het uitvogelen van dit soort dingen.

  7. Misschien is het leuk om de hints van de afgelopen keer te “fact checken”.
    Had je de dingen die uiteindelijk zijn aangekondigd/verteld inderdaad uit de uitnodiging kunnen halen?

  8. @iphone_user: denk dat je toch mis zit. Natuurlijk zijn veel producten updates. Bijna nooit wordt er een compleet nieuwe productcategorie toegevoegd. Dat lijkt nu anders te worden gelet op de speciale locatie.

    Dat er niets uitlekt van de iWatch (of hoe dat ding ook gaat heten) is heel logisch: de productie is nog niet gestart. Dan kunnen er ook geen onderdelen uitlekken. Daarom was de eerste iPhone ook niet uitgelekt en de eerste iPad ook niet. Die worden namelijk eerst aangekondigd en gaan pas enkele maanden later in de verkoop. Met de iPhone kan dat niet. Die moet twee weken na de aankondiging in de winkels liggen en worden nu dus met duizenden per dag gemaakt. Dan krijg je onherroepelijk lekken vanuit fabrieken. Dat een nog niet aangekondigde iWatch niet uitlekt is dus helemaal niet vreemd. Zelfs binnen Apple zullen heel weinigen alle ins en outs kennen.

  9. 10. Polsbandje ->Horlogebandje is ver gezocht

    maar…

  10. Origineel geplaatst door DJGizbo
    Misschien is het leuk om de hints van de afgelopen keer te “fact checken”.
    Had je de dingen die uiteindelijk zijn aangekondigd/verteld inderdaad uit de uitnodiging kunnen halen?

    Die van vorig jaar was makkelijker eerlijk gezegd. Allemaal vrolijk gekleurde rondjes die wezen op het kleurige iOS 8 en de iPhone 5c. Die kleuren kwamen redelijk overeen.

  11. Dat Flint Center for Performing Arts heeft wel een erg mooie website zeg, lijkt er wel een uit 1997 :p

  12. Mensen bij Apple zullen zich ieder jaar wel doodlachen om deze shit. Ik wel iig. 🙂

  13. Ik hou het bij het eerste woord: Wish…we zullen zien ;o)

  14. In elk geval staat één ding als een paal boven water: het is niet vergezocht om aanwijzingen te zoeken in de uitnodigingen van Apple. Het blijkt altijd weer dat die aanwijzingen bevatten over de dingen die aan de orde komen.

    Ik zie in de golvende lijn (inderdaad natuurlijk uit het Apple logo) een ander soort aanwijzing: ik zie het als een golvende lijn, een ‘pulse’ die door de sensoren van de ‘iWatch’ wordt gemeten en in statistieken zichtbaar wordt op ‘iWatch’ en in Healthkit op de iPhone. Die gegevens worden van groot belang als er inderdaad belangrijke gegevens over beweging, lichaam en gezondheid kunnen worden gemeten.
    Ook de zwart-witte tint (die zeker iets betekent!) kan een hint zijn naar bijvoorbeeld medische dossiers.

    Vanwege die ‘pulse’ en het feit dat het gerucht gaat dat de nieuwe wearable van Apple géén iWatch zou heten, ga ik voor de naam IPULSE dat geeft helemaal de belangrijkste (?) functie van het apparaat aan en laat ook nog eens zien dat het om je eigen ‘pulsen’, je eigen gegevens gaat. iPulse…want met een ‘watch’ heeft het weinig te maken!

  15. Origineel geplaatst door WvB22
    @iphone_user: denk dat je toch mis zit,
    Dat er niets uitlekt van de iWatch (of hoe dat ding ook gaat heten) is heel logisch: de productie is nog niet gestart. Dan kunnen er ook geen onderdelen uitlekken

    Oke hier heb je wel een punt inderdaad.

  16. @WvB22: Dat had ik geschreven denk ik, een paar dagen geleden in een eerdere discussie. Ik verbind het ook aan een nieuwe naam voor de ‘iWatch’ die volgens sommige berichten géén iWatch gaat heten. (Zie hierboven)

  17. Van dat polsbandje dat niet helemaal dicht zit, dat was ik. Ik bedoel gewoon het cijfer 6. Is toch precies een polsband die nog verder vastgemaakt moet worden. Niet?

  18. @Thomas Bruyninckx: Wauw! Creatief :D.

