Reacties voor: Hands-on iPhone 5s en iPhone 5c: dit zeggen andere media

Hands-on van de iPhone 5s en iPhone 5c; een compilatie van alle hands-on ervaringen met de nieuwe iPhones.
Richard Borgman - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 25 reacties

  1. Is er een reden waarom iculture niet wordt uitgenodigd voor zo’n presentatie??

  2. “,but cheaper in cost”Ja, goedkoop! 699 dollar.

  3. Ik moet mijn vraag anders formuleren. Waarom worden websites die exclusief over Apple producten schrijft niet snel uitgenodigd?? Is de iphoneclub in het verleden weleens aanwezig geweest bij zo’n presentatie?

  4. Origineel geplaatst door n1mber
    Is er een reden waarom iculture niet wordt uitgenodigd voor zo’n presentatie??

    staat in de eerste zinnetjes van het artikel…site’s die zich hoofdzakelijk of enkel met apple produkten bezighouden worden zelden uitgenodigd voor zulke zaken…
    Moeite doen om te lezen helpt πŸ˜‰

  5. idd n1mber, iCulture niet maar Nu.nl wel?!

  6. Origineel geplaatst door n1mber
    Ik moet mijn vraag anders formuleren. Waarom worden websites die exclusief over Apple producten schrijft niet snel uitgenodigd?? Is de iphoneclub in het verleden weleens aanwezig geweest bij zo’n presentatie?

    Sorry..mijn voet zit reeds in m’n mond πŸ˜€

  7. Origineel geplaatst door kevin:
    Sorry..mijn voet zit reeds in m’n mond πŸ˜€

    πŸ™‚ Geeft niet ik had het in eerste instantie idd niet goed gelezen.

  8. Origineel geplaatst door s17574
    idd n1mber, iCulture niet maar Nu.nl wel?!

    Apple wilt natuurlijk het mainstream publiek bereiken. Je achterban die is al maanden van tevoren op de hoogte en zo niet dan vogelen die het zelf al gauw uit.

  9. De quote van TechCrunch over de 5C… Steve Jobs draait zich 3x rond in zijn graf…
    “Ook is het logo niet goed te zien en is er β€œHon” in plaats van β€œiPhone” op de achterkant te lezen.”

  10. Origineel geplaatst door Bubbly
    Apple wilt natuurlijk het mainstream publiek bereiken. Je achterban die is al maanden van tevoren op de hoogte en zo niet dan vogelen die het zelf al gauw uit.

    hahah…vogelen is een woord dat in Nederland duidelijk anders gebruikt wordt dan bij ons in Belgie πŸ˜€

  11. De 5S is een juweeltje en wordt goed ontvangen, maar de 5C lijkt toch een behoorlijke miskleun. Tweakers.net schrijft in haar conclusie dat het een dure telefoon is die er goedkoop uitziet. Ze weten eigenlijk niet wat ze er mee aan moeten.
    Ik denk er precies zo over. De voorzijde had op z’n minst dezelfde kleur moeten hebben als de achterkant. Denk je een mooie witte telefoon te kopen is de gehele voorzijde alsnog zwart. Cheap en Lelijk!
    En dan die prijs…, 449,- zou leuk zijn geweest.

  12. Wat betekend dat bij jullie dan ??

  13. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    @n1mber: We zijn een paar keer uitgenodigd in het prillere begin (iPhone 3GS, iPad 2) en zelfs op uitnodiging van Apple naar San Francisco geweest, maar daarna nooit meer. Waarom dat is weet alleen Apple, maar feit is dat Apple-fan/-geruchtensites wereldwijd eigenlijk niet meer worden uitgenodigd. Waarom andere media die vrijwel net zoveel Apple-geruchten plaatsen dan nog wel is ons ook een raadsel.

    Ik denk dat het met marketing te maken heeft. Op Nu.nl komt een groter publiek dan iPhoneclub. Hier komen volgens mij over het algemeen mensen die in zekere mate Apple-fan zijn. Al valt de kwaliteit van de artikelen van Nu.nl naar mijn mening te betreuren.

  14. Ik denk het geen van beide wordt en ik nog een jaartje met ‘n sim only abo bij de 4s blijf. De 5c lijkt net kinderspeelgoed en de 5s niet interessant genoeg.

  15. 5c vind ik ook wat te duur.. Wat voor meerwaarde heeft die? Die hadden ze minstens 100 euro goedkoper moeten maken en je had een hele grote groep mensen binnen gehaald… Nu is hij te duur om goedkoop te noemen, en een stuk minder dan de 5s om hem high end te noemen in vergelijking met de 5s!

  16. Origineel geplaatst door Barend
    Wat betekend dat bij jullie dan ??

    Een nummertje zetten en als dat ook voor jullie onbekend is dan deze verklaring: jij met je partner naar de slaapkamer en daar eens goed van bil gaan.

  17. @Daejji: Ze hadden inderdaad onder de 500€ moeten blijven. Al gaat hij wel zeer goed met abo’s verkopen in China en andere landen denk ik. Uiteindelijk is hij beter dan iphone 5 qua specs(betere frontcamera en meer 4g netwerken).

  18. Wat een ongelofelijke miskleun om zo 600 miljoen Chinezen buitenspel te zetten
    Duur en niet hip genoeg – waar blijft de deal met China Mobile ?

  19. @Mitchell: Of het is omdat op iPc over jailbreaks gesproken wordt…?

  20. Btw er wordt zo moeilijk gedaan over de totale prijs maar hoeveel mensen leggen er het volledige bedrag neer voor een telefoon? Alleen de die-hards, denk dat 80% zijn telefoon met abo aanschaft.

    Dan is zo een 5c goed te betalen, en waarom nu al commentaar leveren als je die telefoon nog niet eens in je hand hebt gehad, denk dat een S3/4 cheaper aanvoelt dan de 5c

  21. Reden dat iphoneclub niet is uitgenodigd eveneens ander soortgelijke sites is naar mijn mening als volgt: men wil een algemene site die ook andere toestellen test. Die een goede review of indruk kunnen maken. Dat goede hier betekent een betere vergelijking of in ieder geval een site die dat indruk beter kan wekken. Daarnaast wil Apple hiermee mensen overtuigen een Apple product te kopen. Lezers van iphoneclub en dergelijke zijn meestal al overtuigd, en twijfelaars nemen een site als iphoneclub minder serieus omdat ze op eerste gezicht wellicht meer biassed lijken.

  22. Ik vraag me echt zeer af wie voor de 5c zou gaan. Echt budget is niet en mooi vind ik het ook niet. Het had denk ik al stuk beter eruit gezien als de voorkant wit was… Dat geeft een frissere uitstraling met die felle kleuren. En daarnaast zou ik dus geen plastic telefoon willen maar gewoon het materiaal van de 5s. Ben benieuwd wat de verkopen gaan doen.

  23. Ik ga denk ik wel voor de 5C. Ik heb nu een 3GS, dus dat plastic vind ik niet erg.

    De prijs vind ik wel te hoog. Mijn nichtje is stewardess, dus ik ga kijken of ik ‘m via haar in Amerika kan kopen, want dat scheelt als het goed is al gauw €100…
    Maar daar moet ik me nog in verdiepen. Als het via haar niet gaat lukken, ga ik voor de 4 of 4S denk ik.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.