Reacties voor: Hanfree: nieuwe houder om iPad handsfree te gebruiken

Via Kickstarter kun je supporter worden van Hanfree, een nieuwe houder waarbij je de iPad handsfree kunt gebruiken. De Hanfree is in bed, in de keuken of op de bank te gebruiken waarbij je je handen vrij houdt.

Reacties: 24 reacties

  1. Geniaal, dat is perfect voor film te kijken in bed.

  2. Hahaha, wat een dom ding…

  3. Dit is perfect voor handsfree aftrekken in bed. lol

  4. touchscreen handsfreee … sure
    en lomp lomp lomp … no way, studentenoplossing

  5. Duzzzzzz……. postbode Siemen!

  6. “De iPad gebruiken zonder hem aan te raken”
    Dat lijkt me moeilijk….

    Verder onhandig ding. 9 van de 10 gebruikers heef de iPad in een case zitten. Dan zou je ‘m daar dus steeds uit moeten halen. Lijkt me niet handig.

  7. Voor films kijken zou het wel handig zijn denk ik. Zeker in bed ofzo. Maar ik kan me voorstellen dat je met je armen omhoog snel lamme armen krijgt. Om diezelfde reden zit er ook geen touchscreen in de MacBooks en iMacs.

  8. Eeeeeeeeeeej blijkbaar is het ook een zonnebank! (zie eerste foto) Mijn mama wil een compacte zonnebank! Meteen even halen!

  9. Dit bestaat al en is patent pending, deze kickstarters zouden dus wel eens van een koude kermis thuis kunnen komen als het patent wordt toegekend…

    http://www.iprop.com/

  10. Lijkt me een nogal onhandig apparaat. Je moet hem overal mee naar toe slepen. Je zou ook de hele tijd met je armen in de lucht hangen, waar je lamme armen van krijgt. Daarom heeft Apple dit ook niet in de MacBooks en iMacs in ingebouwd. Het enige wat ik kan bedenken is dat je gebruikt als muziek standaard voor gitaar spelen ofzo.

  11. Origineel geplaatst door jankloot
    Dit is perfect voor handsfree aftrekken in bed. lol

    haha. handsfree aftrekken. wat een idee.

  12. Origineel geplaatst door Dave Van den Eynde
    Origineel geplaatst door janklootDit is perfect voor handsfree aftrekken in bed. lolhaha. handsfree aftrekken. —- wat een idee.

    Hahahh geniaal

  13. Origineel geplaatst door Dave Van den Eynde
    Origineel geplaatst door janklootDit is perfect voor handsfree aftrekken in bed. lolhaha. handsfree aftrekken. wat een idee.

    Hahaha dit is ook het eerste waar ik meteen aan dacht ….

  14. Ik wil er één! Het is namelijk onmogelijk om naar de iPad te kijken als je op je rug in bed ligt.

  15. Origineel geplaatst door jankloot
    Dit is perfect voor handsfree aftrekken in bed. lol

    Vraag me af hoe je dat doet.

  16. Iemand nog een goed idee voor een DIY idee voor in bed?
    Of een NL winkel waar je zoiets kan kopen?

  17. Origineel geplaatst door Dave Van den Eynde
    Origineel geplaatst door janklootDit is perfect voor handsfree aftrekken in bed. lolhaha. handsfree aftrekken. wat een idee.

    Je moet het wel veilig houden uiteraard:P

  18. Jammer van die hoge verzendkosten.

    Hij lijkt wel heel erg op de iProp idd. Dat kan haast geen toeval zijn. Ik verwacht daar ook problemen…

  19. Ik ben bezig om er zelf een te maken. Ik heb al de flexibele stang, die van een lamp afkomt. Heb gister een case besteld die ik eraan ga monteren. Ik hoop dat de stang lang genoeg is, anders moet ik hem verlengen.
    Lijkt me echt ideaal voor de series die ik kijk in bed.

  20. Prima idee voor sommige zieke mensen !

  21. Inderdaad, dit ding biedt echt wel mogelijkheden! Mensen die argumenten aandragen dat je de iPad nooit handsfree kunt bedienen en dat je lamme armen krijgt van zo’n standaard zijn of gewoon de leukste thuis of snappen niet waar hij echt voor bedoeld is… Als je in bed ligt (moe, ziek, wat dan ook) wil je gewoon niet altijd de iPad vasthouden maar hem wel gebruiken, bijvoorbeeld om het nieuws te volgen of een filmpje te kijken. Dit ding is ideaal daarvoor!

    Met de iPad 2 en FaceTime worden de mogelijkheden nog veel groter! Ik zeg: elk ziekenhuisbed waar een gronisch ziek kind in ligt voorzien van zo’n standaard en een iPad 2!

  22. @Harold:
    +1, maar dat je lamme armen krijgt in bepaalde posities kan je niet ontkennen.

  23. @Maikel22: Haha nee, dat kan ik niet ontkennen! Maar als je veel het scherm moet aanraken om te typen of te gamen kun je hem ook beter van dit ding afhalen denk ik…

  24. Origineel geplaatst door Harold
    Dit bestaat al en is patent pending, deze kickstarters zouden dus wel eens van een koude kermis thuis kunnen komen als het patent wordt toegekend…http://www.iprop.com/

    Tja dit is idd een 1:1 kopie van iProp. Vraag is wie er eerder was… Persoonlijk vind ik de iProp er wat robuster uitzien en ook de prijs is een stuk lager (verzendkosten gratis voor early adaptors). Ik heb me in ieder geval voor de iProp op de lijst geplaatst.

    Wat houdt eigenlijk de status ‘Patent pending’ in? Kun je dan met deze status het product al op de markt brengen? En zo ja, stel het patent wordt niet toegekend, is dan het product vogelvrij verklaard?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.