Reacties voor: Helaas: niet de iPhone, maar Samsung Omnia is de populairste

Helaas voor ons: de Samsung Omnia is veel geliefder dan de iPhone. Tenminste, dat blijkt uit cijfers die Samsung zelf heeft verzameld. Het toestel staat al weken in de top 3 van populairste toestellen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 69 reacties

  1. miscien wel de meest verkocht maar niet de meest stijlvolle telefoon. de mensen kopen de samsung omdat hij goedkoper is, en niet beter want ik ken bijde telfoons en ik vind de samsung echt heel slecht een mislukte naaperij van de iphone

  2. WM prul… Brrrr…

  3. Wat een goedkope rommel triest, namaak, slecht werkend,geen volledige touch,
    Mensen die dit kopen zijn erg op de centen.
    Mijn advies niet kopen.
    Liever naakt dan namaak

    Floor

  4. Die GPS mag anders wel eens op de iphone komen

  5. En nu nog objectief, want wij van wc eend..

  6. Niet zo vreemd als de Iphone alleen met T-mobile verkocht mag worden en de Samsung met alles !

  7. samsung omnia is werkelijk qua functionaliteit niet te vergelijken met de iPhone, er is geen enkele smartphone die zo’n goed touch scherm heeft als de iPhone & zo makkelijk te begrijpen en hanteren aplicaties.
    Maar de grootste misser van de iPhone is de camera en geen uitbreidbaar geheugen. En daar scoort samsung gewoon erg goed in!
    En de omnia is werkelijk overal en met elke provider te krijgen. Maar zo blijft de iPhone lekker exclusief de beste !

  8. Ach, zo boeiend is dat toch niet. De graphics en style van de iPhone is nog steeds niet te evenaren.
    Veel mensen realiseren nog niet echt dat de iPhone op Mac OSX draait, een veel geavanceerder stuk software dan Symbian (wat ik werkelijk rotzooi vind) en Windows Mobile.
    Tomtom is bezig app. voor de iPhone, als je het over navigatie hebt dan is dat wel een topper. De iPhone is een enorme hype geweest…nu zwakt het af, heb ik het idee en dat is normaal. Apple draait nu mee in het circuit, maar wij Nederlanders zijn erg Calvinistisch, dus wij houden het graag bij dat ene produkt, Samsung…Nokia blablabla.
    Dus Samsung is sneller aan de top, het is nog steeds bekender voor veel mensen dan de iPhone. “Samsung…ow, dat is vaak topspul, vooral het scherm! iPhone? Daar hoor ik ellende over, software dit, software dat”. Maar over updates hebben ze nog nooit wat gehoord…laat staan dat ze het ZELF durven doen.

  9. Ikzelf vind de Samsung Omnia best een mooi ding. De specs zijn best aardig en ik vind Samsung best een goed merk.
    Toch ben ik veel blijer met mijn iPhone (1e generatie), simpelweg omdat er toch veel meer mee mogelijk is en vanwege het uitstekend werkende systeem dat er op zit.
    En een beetje concurrentie is ook niet erg, misschien dat Apple dan iets meer moeite gaat doen om van de iPhone helemaal een top-telefoon te maken!

  10. WM Kots, nooit meer. iPhone is voor mij far out the beste there is. Wat een gigantisch mooi & goed tstl de iPhone.

  11. Origineel geplaatst door hart
    samsung omnia is werkelijk qua functionaliteit niet te vergelijken met de iPhone, er is geen enkele smartphone die zo’n goed touch scherm heeft als de iPhone & zo makkelijk te begrijpen en hanteren aplicaties.
    Maar de grootste misser van de iPhone is de camera en geen uitbreidbaar geheugen. En daar scoort samsung gewoon erg goed in!
    En de omnia is werkelijk overal en met elke provider te krijgen. Maar zo blijft de iPhone lekker exclusief de beste !

    Vergeet het navigeren niet.

  12. Oneerlijke strijd aangezien de iphone helaas niet los te kop is en de samsung wel. Maar iphone blijft de 1e en de mooiste.

  13. @hart

    ben het met je eens !!!!

  14. Alsof Apple daar wakker van ligt!

    Net zoiets als Opel die hoog van de toren blies dat de Kadett de meest verkochte auto in Nederland was, terwijl er van de VW Kever wereldwijd 22 miljoen verkocht werden!!!

