Reacties voor: Hi en MTV Mobile krijgen internetbundel met Spotify Premium-abonnement

Hi en MTV Mobile gaan vanaf 6 februari een nieuwe internetbundel aanbieden, waarbij je een abonnement op Spotify Premium krijgt. Hierdoor kun je via een draadloze internetverbinding muziek streamen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 20 reacties

  1. Spotify Premium heeft de mogelijkheid om een muzieklijst ‘offline’ beschikbaar te maken op de iPhone zodat je geen dataverbinding nodig hebt om muziek te luisteren. Hierdoor verbruik je geen data van de 500mb die tot je beschikking staat.

  2. Kansloos om Spotify premium mee te geven bij een abbo van 500mb.

    Een beetje fatsoenlijk nummer is al snel iets van 5mb dus als je 100 nummers in een maand luistert ben je al door je hele bundel. Doet me een beetje denken aan een smerig trucje om klanten extra te laten betalen.

    (@Hierboven, Preloaden is leuk natuurlijk maar de echte kracht van spotify is natuurlijk alles overal kunnen luisten)

  3. Dacht KPN hier nu echt klanten mee terug te winnen? Wat een onzin zeg, dit ga je niet geloven. Ze zouden met sterkere aanbiedingen terug komen en betere abonnementen omdat ze zoveel klanten kwijt zijn.

    Nou, dit vind ik niet echt een super deal hoor.
    KPN is verleden tijd!

  4. Dat hele Spotify zal mij een zorg zijn hoor….

  5. Ok! Ik ben bij mijn volgende abbo iig geen klant meer van hi ! Rare praktijken !

  6. Als KPN nu eens gewoon een prepaid 500mb p/mnd abbo verkoopt voor 10 euro en de gebruiker zelf laat bepalen wat hij/zij er mee doet, sta ik in in lijn.

  7. Een half jaar gratis spotify? Wat is dat nou weer voor lokkertje, doe dan gewoon de gehele contractduur..

  8. Verkoop een grotere databundel voor die €10,- ipv van Spotify… Mensen met iTunes match/mensen met veel muziek zitten helemaal niet op Spotify te wachten… Nu is het zo van: we houden het databundel klein maar je krijgt wel het enorm populaire Spotify erbij om alle muziek te streamen, maar uiteindelijk zullen we nog veel meer aan je verdienen, want als je Spotify goed gebruikt ga je sowieso over die 500 mb heen kitsjing … #kansloos

  9. KPN laat wederom weer zien dat ze totaal geen kaas hebben gegeten van de mobiele markt, denken dat gebruikers dom zijn en ze realiseren zich niet dat als ze zo door gaan het binnenkort einde oefening is. De kwartaalcijfers laten de feiten zien en dat wordt alleen maar erger als het management niet wakker wordt!!! Maar goed ga gewoon door KPN, jullie hebben over de jaren heen genoeg verdient, alleen was dat niet ten goede en dat blijkt!

  10. Origineel geplaatst door Donstil
    Kansloos om Spotify premium mee te geven bij een abbo van 500mb.Een beetje fatsoenlijk nummer is al snel iets van 5mb dus als je 100 nummers in een maand luistert ben je al door je hele bundel. Doet me een beetje denken aan een smerig trucje om klanten extra te laten betalen.(@Hierboven, Preloaden is leuk natuurlijk maar de echte kracht van spotify is natuurlijk alles overal kunnen luisten)

    Spotify nummers hebben een lage bitrate van 160kbit. Hierdoor zijn nummers veel minder dan 5mb. 😉

  11. Waarom zo’n negatieve, naïeve reacties? De nummers op Spotify zijn bij het luisteren via 3G ingesteld op een lagere bitrate zodat je niet snel boven die 500MB zal uitkomen.
    Ik gebruik dagelijks Spotify en ben max. 200MB kwijt aan data hieraan.

