Reacties voor: Hi voert nieuwe abonnementen met 6GB databundel in

KPN Hi gaat per 2 september 2013 nieuwe abonnementen invoeren. Toestellease verdwijnt en er komt een abonnement met 6 GB data.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 32 reacties

  1. Waarom stoppen ze met toestel lease? En wat gebeurd er met de oude contracten?

  2. Met het grootste abonnement kost het €70 voor super-end toestellen, €80 voor highpower-end toestellen en €100 voor megascifi-end toestellen.

    Geef het gewoon een normale naam zeg…

  3. Kpn&Hi hopelijk binnenkort overgenomen door die mexicaan of failliet smerige zakkenvullers zijn het !! Kijk die prijzen sjesesss 60€ 3gb 200 min pffffff

  4. Just Robin mobile . Nl man man waar voor je geld

  5. Hier was ik op aan het wachten 🙂 sim only met 4G, 1,5 GB data en 100 belminuten voor €26!

  6. Je betaalt dan €5 of €15 bij… Niet €5 of €10.

    Enfin, het is prijzig, maar telefoonproviders moeten toch hun 4g-frequenties terug verdienen.

    Op naar de sim-only!

  7. Origineel geplaatst door Fruitschaal
    Je betaalt dan €5 of €15 bij… Niet €5 of €10. Enfin, het is prijzig, maar telefoonproviders moeten toch hun 4g-frequenties terug verdienen. Op naar de sim-only!

    Je zou denken dat ze na de UMTS veiling wel 3x na zouden denken bij het bieden, niet dus en de providers hebben in Nederland het meest betaald in heel Europa….

  8. Ik zou best terug naar kpn willen echter is er geen 4g ondersteuning voor de 5. Ik wacht wel op de 5s en ga dan mijn keuze maken.

  9. langzamerhand gaan de prijzen ietsje beter worden. als je ook je muziek luistert via spotify/itunes match ben je zo een 3 gig per maand kwijt. ik betaal nog een oud abo 30,- p/m onbeperkt. bij deze sim-only kom ik uit op een ca 32,- 2 jaar vast

  10. Vind het nog aan de prijs, er zijn goedkopere tarieven.

  11. Goed dat ze stoppen met lease zal ze heel wat klanten hebben gekost nog paar maanden en ga overstappen op Red veel goedkoper en lekker alles onbeperkt

  12. Voordeel ook van nu is dat ik ook spotify premium erbij heb voor ‘niets’

    Zouden ze dat er ook weer bij doen vanaf september?

  13. Origineel geplaatst door Barend
    Goed dat ze stoppen met lease zal ze heel wat klanten hebben gekost nog paar maanden en ga overstappen op Red veel goedkoper en lekker alles onbeperkt

    Goedkoper? Vind je? 🙂

  14. Ik zie dat Hi eindeloos beperkt is.

  15. @Gonny: Ik begrijp dat KPN de 1800 MHz band in steden in gaat zetten, welke wel geschikt is voor de iPhone 5. Ik kan echter nergens vinden of ze dit ook altijd toe gaan passen, of alleen op drukke (feest)dagen. Ze zijn op dit moment met een test bezig in Delft. Weet jij meer over het gebruik van deze band?

    Oplossing zou een iPhone 5S zijn met ondersteuning voor 800 MHz 🙂

  16. Opvallend is dat er bij de abonnementen geen belminuten worden meegeleverd. “Wie belt er nou nog?” meldt Hi in de aankonding.

    Dat is wel een rare uitspraak voor een bedrijf dat zich pas twee jaar geleden realiseerde dat sms-en geen toekomst meer had. De afdeling marketing mag zich de ballen uit hun broek schamen.

  17. @Flieps: En de vrouwen?

  18. Wie belt er nou nog? Eens even kijken.. pakweg al mijn contacten boven de 30 jaar, alle instanties incl. de overheid.. Conclusie: Ik kom er niet met Skype en Viber, toch maar extra belminuten dus. Conclusie nr. 2: Wie belt er nou nog is een grote onzin slogan. Conclusie nr. 3: Ik ga alvast sparen voor een los toestel, dit gaat nergens meer over.

  19. Geez wat duur… 😐

  20. De sim onlys zien er niet slecht uit.

  21. “Wie belt er nou nog?” meldt Hi in de aankonding.
    De sukkel die zoiets verzint mag wel zonder bedenktijd weg.
    Alsof Audi gaat adverteren met “Wie rijdt er nu nog ?”

  22. Zie dat spotify ook verdwenen is …

  23. ‘Wie sms’t er nou nog?’ bedoelde ze natuurlijk, daarom krijg je die gratis, snap het al….

  24. De prijs van de 6GB bundel valt mee vergeleken met de goedkopere, want voor de prijs van die 500 MB bundel heb je elders 1 of zelfs 1,5GB aan data EN belminuten (T-Mobile en Tele2).

    Ik betaal 34 euro per maand voor mijn Vodafone-abonnement met 100 min, onbeperkt sms en 500MB data, de 1ste 6 maanden betaal ik maar 17 euro p/m.
    Maar dat is inclusief de 5 euro per maand voor mijn iPhone.