    De Motorola RAZR ingehaald hebben en de best verkochte van de USA zijn is toch veel belangrijker voor Cupertino, dan de Omnia in een dwergstaatje. 😀

  15. Dat de iPhone niet los verkocht wordt is toch gewoon de schuld van Apple. Maar je kan toch twijfelen bij dit soort cijfers als de fabrikant dat zelf publiceert.

  16. Ach wat zal mij het rotten, ben blij dat niet iedereen een iPhone heeft, dan wordt het ook zo standaard.
    En goed er zijn ook meer mensen met een PC dan een MAC, wordt het daar minder leuk door?
    En dan is het natuurlijk nog de vraag hoe representatief dit onderzoek is, maar dat kan mij dus niet erg interesseren.

  17. als britney spears op nr 1 staat in een of andere top 100 wil dat toch ook niet zeggen dat ze de beste zangeres is?

  18. De Omnia is de enige van de zogenaamde “killers” die zich kan meten aan de iPhone. Het is een leuk dingetje. 5MP camera + video… Beeldbellen.. Uitbreidbaar geheugen! Copy & Paste (hahaha)..
    Straks komt Blackberry met de Storm.. (Gaaf touchscreentje)

    Ik ben nog steeds erg blij met mijn iPhone, geen andere mobiel werkt beter samen met mijn Mac.
    Maar laten we eerlijk zijn, qua specificaties begint het een beetje oud te worden.

    En daar moet je dan een 2-jarig contract voor afsluiten.

  19. Wij als bezoekers van Iphoneclub.nl zijn natuurlijk ook erg objectief in ons oordeel… 😉

  20. ik geloof er geen bal van dat er meer van die omnia’s zijn verkocht. Maar dan ook echt niks, geloof dat er bijna 50.000 iphone’s verkocht zijn, wedden dat de omnia niet verder komt dan 5000

  21. Moooooi houden zo laat anderen maar lekker een ander merk foon kopen. lekker belangrijk en ik hoop gauw dat mensen de iphone zullen vergeten en zeker die niet gaan kopen. BEHALVE de IPHONE gebruikers natuurlijk!!!!

    Hiervoor HTC/nokia gehad. man, ging zo traag als dikke drol!!!
    Nu alleen nog een leuke navigatie op de iphone en hij is kompleet

  22. Mijn vriendin heeft een omnia wat een drama telefoon echt vreselijk ding loopt echt altijd vast net als windows vreselijk. hij ziet er dan wel leuk uit maar functioneel gezien een drama. maar het zijn gewoon de kort zichtige mensen die niet verder kijken dan hun neus langs is. Mijn vriendin dus ok jah 😛

  23. Ik heb nog nooit zo’n onpraktische, trage en instabiele telefoon in mijn handen gehad dan die samsung… troep is het.

  24. Ach, als je wil lachen en wil weten waarom je een iPhone hebt moet je even de gebruikerservaringen lezen op Kieskeurig: http://www.kieskeurig.nl/gsm/samsung/i900_omnia/reviews/280613/

    Geef mij maar OSX!

  25. Origineel geplaatst door MeneertjeKoekepeertje
    Ik ben nog steeds erg blij met mijn iPhone, geen andere mobiel werkt beter samen met mijn Mac.
    Maar laten we eerlijk zijn, qua specificaties begint het een beetje oud te worden.

    En daar moet je dan een 2-jarig contract voor afsluiten.

    Tjah, dat is gewoon keihard een feit. De iPhone heeft buiten z’n design, interface en touchscreen integratie helemaal niets wat een andere telefoon niet beter voor elkaar heeft.
    Maar goed, ik blijf ook bij m’n iPhone en wel om de dingen die hij wél beter doet.

  26. @Johan
    Heb net even gekeken op kiekeurig wat een drama mensen snappen echt niks van die omnia wat logisch is natuurlijk. Osx voor altijd!!!

  27. Dit is geen WC-Eend-verhaal: Samsung baseert zich op objectieve verkoopcijfers van onderzoeksbureau GFK, die daarvoor verkoopcijfers krijgt van vrijwel alle telefoonwinkels online en offline. Op basis daarvan maakt GFK ze een wekelijkse ranglijst van alle mobieltjes met verkoopcijfers, die naar partijen in de industrie wordt gestuurd. GFK mag zelf niets zeggen erover, maar de klanten mogen er wel uit publiceren, zolang het over producten van hunzelf gaat. Dat heeft Samsung nu gedaan.