  12. Aardige bundel. 500MB is redelijk te doen in een maand. Als de snelheid 7,2MB is, is t een leuke bundel IMO

  13. Het is maar net welke eisen je stelt aan de kwaliteit van je muziek. Ik heb hoge eisen dus een bitrate van 160 is voor mij Not Done. ITunes Match heeft een bitrate van 256 en dat is toch echt een stuk beter. Speel nu al 3 dagen mijn muziek over 3G af en ben al 1,5GB kwijt. Denk ook dat het ligt aan Hoe lang je muziek luistert. Ik doe dat zo een 6 uur per dag (lekker op de angry birds speaker op de zaak) Negatief en naïef??? Denk het niet. Ieder zo zijn eigen mening 😉

  14. Super, 500mb zit je zo doorheen met een beetje luisteren over 3G. En die 500mb kost ze uiteraard vrijwel niets, zelfde gezeik als wat een sms kost die waren/zijn ook veel duurder gemaakt dan wat het de provider werkelijk kost. Dus uiteindelijk betaal je gewoon het Spotify abo voor €10 en KPN die verrukkelijke marges behaald bij Spotify door het binnenhalen van leden. Slimme marketing actie?
    Niet echt, alleen de reacties hier boven informeren al genoeg dat de consument geen blinde mol is!
    Erg jammer!

  15. Het voordeel van Spotify is juist dat je alle muziek tot je beschikking hebt die je maar wil onderweg.
    Dit kan niet met iTunes Match, bij Spotify kan je beiden. Je kan tot 3333 nummers lokaal op je device opslaan in de hoogst mogelijke bitrate.

    Dat iedereen een eigen mening heeft is natuurlijk alleen maar goed. Alleen het lijkt nogal een trend te zijn dat telecomaanbieders helemaal niks goed meer kunnen doen terwijl dit mijn inziens toch een leuk, origineel product is.

    Origineel geplaatst door Carsten
    Het is maar net welke eisen je stelt aan de kwaliteit van je muziek. Ik heb hoge eisen dus een bitrate van 160 is voor mij Not Done. ITunes Match heeft een bitrate van 256 en dat is toch echt een stuk beter. Speel nu al 3 dagen mijn muziek over 3G af en ben al 1,5GB kwijt. Denk ook dat het ligt aan Hoe lang je muziek luistert. Ik doe dat zo een 6 uur per dag (lekker op de angry birds speaker op de zaak) Negatief en naïef??? Denk het niet. Ieder zo zijn eigen mening

  16. @Jeffrey:

    Precies!!!! Ik las overigens op tweakers één reactie van iemand die in een halve maand al 900MB had verbruikt met spotify, wat de stelling van het is maar net hoeveel muziek je luistert onderstreept 😉 Maar chapeau voor de marketing afdeling

  17. @Jeffrey: Precies!!! Las op tweakers overigens een reactie van iemand die in een halve maand al 900MB had verbruikt, dus voor hem duidelijk geen optie. Wel eén mooi voorbeeld van eén muziekliefhebber. Marketing technisch geniaal, maar wel een overduidelijke melkkoe.

  18. Hmmmmm! En reageren met een Android tablet gaat ook slecht zeg. Kreeg 2 keer een melding dat ik de inhoud van mijn reactie moest checken, maar hij werd toch geplaatst. Beter stick to my iOS device 😉

  19. @iRobin:

    Maar dat KPN zegt dat het gemiddelde gebruik op 150MB ligt klopt gewoon niet en het is gewoon een makkelijke manier om geld te verdienen aan een populaire dienst. Zoals ik al in een vorige reactie melde is er iemand die meld dat er véél meer data mee gemoeid is. Het is eigenlijk hetzelfde als een T-Mobile die beweert “onbeperkt internet” aan te bieden…..totaal niet transparant en oprecht. En wat betreft het aantal nummers…..Match bied ruimte voor 25000 nummers uit je eigen collectie. En gaat het juist niet daarom? Muziek uit je eigen collectie? Je hebt een goed punt, niets op aan te merken, maar ik steun liever de muziekindustrie en nieuwe bands dan dat ik gebruik maak van een dienst die als doel heeft providers te verrijken.

  20. Jongens jullie bekijken het fout. Natuurlijk is een datalimiet niet mals voor streamen! Streamen kost gemiddeld 1MB per minuut. Maar het grote verschil hier is dat je 500MB cadeau krijgt, Spotify Premium kost zelf €10 😉

    En dan hoef je een half jaar niet te betalen.. Tja als je sowieso interesse hebt in Spotify en wat je ermee kunt & het is tijd voor een nieuw abonnement dan was je nu al aan het bestellen 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.