Reacties voor: iCulture pakt uit: hands-on met de iPhone 6s en iPhone 6s Plus [video]

Hands-on met de iPhone 6s en iPhone 6s Plus: in deze video pakken we de nieuwe iPhones uit en laten de nieuwe functies zien, zoals 3D Touch en
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 45 reacties

  1. Kijk! Hier wachtte ik op!

    Thanks iCulture! (: โœจ

  2. Netjes! Nu dat jullie hem getest hebben en goedgekeurd hebben mogen jullie hem opsturen ๐Ÿ™‚

  3. Hahahahahaha, doosje opengemaakt met een kruidvat kaartje.

  4. Prachtige foto’s bij het artikel! Leuk filmpje ook! ^^

  5. Leuk artikel! Intussen ook de iPhone 6s (en 6s Plus voor moeder de vrouw) in bezit, gisteren opgehaald in Lille. Bevalt goed, stuk sneller en soepeler dan de 6. Alleen ben ik er nog niet over uit of ik 3D Touch een verrijking vind. Denk dat er binnenkort wel vindingrijke ontwikkelaars met specifiek voor dit doel ontwikkelde apps en features boven komen drijven.

  6. Origineel geplaatst door timosha
    Leuk artikel! Intussen ook de iPhone 6s (en 6s Plus voor moeder de vrouw) in bezit, gisteren opgehaald in Lille. Bevalt goed, stuk sneller en soepeler dan de 6. Alleen ben ik er nog niet over uit of ik 3D Touch een verrijking vind. Denk dat er binnenkort wel vindingrijke ontwikkelaars met specifiek voor dit doel ontwikkelde apps en features boven komen drijven.

    Je neemt mij de woorden uit de mond. ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜‰

  7. En hoop dat media markt volgende week al de iphones 6s binenn hebben. Heb nog een cadeau bon van a 175 euro. Die kan ik dan goed gebruiken voor een 6S ๐Ÿ™‚

  8. Kan iemand mij vertellen hoe de batterijduur van een 6s plus is in vergelijking met een iPhone 6 plus en iPhone 5s?

  9. Bedankt Gonny en Co. Leuk om filmpje en foto’s te zien. Ik durfde de rosegold niet aan dus haal vanavond in Oberhausen de 128gig space grey 6s op. Zoals hierboven vermeld ben ik ook benieuwd naar de meerwaarde van 3d touch. Dagelijks trouwens nog steeds blij met de vingerafdrukscanner, dat was een absoluut mooie toevoeging aan de 5s destijds.

  10. Origineel geplaatst door timosha
    Intussen ook de iPhone 6s (en 6s Plus voor moeder de vrouw) in bezit, gisteren opgehaald in Lille.

    Maar allez! Je zou toch moeten weten dat ik mijn iPhones altijd in de Apple Store MTZ koop. Hoe kon je dat nu vergeten?

  11. (Red.) Geen verkoop in de reacties s.v.p. Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  12. Vraagje aan iPhone plus gebruikers; hoe compact is het toestel in dagelijks gebruik (dan doel ik met name op formaat)? Met mijn huidige ‘zes lees ik namelijk veel documenten, emails en nieuwsberichten, daarnaast gebruik ik de ‘zes voor het sporten (tracking en muziek).

  13. Leuk die eigen filmpjes, ziet er keurig uit.

  14. Weet iemand iets van de abbonementen van Apple waarbij je elk jaar een nieuw toestel krijgt. Dit werd tijdens de presentatie ook onthuld.

  15. Beetje jammer dat ze nog steeds de beeldschermresolutie niet verhoogt hebben en het instapmodel nog steeds 16gb is,zodat de mensen bijna verplicht zijn om de hele dure 64gb versie te moeten kopen.Maar goed dat is Apple, zo weinig mogelijke vernieuwingen voor toch nogal veel geld.de Apple fans kopen toch wel.

  16. In het filmpje als ze de rosรฉ gouden en gouden naast elkaar houden lijkt hij toch wel heel erg roze ๐Ÿ˜ข

  17. Origineel geplaatst door Liocorno
    Vraagje aan iPhone plus gebruikers; hoe compact is het toestel in dagelijks gebruik (dan doel ik met name op formaat)? Met mijn huidige ‘zes lees ik namelijk veel documenten, emails en nieuwsberichten, daarnaast gebruik ik de ‘zes voor het sporten (tracking en muziek).