    En face it: iedereen die een iPhone wil, heeft er al een. Verkopen van dat ding gaan lang niet meer zo hard als eerst, misschien nog een paar duizend in de maand.

  28. @Johan

    Lol:
    geluidskwaliteit
    7
    mogelijkheden
    8
    gebruiksgemak
    2

    vormgeving
    7
    degelijkheid
    5

    Dus echt niet mijn telefoon.
    Als ik ook lees hoeveel moeite men heeft met het instellen en aanpassen van de simpelste dingen….. huilen met de pet op.

  29. imho vind ik de samsung omnia geen verkeerde telefoon op 1 punt na. DIE STYLUS!!!! Het is net alsof men heeft gedacht:
    “we gaan een touchscreen smartphone ontwerpen”
    “ja, maar waar laten we de stylus”
    “oh, geen probleem. die hangen we er wel naast”

    Erg lelijk, mislukt en zo. Ook die widgets van de omnia zijn niet handig te bedienen vind ik, maar dat is overkomelijk door die uit te schakelen in de menu’s.

    Nee, toch die stylus weer. Doe mij m’n iPhone maar!

  30. Dit is echt genieten zeg 😉 iPhone forever! @Johan

  31. Ik vind de omnia niet eens zo slecht is wel trager dan de iPhone maar GPS werkt teminste wel.

    Het is als je WM toestellen met elkaar vergelijkt een van de betere.

    Maar als ik het bericht lees staat het volgende te lezen….

    Mijn oog valt op een nieuwsbericht dat eigenlijk weer een persbericht is van Samsung: de Omnia schijnt de populairste toestel te zijn van Nederland.

    Wat voor waarde moet ik dan hechten aan dit bericht, wij van wc eend adviseren wc eend.

  32. Heb begrepen dat Samsung zooi gewoon heeft betald voor een notering met nadruk tering.
    Het blijft goedkope troep werk al vanaf 1994 met een Mac computer en wil nooit meer Windhoos zooi instabiele, ongeïnspireerde bagger.
    Snel iets namaken en dan zeggen dat je het wiel hebt uitgevonden triest voor woorden

  33. Origineel geplaatst door Johan
    Ach, als je wil lachen en wil weten waarom je een iPhone hebt moet je even de gebruikerservaringen lezen op Kieskeurig: http://www.kieskeurig.nl/gsm/samsung/i900_omnia/reviews/280613/

    Geef mij maar OSX!

    Sowieso is moet je kieskeurig bookmarken voor future laughter. Ga voor de gein eens kijken naar waarom mensen een bepaalde LCD TV goed vinden. Voorbeeld (verzin ik op basis van Kieskeurig lachervaring): “Deze LCD geeft echt prachtig beeld. Veel beter dan onze oude (???) Ook al hebben we hem pas 3 dagen, nu al een geen spijt van. Zelfs kabel ziet er nu beter uit: dus wij hoeven nog lang geen digitale TV!”

    Zo gaat dat met zo’n Omnia ook: “Prachtige telefoon. Je sluit hem aan op je PC en alles staat er zo op. En zo compleet: je kunt er zelfs op internetten. Iphone??? Pfff, hier kunnen jullie (???) nog van leren! Een week in gebruik.”

    Je moet dat daar echt niet serieus nemen, en zo’n eigen missverkiezing van Samsung dus al helemaal niet. WM prul, BAH!! Wordt nu al misselijk als ik er aan denk dat ik al mijn belangrijke data moet gaan uitwisselen met een Windows PC en Active Stink Sync…

  34. Omnia laat me niet lachen!

    en die HTC HD mwuhahaha complete Joke! Heb ze beide in me handen gehad nou pfff

    – iPhoneclub: alles in vet schrijven is nergens voor nodig en alleen maar irritant voor anderen.

  35. Toch zijn er blijkbaar veel meer mensen die zo’n Samsung Omnia kiezen; zal toch wel goed en prettig en gebruikersvriendelijk zijn denk ik. Is het zo erg om toe te geven dat na de Samsung Omnia de iPhone op een goede tweede plaats komt?

  36. wie wil er nu mainstream?

