Reacties voor: Handige recente tweaks voor de iPhone en iPod touch (jailbreak)

We bespreken een viertal handige tweaks die recent zijn uitgebracht voor de iPhone en iPod touch: de tweaks Browser Changer, Display Recorder, iWhiteboard en Lock Seconds.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 27 reacties

  1. toevallig, ik heb die lockseconds nog geen minuut voordat ik dit artikel begon te lezen gedownload en nu staat ie er hier ook tussen. Netjes afgewerkt die lockseconds! B.t.w mooi artikel, zo weet je tenminste een beetje welke cydia applicaties nut hebben, zeker met z`n goede beschrijving

  2. More, More, More 🙂

  3. Echt handig zijn ze niet…

  4. Ik heb dit zo gemist. Kan niet wachten op de 4.0 jailbreak

  5. Thx voor de info ! Alleen spijtig dat ik lockscreen clock hide gebruik ivm lockinfo 🙂

  6. Van mij mogen er vaker van zulk soort artikelen zijn. Ik houd het niet meer bij met al die thema’s in Cydia!

  7. Alleen jammer dat er niet bij staat of het Winterboard nodig heeft. Lock Seconds heeft namelijk WinterBoard nodig en ik persoonlijk vindt WinterBoard een instabiel programma….

  8. Nice allemaal, ik gebruik nu screenrecorder maar die heeft 5 Fps xD je ziet niks !

  9. @TerrorSource: Winterboard is idd niet heel stabiel, laatst een thema er op gezet xD wat denk je? Hij ging continu naar save modus xD

  10. Vreemd ik kan lockseconds niet vinden terwijl ik modmyi wel in cydia heb staan.

  11. Offtopic: net backgrounder geupdate, stuk snappier geworden!

  12. Handige tips Paul!

    Ik heb ook eens op één van jouw screenshots icoontjes gezien onder de zoekbalk op de pagina links van de homescreen. Zes applicaties die je als laatst hebt gebruikt.
    Bij het up- en weer downgraden naar 3.1.2 ben ik deze laatst kwijtgeraakt en ik weet helaas de naam van deze tweak niet meer. Hoe heet deze tweak ook al weer?

    Thanks!

  13. Leuk artikel! Lock seconds binnenkort eens proberen. Ik gebruik wel winterboard maar voornamelijk voor de 5 icon Dock en wat andere kleine dingen. Heb geen thema geïnstalleerd, iPhone wordt er trag door, en ik werd gek van constant nieuwe iconen maken in Photoshop haha.

  14. Origineel geplaatst door VonZescao
    Handige tips Paul!Ik heb ook eens op één van jouw screenshots icoontjes gezien onder de zoekbalk op de pagina links van de homescreen. Zes applicaties die je als laatst hebt gebruikt. Bij het up- en weer downgraden naar 3.1.2 ben ik deze laatst kwijtgeraakt en ik weet helaas de naam van deze tweak niet meer. Hoe heet deze tweak ook al weer?Thanks!

    Is dat niet SpotBright?

  15. Origineel geplaatst door Bashb
    Leuk artikel! Lock seconds binnenkort eens proberen. Ik gebruik wel winterboard maar voornamelijk voor de 5 icon Dock en wat andere kleine dingen. Heb geen thema geïnstalleerd, iPhone wordt er trag door, en ik werd gek van constant nieuwe iconen maken in Photoshop haha.

    5 icon dock werkt toch niet via winterboard? ik kon me altijd herinneren dat als ik die uit wou zetten dat ik dan de switch op ‘off’ zette binnen het mobile substrate menu van SBsettings.

    OT: jammer, die lockscreenseconds ziet er goed uit, maar ik vertik het om Winterboard op mijn ipod te zetten. En die displayrecorder lijkt me slecht werken op de iTouch 2G en iPhone 3G, of niet?

  16. Weet een van jullie hoe je een t-mobile icoontje kan krijgen? Net zoals dat AT&T logo. Diegene die ik kan vinden via Cydia krijg ik niet werkend…

  17. Aangepast.

    Verder handige tweaks, ik ga ze zeker uitproberen!

  18. Waarom kan ik ook geen lock seconds vinden??

  19. Hee jongens, nu we toch het hierover hebben
    Weet iemadn hoe dat progje heet waarmee je T-Mobile kan veranderen in je eigen tekst??

  20. @M_LViN: Thanks! Dat is hem.

    @Stefaanxd: ‘MakeItMine’ volgens mij.

  21. Origineel geplaatst door VonZescao
    @M_LViN: Thanks! Dat is hem.@Stefaanxd: ‘MakeItMine’ volgens mij.

    Bedankt !!

  22. @TerrorSource: Wat is er instabiel aan dan?

  23. @Stefaanxd: Programma dat ik heb heet Carrier.

  24. Ik kan die iWhiteBoard niet vinden

  25. Handige tips!
    Ook ik vind het soms lastig bij te houden wat er allemaal voor nieuwe jailbreak tweaks uitkomen.
    Zou ook een weekelijkse(?) post graag tegemoet zien! evt icm thema’s?

  26. waarom kan ik lock seconds niet in winterboard vinden en ook niet in cydia?

  27. Jailbreaken is voor mij echt een must geworden, het voegt functionaliteit toe aan mijn iPhone die ik zonder een jailbreak niet tot mijn beschikking zou hebben. Direct ook maar Display Recorder aangeschaft, draait goed op de iP4. Complimenten voor het artikel 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.