Hinta.nl maakt iPhone-compatibele prijsvergelijkingssite

Prijsvergelijkingssite Hinta.nl heeft een webapp voor de iPhone gemaakt, waarmee je onderweg prijzen kunt checken. Kieskeurig had er al eentje, maar deze van Hinta is speciaal geoptimaliseerd voor de iPhone.

Hinta prijsvergelijkingPrijsvergelijkingssite Hinta.nl beweert de eerst prijsvergelijkingssite voor de iPhone te hebben ontwikkeld. Nu is het zo dat concurrent Kieskeurig al een mobiele versie van haar website had gemaakt, die prima te gebruiken is op de iPhone, maar er niet speciaal voor is gemaakt. Hinta.nl pakt het andersom aan: ze brengen eerst een geoptimaliseerde versie voor de iPhone uit en gaan daarna bezig met een algemene, mobiele website.

mobiele telefoons op hintaJe kunt op Hinta.nl producten vergelijken op prijs, reviews en ervaringen van gebruikers lezen en zelfs vanaf de iPhone producten bestellen. Of het allemaal wel zo handig is aangepakt valt nog te betwijfelen: een zoektocht naar mobiele telefoons (beter gezegd: een heel bepaalde mobiele telefoon) levert bij het bladeren via Elektronica > Telefonie > Mobiele telefoons een onoverzichtelijk lijstje op met typenummers van Nokia-toestellen. Een zoekfunctie hebben we nog niet kunnen vinden. Na het doorbladeren van tientallen pagina’s met Nokia’s in verschillende varianten kom je uiteindelijk wel een keer bij de iPhone terecht.

Meer info: Hinta.nl/iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 oktober 2008, 20:30
Categorie Apps
Onderwerp vergelijking

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.