  37. Probleem is dat T-mob shop hier de Samsung nu aanbeveelt vanwege betere specs, camera, (video) functies en prijs.
    Ander punt is het bereik (je moet maar durven) en het gebrek aan een user space voor opslag documenten.
    Dit gaat dus niet goed. Help Apple wakker te krijgen op http://pleasefixtheiphone.com

  38. Ja Rob dat is heel erg. Dat betekend namelijk dat er veel slome mensen zijn die alles aannemen. Waarom mensen iets van een WM telefoon moeten hebben is mij gewoon een raadsel. Zou gewoon verboden moeten wordem. Al helemaal dit ding: iedereen met een beetje operations management verstand, weet dat deze telefoon in een half jaar in de winkels is gekomen uit angst voor de iPhone. Al die Sameshit telefoons zijn voor ongeletterden. Ik weet zeker dat een B-merk als JVC het ook goed zou doen bij deze lui.

    Origineel geplaatst door Rob
    Toch zijn er blijkbaar veel meer mensen die zo’n Samsung Omnia kiezen; zal toch wel goed en prettig en gebruikersvriendelijk zijn denk ik. Is het zo erg om toe te geven dat na de Samsung Omnia de iPhone op een goede tweede plaats komt?

  39. Onbegrijpelijk

  40. als je als iPhone maar met één provider in zee wil gaan (om welke onbegrijpelijke reden dan ook) dan is het natuurlijk niet raar dat je niet de nummer één positie bezet. Zeker niet als je dan ook nog neerlands provider kiest met de minste dekking. Ach gelukkig maar anders lees je weer dat de iPhone niet exclusief genoeg is.

  41. Die exclusiviteit maakte mogelijk dat Tmob tot een wurgkonttakt werd gedwongen (operators stonden in de rij) en nu die voorfinanciering van die 70.000 iphones verricht, met lage marges als gevolg.
    Dus Samsung kan daar makkelijk overheen.
    (dat de elite hier dat een flutfoon vindt, dringt denk ik niet tot die winkels door)Dus voor de dealer een betere propositie EN geen after sales gezanik (antennes, batterij)
    Kortom de Apple magie van de launch is over en sindsdien heeft men alleen maar stilgestaan.
    De markt vindt het een geweldig ding met potentie, maar veel onvolkomendheden.
    De oplossing..? Een wake-up call op http://pleasefixtheiphone.com

  42. Origineel geplaatst door hart
    samsung omnia is werkelijk qua functionaliteit niet te vergelijken met de iPhone, er is geen enkele smartphone die zo’n goed touch scherm heeft als de iPhone & zo makkelijk te begrijpen en hanteren aplicaties.
    Maar de grootste misser van de iPhone is de camera en geen uitbreidbaar geheugen. En daar scoort samsung gewoon erg goed in!
    En de omnia is werkelijk overal en met elke provider te krijgen. Maar zo blijft de iPhone lekker exclusief de beste !

    dat uitbreidbaar geheugen,is dat dan zo broodnodig?
    Ik heb de 16gb en die krijg ik van m’n leven niet vol als je weet dat mijn ipod touch van 8 gb nog niet voor een derde gevuld is.
    Ik besef ook wel dat de behoefte aan opslagruimte iets persoonlijks is,maar ‘t blijft een mobieltje…
    en over uitbreidbaar gesproken… je moet maar eens proberen om deftig te werken met zo’n micro sd-kaartje… al zijn ze van ‘hoge’ snelheid,haast heeft ‘t niet!
    Binnenkort hebben we dan nog de 32gb versie en als je dan nog niet genoeg opslagruimte hebt kan je beter met een notebook onder de arm rondhuppelen.
    De iphone is de beste mobiel die ik ooit heb gehad en ik hoef niks anders meer…

  43. mwoah, wat een fanboy gedrag. Deze reacties zijn toch allemaal zo subjectief, het lijkt wel een verdedigende houding. Ik betaalde €500 voor men smartphone, dus moet het gewoon de beste zijn. natuurlijk vind ik dat het gebruiksgemak van de iphone veel beter is dan ieder ander windows mobile gebaseerde, maar om nu de omnia zo af te kraken.. Ik ken genoeg mensen die al zo lang met windows mobile werken dat zij het een prima OS vinden, en met geen enkel ander zouden kunnen/willen werken.

    Origineel geplaatst door Erp
    Ja Rob dat is heel erg. Dat betekend namelijk dat er veel slome mensen zijn die alles aannemen. Waarom mensen iets van een WM telefoon moeten hebben is mij gewoon een raadsel. Zou gewoon verboden moeten wordem. Al helemaal dit ding: iedereen met een beetje operations management verstand, weet dat deze telefoon in een half jaar in de winkels is gekomen uit angst voor de iPhone. Al die Sameshit telefoons zijn voor ongeletterden. Ik weet zeker dat een B-merk als JVC het ook goed zou doen bij deze lui.

