Reacties voor: Heeft de iPhone van de toekomst nog wel knoppen nodig? [Opinie]

Eén van de geruchten rondom de iPhone 7 is dat de homeknop gaat verdwijnen. Maar heeft de iPhone van de toekomst nog wel knoppen nodig?
Eveline Meijer -

Reacties: 10 reacties

  1. Denk dat er toch altijd minimaal een knop zal blijven: aan/uit knop.

  2. Waar moet je drukken als het scherm vastloopt? Ik denk dat je toch nog ergens iets van een resetknop nodig zal hebben?

  3. @Jasper: De iPhone loopt eigenlijk nooit vast als een apps vastloopt sluit hij de app af…… En als je hem wilt Ressegen bijvoorbeeld via itunes

  4. @Mark: die aan/uit knop zou ik voor geen goud willen missen inderdaad!

  5. @Jasper: bij den vastloper wachten tot die uitvalt dan… Fysieke toetsen blijven nodig!

  6. NEE! Maar als ze het juist implementeren wel.

    Dan kan je de fysieke homeknop achterwege laten.

    Zie het als een soort panic button , moet makkelijk inschakelbaar zijn.

  7. Origineel geplaatst door Wesley
    @Jasper: bij den vastloper wachten tot die uitvalt dan… Fysieke toetsen blijven nodig!

    Hoe ga je m dan aanzetten? Schudden?🙊

  8. Herkennen van bewegingen is leuk als gadget. Maar dan heb je altijd 2 handen nodig. Buiten dat de bewegingen er gewoon belachelijk uitzien. Mensen worden voor minder opgesloten.

  9. Leuke gedachte. Misschien hebben we ooit een iPhone zonder knoppen, maar ik moet nog zien of het dan vervangen wordt door bewegingen. Dat lijkt me super onhandig als je je iPhone uit de broekzak haalt en wil wakker maken. Moet je dan altijd twee handen gebruiken? – misschien kan dat worden opgelost door gezichtsherkenning.

    Ik moet het nog zien, vooralsnog vindt ik de homeknop erg prettig en handig. Maar goed, ik heb ook ooit gezegd dat ik een grote iPhone onhandig vond, daar ben ik nu ook heel tevreden mee… 😉

  10. Natuurlijk komt het er een keer van: de iPhone zonder fysieke knoppen. Dan zit alles onder het beeldscherm. Dat dan bezelloos de héle voorkant van de iPhone zal beslaan. Het meeste angst hebben we voor de aan-uit knop in combi met de home button in geval de iPhone vastloopt. Maar daar zal een oplossing voor komen.

    Ik moet wel lachen bij het idee dat we met kinekt de iPhone zouden bedienen. Vooral in de trein erg fijn als iedereen met z’n armen zit te maaien :):)

    Dat project Soli is verbazingwekkend interessant. Heel bijzonder om te zien hoe je met simpele bewegingen een apparaat kunt bedienen. Komt de vernieuwing tegenwoordig vooral van Google..??

    Je moet daarmee wél uitkijken welke onbewuste bewegingen je maakt. Wij mannen willen nog wel eens graag een klein balletje draaien van iets dat we uit onze neus hebben gepeuterd. Om het vervolgens op de grond te laten vallen. Vies verhaal, maar toch… Dat kan dus niet meer, want dan gebeuren er ineens rare dingen op je iPhone, als dit wordt toegepast..! 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.