Reacties voor: De HelloPlant-sensor waarschuwt als je kamerplant droog staat

Met HelloPlant krijg je notificaties als je kamerplant water nodig heeft. En met een prijs van €22 is de plantsensor relatief goedkoop.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. En volgend jaar een app die je waarschuwt om je kind eten te geven. Waar is de lol gebleven om zelfstandig voor iets te zorgen.

  2. De slimme plantsensor van Xiaomi doet precies hetzelfde, is direct verkrijgbaar, en kost slechts 15 euro als je een beetje goed zoekt op de bekende Chineze websites. Let wel op dat je de internationale versie koopt omdat de Chineze versie niet buiten China werkt. De slimme plantenpot (diameter 15cm) heeft behalve app-bediening ook een lampje en geeft aan of je plantje dorst heeft of gevoed wil worden. Ook leuke gadget, voor slechts 30 euro.

  3. Heel mooi product voor een betaalbare prijs, dit ga ik zeker aanschaffen. Wat ik gek vind die ene hele euro korting op twee stuks😅
    Je moet dus met bluetooth in de buurt zijn wil je de gegevens uitlezen. Is het mogelijk om dat via wifi te doen?

  4. Ik geloof niet meer in de kickstarter-achtig-projecten. Gewoon produceren en verkopen en niet ons laten betalen en vervolgens failliet gaan of naar Noorderzon vertrekken met het vermogen. Wie herinnert zich nog dat oranje megacoole multifunctionele Coolest-koelbox, is alweer bijna ouderwets geworden.

  5. Per plant een sensor van 22 euro? Welke sukkel trapt daar nu in?

  6. Het word echt steeds gekker. Kunnen we nu zelfs al niet meer een plant onderhouden zonder hulpmiddel? Hahaha best triest…

  7. @Martijn: Ik heb ook twee stuks van de Xiaomi slimme plantensensor, helaas heb ik nog niet de instelling kunnen vinden om notificaties te ontvangen. Werkt dat bij jou wel?

  8. Origineel geplaatst door KnarF
    Per plant een sensor van 22 euro? Welke sukkel trapt daar nu in?

    Ik! Ik heb twee planten die samen behoorlijk meer waard zijn dan die 43 euro. Toch merk ik dat ik ondanks de reminder in mijn agenda vergeet water te geven als ik tijdens die reminder niet thuis ben. Dit product biedt mij echt een uitkomst.

  9. Ik heb er gelijk 2 besteld voor me bonsai boompjes.

    Origineel geplaatst door Rayvano
    Heel mooi product voor een betaalbare prijs, dit ga ik zeker aanschaffen. Wat ik gek vind die ene hele euro korting op twee stuks😅

    Je moet dus met bluetooth in de buurt zijn wil je de gegevens uitlezen. Is het mogelijk om dat via wifi te doen?

    Je kunt ze ook bestellen met een WiFi Hub, dan kun je ook notificaties ontvangen als je niet thuis bent.
    Zonder werkt het alleen met Bluetooth.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.