    Origineel geplaatst door Rob
    Toch zijn er blijkbaar veel meer mensen die zo’n Samsung Omnia kiezen; zal toch wel goed en prettig en gebruikersvriendelijk zijn denk ik. Is het zo erg om toe te geven dat na de Samsung Omnia de iPhone op een goede tweede plaats komt?

    uuh? waar slaat dat op? dat operations management verstand zit er bij jou dan precies toch niet. denk je dat Samsung nog niet bezig was met touchscreen gebaseerde gsm’s voor de iphone er kwam? Apple releasde gewoon als éérste, derest volgde, om nu te zeggen dat derest maar namaak en Apple gebaseerd is vind ik zwaar overdreven.

    Christophe

  44. Inderdaad, de primeur bij de lancering was klasse, maar daarna stilstand en de magie is over (van firmware 2.2 word je ook niet vrolijk, wat zijn ze de weg toch kwijt…!)

  45. Misschien deze vergelijkende video eens bekijken? Geen Omnia, maar wel gelijk duidelijk waarom de iPhone dé STANDAARD is!

    http://www.bright.tv/series/smartphone-showdown

    .

  46. Boeiend.. Samsung brengt xx(x) telefoons per jaar uit, Apple 1… En grafisch gewoon de best there is..

    Specs dit specs dat… Elke telefoon tot nu toe heeft veel missers/mankementen

    Wie weet wordt open source (I mean Android for example) toch de toekomst.. Ach.. We zien wel;)

  47. Origineel geplaatst door iGemert
    Boeiend.. Samsung brengt xx(x) telefoons per jaar uit, Apple 1… En grafisch gewoon de best there is..

    Specs dit specs dat… Elke telefoon tot nu toe heeft veel missers/mankementen

    Wie weet wordt open source (I mean Android for example) toch de toekomst.. Ach.. We zien wel;)

    Grafisch in wat? Dat het display mooier is van de iPhone dan van concurrenten? Of OS?

    Qua scherm moet ik je teleurstellen.

  48. voor mij geen wm meer. was erg msfreak, tot ik de iphone zag! Geen vastlopers meer, normale navigatie, veel meer design etc. Ik snap niet dat windows een groter lettertype meteen beschouwd als logisch ofzo. Alsof dat met windows mobile 6 dan beter zou moeten navigeren ofzo? Ben ook maar meteen overgestapt naar imac 🙂

    1

  49. Hallo.

    Waar lullen jullie in vredensnaam over? Omnia is the best!

    iphone is 3G en Omnia is 3.5G, niet dat ik de iphone afkav, het scerm van de iphone is echt beter dan de Omnia, ik heb een Omnia en ben er super blij mee

    Gr, Martin

  50. @martin

    De iPhone is ook 3.5G. De iPhone ondersteunt zowel UMTS als HSDPA

  51. Origineel geplaatst door wm geak
    voor mij geen wm meer. was erg msfreak, tot ik de iphone zag! Geen vastlopers meer, normale navigatie, veel meer design etc. Ik snap niet dat windows een groter lettertype meteen beschouwd als logisch ofzo. Alsof dat met windows mobile 6 dan beter zou moeten navigeren ofzo? Ben ook maar meteen overgestapt naar imac 🙂

    1

    Betere navigatie dan bijv. tomtom? Laat me niet lachen. Dan houd je jezelf echt voor de gek en mag je jezelf een echte FanBoy noemen…

    Ik ben idd erg blij met minder vastlopers en een slicker design, maar WM heeft toch ook nog aardig wat mogelijkheden en toppertjes (waaronder een goed werkende tomtom bijv)

  52. Al zouden er maar 4 iPhones verkocht zijn en 1.000.000 samsungs. Smaken verschillen. Ik ben blij met m’n iPhone!

  53. Over smaak valt niet te twisten. Welk toestel kan qua design de iPhone nou verslaan?

    Ciao

  54. Ik heb een Omnia gehad. Na een paar dagen teruggestuurd. De touch en scroll functies werkten erg slecht. Ook gebruiksvriendelijkheid is ver te zoeken.

