Reacties voor: Hoe een simpel liedje Steve Jobs aan het dansen kreeg

Maker van het populaire filmpje over het antenneprobleem van de iPhone 4 vertelt drie jaar later hoe Steve Jobs voorafgaand aan de persconferentie op zíjn nummer danste.
Michel Lusthof -

Reacties: 8 reacties

  1. Wat ik me het beste kan herinneren was dat ik vooral boos werd door de arrogante reactie van Apple destijds: “There is nothing wrong with the phone, you’re just holding it wrong!”. Hoewel het misschien een beetje overtrokken was, was er wel degelijk een probleem met de ontvangst. Ik heb de telefoon inmiddels weggegeven maar nog steeds hoor ik iphone 4 eigenaren vaak klagen over slechte ontvangst of slechte kwaliteit van gesprekken.

    Het was een oogstrelend design maar vorm ging toch een beetje boven functie. Die 4s werd intern toch flink aangepast voor dit ‘probleem’.

  2. Zullen we de hele heisa maar weer overdoen? We hebben meerdere iphone 4 apparaten in huis en niemand klaagt over slechte ontvangst of slechte kwaliteit van gesprekken.
    Ik heb zelf een iphone 5 en ik heb wel last van beroerde ontvangst soms – vodafone heeft ondertussen erkend dat in mijn wijk de onrvangst ruk is en dat tzt nieuwe antennes worden geplaatst.

  3. Ik heb drie jaar met men iPhone4 gedaan en heb hier nooit last van gehad…..

  4. @Sen: mmm, ik heb er 1,5 jaar mee gedaan. Ook nooit last van gehad. Nu heb ik heb aan mn vader gegeven, en de speaker voor het bellen aan de voorkant van de iPhone doet het erg zachtjes. Weet iemand hoe dit kan?

  5. Nou, laten we maar weer een liedje maken dan.
    iPhone 5s nog geen 1 week oud en ontvang alweer mijn 3e iPhone 5s… Elke week een nieuwe telefoon, gaat goed zo.

  6. Ach, ik heb alle generaties iPhone tot nu toe gehad en niet 1 enkel probleem (ook allemaal een JB) maar wel een zeer hoge inruil elk jaar :-)!

  7. Ik heb er ook 1,5 jaar gebruik van gemaakt, en nooit last van gehad. In mijn omgeving ook nooit iemand. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het probleem er niet was. Alleen het was zo verschrikkelijk opgeblazen. Buitenstaanders dachten/denken dat alle iPhones hier last van hadden door de manier waarop de media het in beeld heeft gebracht.

    Natuurlijk is het ook wel bijzonder als de iPhone op grote schaal iets mankeert.

  8. @WvB22: Ik vermoed dat Apple moeilijk openhartig kon zeggen: “Klopt hoor, die antenne deugt van geen meter!” Amerika, weetjewel? Dan liggen er meteen een paar duizend rechtszaken op de deurmat van Amerikanen die vinden dat ze zwaar gedupeerd zijn en recht hebben op een paar miljoen smartengeld. Ik vermoed dat het gewoon een juridische kwestie was.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.