    Hoi! Ik heb de 6 plus gehad en overgestapt naar de 6. De plus is in gebruik fantastisch. Een groter scherm, een groter toetsenbord, en een echt veel grotere accu. Echt erg fijn in gebruik. Maar de kanttekeningen zijn er ook: hij is veel groter en zwaarder, en ja, dat merk je echt. Ik draag redelijk strakke spijkerbroeken, en de 6 plus ging in m’n achterzak, waar ie uitstak. Hij stak ook uit de achterzakken van m’n pantalons. De 6 gaat gewoon in m’n broekzakken. De 6 plus paste niet in m’n sportbroeken, en in de zomer met een korte broek of bermuda, dat ging ook lastig. Je voelt de telefoon echt zitten in zo’n lichte broek. Aan je arm is ie groot en zwaar tijdens het hardlopen. De 6 niet. Als ik ging lunchen op het werk, legde ik de 6 plus op tafel. Zitten met de 6 plus in je zak is niet fijn. De 6 blijft in m’n zak. Uiteindelijk vroeg ik me af; gebruik ik de iPhone nu vaker wel of niet? Uiteindelijk heb je de iPhone een paar uur per dag in gebruik, maar het merendeel gebruik je hem niet, zit ie in je zak. Het feit dat ik de plus de hele dag aan het verplaatsen was, van jaszak , naar achterzak, naar tafel, etc, en met sporten in de gym steeds naast een toestel neer legde, en dit met de 6 niet hoefde, heb ik de 6 genomen. Mis ik de plus nu? Ja. Ik pakte thuis nauwelijks meer de iPad. Met de 6 pak ik de iPad weer vaker. De 6 is meer een telefoon, de 6 plus meer een kleine iPad, met alle voor en nadelen van dien. Dat is… Mijn mening. Hoop dat ik je er mee heb geholpen.

  18. @Ewout: Dit ervaar ik zeker niet zo. Ik draag strakke broeken voor een man en heb geen last van de plus in m’n broekzak bij staan, lopen. zitten, en fietsen.

    Verder is het scherm lekker groot waardoor de iPad mini eruit is gegaan.

  19. Super ICulture ๐Ÿ˜ฑ
    Gaan jullie trouwens weer een win actie houden zoals de apple watch?? ๐Ÿ˜‹

  20. @Liocorno: Ben van de 6 naar de 6 gegaan en heb er totaal geen spijt van. Een groter scherm is gewoon beter. Hij past prima in mn zakken en ja ik draag soms skinny jeans… en haal de tel wel uit mn zak als ik ga zitten. Zolang je geen skinny jeans draagt dus geen enkel probleem. Het is en blijft een toestel voor tweehandig gebruik, maar als je de 6 al met 2 handen moet gebruiken dan moet dit zeker geen issue zijn. En qua gewicht weegt de 6 ongeveer evenveel als een iphone 4 met 2 inch meer aan scherm. Ik draag mijn spacegrey 6 in een zwart leren applehoes en ik word vaak gevraagd of ik de nieuwste samsung heb. Gotta love that stealth look.

  21. @Ewout: HELEMAAL EENS! Super in gebruik, maar gewoon niet praktisch. Altijd bezig met “welke zak zit ie, niet per ongeluk gaan zitten nu, etc”. Dan nog hopen dat hij niet licht buigt. Je kan mij niet vertellen dat je lekker in een auto zit of lekker sport met een 6 Plus in de spijker- of sportbroek. Ik ga van de 6 via de 6 Plus nu naar de 6S.

  22. Over 2 weken zullen de 6S en 6S plus in Nederland verkrijgbaar zijn (aldus de verkoper van t-mobile – ze hadden een bevestiging gekregen) en dan wordt het voor mij de 6S plus 128gb (hoop ik ๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š)

  23. Mooie review en kan nu echt niet wachten tot het in NL uit is.

  24. Leuk artikel en suc6 met jullie nieuwe aanwinst.

  25. Super goede review van iculture bedankt.was duidelijk

  26. Goede review iCulture, en erg leuk filmpje. Voor mij de 6S silver ๐Ÿ˜‰
    “weken aftellen”

  27. En waar kunne we de coole nieuwe wallpapers downloaden? Want zo een Betta Splendens op het home-screen wil ik wel eens testen…

    Ook al kan ie dan wss niet bewegen op men inmiddels oude 6 :p

  28. Voelt de nwe 6s plus zwaarder?

  29. Heeft de 6s nog steeds dat brakke scherm zonder HD en met een onevenwichtige achtergrondverlichting zoals de 6 ?

  30. Weet er al iemand of de iPhone 6 Tempered glass Screen protectors werken met 3D touch? Ik begrijp dat ze wel passen, maar ik kan nergens lezen of ze ook in combinatie met 3D touch werken aangezien het displayglas dikker en stugger wordt.

  31. @Ron: Dit zou ik ook graag willen weten… gebruik het nu ook op mijn 6, maar vraag mij af of deze protectors force touch hinderen. Ook ben ik benieuwd of bij de 6s Plus de lag/haperingen verdwenen zijn, met name in Heartstone als je veel goldencards heb, of in Order & Chaos…dit draait WEL soepel op de normale 6 namelijk. Wie weet is/was dit een tekort aan Ram en rekenkracht in combi met het hogere resolutie scherm van de Plus.