    Dit ding kan absoluut niet in de schaduw staan van de iPhone. Alleen mensen die nog nooit een iPhone of iPod Touch in handen hebben gehad zullen de Omnia misschien super vinden.

    Als je de specificaties leest denk je deze is beter dan de iPhone, helaas is de praktij anders.

  55. Origineel geplaatst door kevin

    Origineel geplaatst door hart
    samsung omnia is werkelijk qua functionaliteit niet te vergelijken met de iPhone, er is geen enkele smartphone die zo’n goed touch scherm heeft als de iPhone & zo makkelijk te begrijpen en hanteren aplicaties.
    Maar de grootste misser van de iPhone is de camera en geen uitbreidbaar geheugen. En daar scoort samsung gewoon erg goed in!
    En de omnia is werkelijk overal en met elke provider te krijgen. Maar zo blijft de iPhone lekker exclusief de beste !

    dat uitbreidbaar geheugen,is dat dan zo broodnodig?
    Ik heb de 16gb en die krijg ik van m’n leven niet vol als je weet dat mijn ipod touch van 8 gb nog niet voor een derde gevuld is.
    Ik besef ook wel dat de behoefte aan opslagruimte iets persoonlijks is,maar ‘t blijft een mobieltje…
    en over uitbreidbaar gesproken… je moet maar eens proberen om deftig te werken met zo’n micro sd-kaartje… al zijn ze van ‘hoge’ snelheid,haast heeft ‘t niet!
    Binnenkort hebben we dan nog de 32gb versie en als je dan nog niet genoeg opslagruimte hebt kan je beter met een notebook onder de arm rondhuppelen.
    De iphone is de beste mobiel die ik ooit heb gehad en ik hoef niks anders meer…

    Dat geheugen iets heel persoonlijks is is idd waar.
    Toen er 128 MB USB sticks waren was dat ook veel en ze waren duur.
    Nu koop je voor het zelfde geld een USB stick met 16 GB.
    Dat is 128 keer zoveel voor hetzelfde geld, in 8-9 jaar tijd.
    Ik kijk er wél naar uit dat we over 8-9 jaar ongeveer 128 keer zoveel geheugen in ons telefoontje hebben als nu.
    2 Terabyte in m’n telefoon en de snelheid van een moderne laptop.
    Dat lijkt misschien veel, maar als je niet denkt in de grootte van MP 3 (+- 1 MB/minuut) is dit zeker wel bruikbaar en vol te krijgen.
    Wat als je per audio bestand gemiddeld 70 MB gebruikt en zo een nog veel mooier geluid ervaart, dan gebruik je al 10 keer zoveel ruimte.
    Dan nog de uitgebreidere programma’s, wat je nu ziet op de iPhone is toch vrij basic en niet professioneel bruibkaar. Ik mis iig nog veel functionaliteit.
    En dan de games, met snellere processors en meer geheugen komen er véél grotere games op uit dan nu het geval is.
    Denk gerust in de grootte van enkele gigabytes per game, misschien zelfs meer.
    Klinkt misschien onvoorstelbaar, omdat we leven met wat we hebben en dat normaal is, maar kijk nog eens 8-9 jaar terug en je ziet dat het niet eens zo absurd is.
    Daarnaast zal het mobiele internet over 8-9 jaar ook vele malen sneller zijn, dus over het binnen halen van die Gigabyte games moet je je ook niet al te druk maken.

  56. Mensen gaan sneller naar smartphone zonder abbo verplichtingen grijpen daarom is volgens mij deze het populairst
    iPhone is still the best!

  57. @TakkU

    de iphone heeft 3G en samsung Omnia heeft HSPDA 7.2 en ok UMTS en ok DIVIX, en nog een betere camera, alleen het scherm van de iphone is beter,

    Martin

  58. @ Martin, De iPhone heeft ook HSPDA en de camera is weer zo achterhaald dat eeuwige gezeik.
    Als ik goede foto’s wil maken neem ik mijn camera mee en het aantal pixels zegt niks over de kwaliteit.
    En divx waarom het beeldkwaliteit is slecht maar weer een opmerking waar je niks me kan alsof de gemiddelde gebruiker er divx opgooit.