    Om maar te zwijgen dat je zelfs NOG goedkoper kan en dan zelfs met een nette toestel als iPhone 4, S3 of Xperia SP.

    Edit:
    Net ontdekt dat de iPhone 4 onder de high end toestel valt, dat is dus (in mijn geval als student) 30 euro per maand voor 500MB plus onbeperkt sms.

    Na 2 jaar ben ik dus €720 kwijt bij Hi, met mijn huidige abonnement ben ik dan na 2 jaar €714 kwijt, 6 euro minder maar wel iedere maand 100 belminuten erbij, ik bel dan ook heel weinig maar het is handig om altijd wat minuten te hebben als je perse moet bellen.

  25. Hoe kan Vodafone met 3G een theoretische snelheid van 28 Mbps bieden en KPN Hi met 4G een theoretische snelheid van 25 Mbps? Ik kom maar op 1 ding en dat is dat KPN Hi de snelheid dichtknijpt.

  26. Haha. Okay als ik het goed begrijp. De iPhone zal onder highend categorie vallen maar wordt wel uitgesloten van 4G-bereik? Zijn ze gek geworden? De prijzen zijn zoals gewoonlijk belachelijk. Maar kom de iPhone gebruikers tegemoet met een speciaal samengesteld abo voor iPhone. Tot iedereen niet massaal hun abo’s opzegt zullen de telecomproviders het nooit leren en ons blijven uitbuiten. Wat een domme slogan zeg!

  27. Wat idd al eerder aangekaart is hier, ook ik mag mijn abbo gaan verlengen in November.
    Gelukkig van dat geile leasecontract af. Maar gaat de iPhone 5S wel ondersteund worden als ik bij Hi/KPN blijf zitten?
    Daar wordt nog geen woord over gerept in de wandelgangen. Naast de kleuruitvoeringen en cam specs.
    Vind ik eigenlijk nog veel belangrijker… Zou spijtig vinden na jaar of 15 over te moeten stappen.

  28. @Roberto: Het is volgens mij niet zo dat Hi/KPN een iPhone uitsluiten van 4G. 4G van KPN (en ook Vodafone en Tele2) werkt op 800 MHz en de iPhone 5 niet. Voor zover ik kan zien werken alle andere 4G toestellen op 800 en 1800 MHz. In de wandelgangen gaat iedereen er vanuit dat de iPhone 5S wel op 800 MHz werkt en dus zal die ook op 4G van Hi en KPN werken. Ga daar maar vanuit. Nu hopen dat de wandelgangen gelijk hebben. En doe mij dan maar zo’n 6GB abo’tje. Knallen!

  29. Onbeperkt internet vind ik erg prettig. Daarnaast ook fijn dat toestellen weer eigendom worden!

    1 ding: Wat als ik meer dan 300 minuten nodig heb??

  30. Nog ter aanvulling: Hi geeft aan dat ze stoppen met toestellease omdat jongeren het zien als een rem op hun gebruik. En ook: “Door ToestelLease hebben ze het gevoel dat hun toestel niet van hen is en ze vrezen voor hun privacy en de rekening achteraf. Dit weegt zwaarder dan bijbetalen vooraf.”

    Over 4G zeggen ze: “Alle Apple producten die op dit moment (augustus 2013) op de Nederlandse markt geïntroduceerd zijn en waarin 4G/LTE technologie zit, hebben niet de ondersteuning van de juiste frequentieband (800 MHz) waarop KPN de komende jaren het landelijke 4G netwerk gaat bouwen.”

    We moeten dus hopen dat de iPhone 5S de 800 MHz-band gaat ondersteunen.

  31. @Joris : Ik kwam dit nog tegen , na aanleiding van de evt Frequentie ondersteuning op de 5 S. Volgens mij gaat het helemaal goed komen . Ik ga denk voor de 3 Gig versie. Zit nu zelf telkens net over de 1 Gig verbruik. Maar zit daarbij wel veel op WIFI. Thuis op werk ed .

    “PHONE 5S WORLDWIDE 4G
    One of the problems with the existing iPhone 5S is that different models are sold in each country, each with its own specific 4G support. Currently, there’s no global model that supports world-wide 4G. We’re expecting Apple to solve this in the iPhone 5S and not just for convenience, but because making one model will work out cheaper for the company in the long-run.

    Adding credence to this rumour is the fact that Qualcomm has created a new 4G chip, which will give the Phone 5S global LTE support.

    Called the RF360 Front-End Solution, the chip provides compatibility with eight mobile network standards: LTE-TDD, LTE-FDD, EVDO, WMCDA, CDMA, TD-SCDMA, EDGE and GSM. This covers the full range of 2G, 3G and 4G networks, which means that a phone equipped with this chip should work with all mobile networks world-wide.” Bron : http://www.expertreviews.co.uk/smartphones/1296784/iphone-5s-iphone-5c-specs-release-date-price-rumours

  32. @Tim Wachter: Oude toestellease-contracten blijven gewoon doorlopen, tot de afgesproken periode voorbij is en je je toestel moet teruggeven (of overnemen).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.