  19. Die van Flint center = iets groots maakt mij wel nieuwsgierig 🙂

  20. De zonnewijzer: misschien heel simpel gedacht, maar een iWatch met zonnecellen wellicht?

  21. Erg leuk om dit allemaal te lezen! Het geeft me een beetje het kerstgevoel, iets wat ik met kerst de afgelopen jaren niet meer heb gehad! haha

  22. Gerucht 24 is toch sarcastisch? Als dat zo is kom ik echt heel dom over maar iedereen zag toch dat dat de bovenkant van het Apple-logo is :$

  23. Behoorlijk vergezocht allemaal, we gaan het zien!

  24. 9 9 2 14 = 30?
    Volgens mij 34!

  25. Erg grappig allemaal.
    Nou ben ik, denk ik, een van de weinige apple-fans die absoluut niet zit te wachten op een i-watch (of hoe die ook maar mag gaan heten). Ik draag al vanaf mijn 14e (de leeftijd waar je traditiegetrouw een horloge krijgt bij je vormsel (jaja katholiek opgevoed), maar die ik al op voorhand wist om te ruilen voor een radio, draagbaar dat dan weer wel) geen horloge of andere sieraden. Dus ook geen iWatch, hoe mooi die ook mag zijn.
    Gezien de locatie, blijf ik tóch stiekum hopen op een nieuwe iMac.
    De zin ‘Wish we could say more’ gaat dan in vervulling omdat ze nu een locatie hebben waar ze meer dan alleen de iPhone kunnen introduceren. En dan kunnen ze meteen de oktober sessie afschaffen.
    Gewoon twee apple-events in één.

  26. Vanuit 1 zin maken jullie een verhaal ? Best wel knap.. NOT

  27. De belangrijkste aanwijzing wordt vergeten: “it’s about time”. Het gaat over Tijd.

  28. Leuk om te lezen, maar zal wel weer meevallen wat betreft vergezochte theorieën. Ik denk dat er alleen uit de grijstintige uitnodiging en uit de slogan wat te halen valt.

    Misschien heeft ” wish we could say more” wel te maken met de grotere schermgrotes die er aan zitten te komen, op meer scherm valt meer te zeggen natuurlijk. Maar ja, dat gezegd hebbende zou ik dan eerder denken aan een slogan als “we’re gonna say more, soon”.

  29. Origineel geplaatst door Saïd Bellari
    De belangrijkste aanwijzing wordt vergeten: “it’s about time”. Het gaat over Tijd.

    Volgens mij klopt dat niet. Ik heb dat ook ergens gezien maar volgens mij was dat geen officiële aankondiging van Apple maar ik dacht een onderschrift van Martin Hajek.

    Edit: ik kan het nergens terug vinden maar het hoort in ieder geval niet bij de hints die Apple nu geeft.

  30. @WvB22: 🙂 I stand corrected

  31. Wie zegt dat deze iPhone “iPhone 6” gaat heten?

  32. @Rudra: Zou wel heel raar zijn als het opeens de iphone 8 is. 8ste generatie overigens wel.
    Bij de iphone X gaan ze weer de generatie rechttrekken met de naam, verwacht ik.

  33. We show your medicals…
    het is gewoon een anagram
    geloofwaardigheid??

  34. Misschien gaat de volgende telefoon wel iPhone Air en iPhone mini heten.. Net als bij de iPad.

  35. Ik denk dat het met een betere accu duur te maken heeft, ‘say more’ als in meer tijd om te bellen.. Ofzo… Toch? … Iemand? Niet?

  36. Worden er ook nieuwe iPods verwacht?

  37. Origineel geplaatst door Martin
    Ik denk dat het met een betere accu duur te maken heeft, ‘say more’ als in meer tijd om te bellen.. Ofzo… Toch? … Iemand? Niet?

    Dit vind ik nog de meest voor de hand liggende verklaring voor de gekozen tekst van Apple.

  38. Lijkt wel Wie is de mol hier. Misschien heel vreemd, maar de tekst zou natuurlijk ook gewoon letterlijk kunnen zijn zonder dat er iets achter gezocht moet worden. Het is een uitnodiging waarop ze niet het programma verklappen.

  39. Origineel geplaatst door HooijmansNl
    Het is allemaal best vergezocht, maar man, wat hou ik van dit soort artikels… 😀 :p

    Ja van dit soort artikels zouden er meer moeten zijn.
    24? In de ogen knijpen? Iedereen ziet toch direct dat het een Apple logo is?

  40. Kortom, je kan van alles eruit halen: van Apocalypse tot grasmaaier.

  41. De curves in het midden = gebogen scherm = iWearable ding?

  42. Wish we can say more / wish we can say, more!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.