    Het aantal kleuren van de iPhone en de resolutie is beter, dus je kan wel divx aan kunnen maar met een mindere beeld kijk je ook nog eens beroert

  59. Jongen bij me studie heeft er 1, zit naast me de hele dag met zn stylus te kloten, haal 1 keer me iPhone uit mn zak en hij begint toch weer te kwijlen haha. Dat ding heeft ie nog geen week en zit nu al helemaal onder de krassen, en dat terwijl ie die plastics erop heeft laten zitten. Stylus raakt ie ook telkens kwijt. Waardeloos in mijn mening.

  60. Wel een mooi toestel, ook die flitser en de goedwerkende gps, allemaal pre’s.

    Laten we eerlijk zijn, de iphone is niet perfect.

  61. Heb gisteren de Omnia van dichtbij bekeken. Aardig toestel, maar ik wil echt niet terug naar WM. En inderdaad geen echter concurrentie voor de iPhone. Heb zelf een Nokia E71, voor mij de beste smartphone van dit moment. Maar ik gebruik hem dan ook zakelijk. Sinds ik echter een iPod Touch heb gewonnen snap ik wel de fascinatie voor de iPhone. Voor mij is dit echter een prima combia de Nokia en de Touch. Ik kan de Nokia als wifi hotspot voor de Touch instellen. Werkt super. Ik wacht denk ik op de volgende generatie iPHone.

  62. ik heb de E71 en ook de Iphone 3G WAAROM??
    ik vind dat je ze niet echt met elkaar kan verglijken en ja Samsung voor mij geen keuze en als ik mooie foto’s wil maken neem ik mij 10 mp camera.

  63. Wat jullie zei, heb ik alles gelezen, en mijn conclusie is “Ik wacht tot het beste smartphone ter wereld komt” Ik ga niet allebei door kopen. Helaas. maar ja tot wanneer het beste smartphone/iPhone ter wereld komt? Ik moet even geduld tot Oktober 2009 om die nieuwe versie van een van die allebei te kopen. 🙂

  64. De Samsung i900 is een prachtige mobiele telefoon en ik ben dna ook heel tevreden over mijn Samsung Omnia. De bediening is even wennen maar het GPS zoals ik ook op de video op Samsung Omnia zag werkt perfect.

  65. Heb net voor mijn personeel 8 IPHones gekocht.
    Ze hebben hiervoor de eerste Iphone gehad ze zijn zeer te tevrede met de Nieuwe IPhone 16 GB UMTS.
    Zij hebben in het verleden en prive ook dat goedkope shit gehad dat Samsung heet.
    Zij willen niets anders meer.
    Ik ken Apple al vanaf 1995 ze komen denk ik met 6 maanden met een nieuwe IPhone met 10 Mega Pixel camera en Tom Tom navigatie software.

  66. jongens apple is al bezig met een nieuwe versie iphone deze gaat 4g heten en er komt een 8mega pix camera in te zitten dus zwaai maar naar de samsung omnia….

  67. 4G Bestaat niet. 3G Betekent 3e generatie communicatie. Er is de afgelopen tijd geen aanvulling gekomen in netwerksystemen.
    Het zou wel eens tijd worden om de verouderde i-phone een versie verder te zien. En ook een vrije markt is wenselijk, want van T-Mobile worden we allemaal niet erg vrolijk. Marketingtechnisch moet het bij de 2e generatie wel beter hoor..

  68. het klopt dat de iphone een betere touchreen heeft maar de beste van allemaal hij heeft gwn een bepaalt soort touchscreen is wel beter maar die van de omnia kan je aanpassen de look van een iphone beter? google maar eens naar spb shell 3 veel beter dan de shell van een iphone en die van windows mobile kan heel makkelijk veranderen.
    windows mobile is idd wel wat anders te bedienen dan de iphone maar iedereen went aan zijn telefoon en wat is daar erg aan het duurt alleen wat langer.
    een omnia is goedkopen maar je krijgt meer waar vooor je geld als je het mij vraagt en de omnia heeft betere specs als de iphhone en qua design vind ik hem nou niet egt veel beter, maar de iphone is aardig goed, maar als je het over macs hebt(wat trouwens ook een pc is(personal computer) dat is een grote fout.
    en dat de iphone niet overal word verkocht is gwn dom.
    en de iphone kan wel 3.5 g zijn maar daar zijn ook weer veschillende snelheden in!

    geef mij maar een omnia

  69. @Rob:

    Wel nu zijn we weer een paar maanden verder en dat zeggen de verkopers?

    De IPhone de best verkochte Smartphone ter wereld 1 miljoen exemplaren verkocht in 2 dagen

    Hahahahah

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.