Reacties voor: Bijna de helft van iPhones en iPads al op iOS 8

Bijna de helft van de iPhone- en iPad-gebruikers heeft iOS 8 al geïnstalleerd.
Lees het complete artikel → Bijna de helft van iPhones en iPads al op iOS 8
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Ik heb er nog niemand over gehoord maar ik vind de verticale indeling van de Appstore een stuk minder prettig dan de horizontale.
    Ben ik de enige?

  2. Ik wacht nog een poosje voor ik overstap. Ik baal enorm over de berichten rondom bijv. de vernieuwde foto-app (verdwijnen camera-roll, al dan niet bewaren, al dan niet vernietigen, zoeken naar foto’s, etc). Ik hoop dat Apple in 8.0.1 hierop terugkomt, maar eerlijk gezegd heb ik er een heel hard hoofd in.

  3. Ik heb de dag dat ios 8 uit kwam meteen geïnstalleerd. Helaas heb ik zoals anderen erg veel last van de batterij die snel leeg gaat. Op internet is ook nog nie veel informatie te vinden hierover dus ik hoop dat Apple aan het einde van de maand een update levert die dit verhelpt. En natuurlijk de camera rol terug draait want dit “onlangs” toegevoegd is echt 10 keer niks.

  4. Origineel geplaatst door Micky
    Ik heb er nog niemand over gehoord maar ik vind de verticale indeling van de Appstore een stuk minder prettig dan de horizontale.
    Ben ik de enige?

    Ik vind het wel fijn, was tegelijk met ios7 veranderd, daarvoor was het altijd verticaal, een stuk meer apps op je pagina die je kan bekijken. Voor mij zeker weer een pluspunt!

  5. @Wouter: Ik heb het echt pas sinds de laatste update. En een stuk meer apps? Er passen er nu ongeveer 1,2 per ‘scroll’.

  6. Ik wacht nog even dat al die bugs zijn opgelost dan zie ik verder wel of ik IOS 8 installeer op mij ipad mini.

  7. Dan zal ik mijn iPads ook maar snel gaan updaten om dat percentage te verhogen 😉

  8. @Micky: Ik vind dat ook inderdaad.

  9. @Micky: Voor iOS 7 was het verticaal, in iOS 7 was het horizontaal. En nu dus weer verticaal

  10. Origineel geplaatst door Pieter
    Voor iOS 7 was het verticaal, in iOS 7 was het horizontaal. En nu dus weer verticaal

    Precies wat ik bedoelde idd, verticale vele malen fijner naar mijn idee

  11. @Wouter: Ik zal er gewoon aan moeten wennen, denk ik.
    Het zou wat mij betreft wel fijn zijn als ze dit soort dingen (fotorol bv ook) eens constant lieten.

  12. Ik heb het ook, maar ben er niet echt tevreden over. Het wegnemen van de Camerarol/fotostream is echt het slechtste wat Apple (mijn mening) ooit heeft gedaan.. Niet te beginnen over mijn batterijverbruik, maar dat kan ook tussen m’n oren zitten omdat er zoveel over gesproken wordt ofzo.

  13. Batterij super snel leeg bij ios8 en dat multitasken loopt ook echt niet goed. Bij 8% valt ie gewoon uit. Pffff

  14. Ik heb de update dezelfde dag nog geinstalleerd. Normaal wacht ik wel op de jailbreak maar daar doe ik echt helemaal niks meer mee. Maar naar mijn idee gaat de accu even lang mee als op ios 7. Ik doe precies hetzelfde als op ios 7. Denk dat op ios 8 de accuduur zelf beter is geworden maar dat zou ook kunnen komen doordat er nu geen jailbreak meer op staat. De nieuwe manier van foto’s is wel even wennen maar daar ook geen last meer van eigenlijk. Ik heb er iig geen spijt van. Maar is het niet meer mogelijk om te downgraden naar ios7? Dan afwachten wat ios 8.0.1 doet.

  15. Ben benieuwd of dit netto getallen zijn.
    Ik bedoel dan, mijn ipad3 had ik geupdated naar ios8 dus plus1 maar snel toch weer ios 7 terug gezet. Dat zien ze ook omdat apple checked.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.