Reacties voor: Handig voor op reis: Dexim P-Flip

De P-Flip is een externe batterij die je onderin de iPhone klikt. Middels een scharnier kan je 'm gebruiken als dock, zowel horizontaal als verticaal.
Lees het complete artikel → Handig voor op reis: Dexim P-Flip
Sander Kleijn -

Reacties: 28 reacties

  1. Looks good 🙂

  2. ziet er idd goed uit

  3. Makkelijk voor in de trein met zo’n 2 zitje en dan uitzending gemist kijken. BIj zo’n vierzitje gaan mensen met je meekijken en die zien dan dat je naar Spuit&Slikken aan het kijken ben ofzo.Wachtten tot die in nederland verschijnt

  4. GPS ontvanger er in, zuignap er onder en we hebben the perfect companion 🙂

  5. En als je er dan ook nog wat zonnecellen op monteert….

  6. en een 5.1 setje….

  7. Ik wil hem! Hopen dattie snel in NL uitkomt dan maar, en voor een goeie prijs want okal is die 55 dollar omgerekent 40 euro, ze zullen hem waarschijnlijk toch voor meer verkopen in europa…

  8. Lijkt me ideaal. Nog ff wachten dus.

  9. ook wel leuk dingetje. Wil ik ook wel, maargoed nog niet te koop voor nederlanders.

  10. Super ding! Ga EBay zeker in de gaten houden!

    Update: https://www.brookstone.com/ is hij te bestellen en te versturen naar NL voor zover ik zie.

  11. nou luidsprekertje erin is meer waarschijnlijker 😛

  12. Geen idee om een zooitje van die laders te importeren om vervolgens via de iphoneclub store te verkopen? Ik ben zeer geinteresseerd..

  13. Origineel geplaatst door marcooo
    Geen idee om een zooitje van die laders te importeren om vervolgens via de iphoneclub store te verkopen? Ik ben zeer geinteresseerd..

    En anders ik wel! Heb hem al geprobeerd te bestellen via de brookstone.com website, maar bij betalen krijg ik de melding dat het niet verstuurd kan worden. :-s Heel raar.

  14. @marcooo: zou ik ook een top idee vinden!

  15. Ik zoek een gecombineerde accu/luidspreker. Iemand?

  16. Als de iPhoneclub gaat importeren doe ik mee!
    Marianne

  17. Ziet er gelikt uit en optimaal functioneel, laat maar snel komen

  18. Brookstone.com vraagt 70 usd ipv de genoemde 55 usd en shipt niet naar NL….

  19. Ziet er goed uit, ik verwachte eigenlijk een veel hogere prijs…

  20. I.D.D. bij Brookstone $ 69,95 plus ca 4,5 % btw is zo’n € 50 / 51,00 bij een vriendelijke koers van de creditkaartcompany. Amerikanen zijn helaas niet zó universeel met hun adaptortjes, dus het zal wel weer 110 volt 60 hz zijn. Dus opladen via een ander mini USB zal wel lukken. Dan heb je OOK weer een verloop stekker nodig, van plat naar rond als de voeding ook “toevallig” 230 volt aankan. Dus het word echt wachten op een EU versie.
    De zogenaamde “breedbeeld stand” is voor in het vliegtuig de allerminste ideale stand, staat té recht op dus een uurtje filmkijken zal heel veel nekpijn opleveren. Ik speld, met een grote veiligheidsspeld, mijn iPhone met in een de Apple store gekochte craddle vast op ooghoogte op de stoel van mijn voorganger ;-).
    Zelfs een zuignapje op het in de stoel aangebrachte TV schermpje voor mij vericht wonderen. Dus voor het vliegtuig hoef je em niet te kopen, in alle andere gevallen zijn er zelfbouw kartonnen, houten en zelfs van een paperclip gemaakte “houders”. Dan toch maar de iPhone d.m.v. het kabeltje aansluiten op 4 “D” cellen op lange vluchten ??

  21. @Peter:

    Werkt helaas niet, heb het net geprobeerd. Wanneer je de checkout doet loop je bij het aangeven van de verzendopties tegen het probleem dat ‘op dit moment naar de gewenste bestemming (NL) niet verscheept wordt’.

  22. Origineel geplaatst door WJB
    anders ik wel! Heb hem al geprobeerd te bestellen via de brookstone.com website, maar bij betalen krijg ik de melding dat het niet verstuurd kan worden. :-s Heel raar.

    Klopt. Was er later die dag ook tegen aan gelopen, maar vergeten het hier te melden.

  23. Bij Amazon.com is hij ook te koop. Ik heb niet geprobeerd of het gaat, ik wacht op de EU versie.

  24. Die van mij is inmiddels onderweg. Als het goed is komt hij vandaag en anders begin volgende week binnen. 🙂

    Gewoon in Nederland besteld.

  25. Origineel geplaatst door Peter
    Die van mij is inmiddels onderweg. Als het goed is komt hij vandaag en anders begin volgende week binnen. Gewoon in Nederland besteld.

    Ehm, nou willen natuurlijk wel weten waar. Is het trouwens de US versie of de EU versie.

  26. Gister in de USA bij Brookstone gekocht, maar niet voor 55$ maar 79 $, ik heb daar overal gezocht maar koon hem niet goedkoper vinden.

  27. Origineel geplaatst door Marianne
    Origineel geplaatst door PeterDie van mij is inmiddels onderweg. Als het goed is komt hij vandaag en anders begin volgende week binnen. Gewoon in Nederland besteld.Ehm, nou willen natuurlijk wel weten waar. Is het trouwens de US versie of de EU versie.

    Beetje, late reactie.

    Ik heb hem hier in Nederland besteld bij de importeur: http://www.mconomy.nl/. Zij importeren het speeltje en verspreiden het hier in Nederland.

    Us versie? Volgens mij zit er geen verschil in. Je verbind de P-Flip gewoon met USB en daar wordt de batterij ook door gevoed.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.