  32. Ik heb mijn huidige iPhone 6 naar aanleiding van dit filmpje even ingepakt in het oorspronkelijke cellofaan en hem weer uitgepakt of het een nieuw ding is.
    Ennne….
    Ik kan het nog steeds niet bevatten
    HIJ LIJKT WEL NIEUW
    En hij is nog Jallbroken ook
    RAUUWIEULLAAAAAHH

  33. @Liocorno: Ik ben van een 6 naar een 6 plus gegaan en eerlijk waar na een week wil je niet meer anders!! Als ik nu de gewone 6 van mijn vrouw vast heb denk ik “wat een klein iel ding”

  34. Dank voor reacties en feedback! Formaat van mijn huidige zes is voor mij perfect, plus is net iets te groot (jammer van beeldstabilisatie).

    @iCulture kunnen jullie review schrijven over batterijduur van huidige 6s, ik had begrepen dat er 105 mAh minder aan batterij zit (immers telefoon koop ik niet om op besparingsmodus te draaien). ๐Ÿ™‚

  35. Heb sinds vrijdag de iPhone 6s Plus. Super tevreden. Echter merk ik nu dat de volume – knop meer uitsteekt dan de volume knop. Hoort dit zo, of heeft mijn iPhone nu al een defect. Kan iemand dit bevestigen.

  36. Ik wacht wel op de zeven.

  37. @Liocorno: Ik vond de overgang van de 5s naar de 6 best groot maar besloot halverwege dit jaar toch om m’n iPad mini 2 en iPhone 6 in te ruilen voor de 6 plus. Dit omdat ik veel (onverwachts) in de trein zit. Dan wil je gewoon lekker eindeloos kune lezen, tv kijken (KPN,Netflix), muziek streamen op een comfortabel scherm met je dopjes in zonder dat de accu snel leeg raakt! En, je tel heb je altijd bij je, je iPad niet. Beste beslissing die ik gemaakt heb kan ik je zeggen. Ik geef het niet graag toe maar ik ben gewoon een hipster, dus ik draag louter skinnyjeans en als je een beetje op let bij het kopen van skinnyjeans met iets grotere zakken kun je zonder problemen je 6+ gebruiken. Ook met hardlopen geen problemen ervaren. Geloof me, het formaat went verbazingwekkend snel en je wil echt nooit meer terug. Het is alsof je altijd je iPad bij je hebt. Ideaal! En als je na een tijdje een iPhone 4 of 5 in je handen hebt weet je absoluut zeker dat je de juiste beslissing hebt gemaakt ๐Ÿ˜‰

  38. Origineel geplaatst door timosha
    Maar allez! Je zou toch moeten weten dat ik mijn iPhones altijd in de Apple Store MTZ koop. Hoe kon je dat nu vergeten?

    Ik zeg maar zo: een schizofreen is nooit alleen! ๐Ÿ˜‰

  39. Leuk filmpje! Benieuwd naar jullie review!

  40. Ik ben van de 4s naar een 6s gegaan, omdat de batterij het echt niet meer uithield en de 4s te langzaam werd om mee te kunnen werken. Wat een verademing! Prachtig Retinascherm en supersnelle interface op IOS 9. 3d touch vind ik persoonlijk een handige toevoeging waarvoor er vele interessante opties zullen komen. live photos werkt mooi samen i.c.m 3Dtouch, hoewel het geluid nog niet synchroon loopt met de Livephoto op mijn apparaat. De TouchID knop werkt accuraat en snel en ik voer daardoor bijna niet meer mijn pincode in. Ik ben in enkele jaren van windows/android overgestapt naar Apple (Iphone 4s, Ipad 4, Macbook pro 13i mid 2015, iphone 6s) en wil niet meer terug. De user experience en de goed werkende interactiviteit van de Apple apparaten zijn onovertroffen.

  41. Ongeveer op 27 ร  30 seconden, zie je dat die vis (betta) die we van de live foto kennen gewoon constant doorzwemmen is dit in te stellen ergens ?

  42. Origineel geplaatst door timosha
    Maar allez! Je zou toch moeten weten dat ik mijn iPhones altijd in de Apple Store MTZ koop. Hoe kon je dat nu vergeten?

    Origineel geplaatst door timosha

    Ik zeg maar zo: een schizofreen is nooit alleen! ๐Ÿ˜‰

    En ik zeg dan maar zo: ร€ chaque fou plaรฎt sa marotte ๐Ÿ™‚

  43. (Red.) Off-topic voor dit artikel. Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.