Reacties voor: Handbrake 1.0 na dertien jaar uit beta: nog makkelijker video’s converteren

Na dertien jaar ontwikkeling zijn de makers van Handbrake eindelijk klaar met versie 1.0. Met deze gratis software kun je video's omzetten voor iPhone, iPad, Apple TV en andere apparaten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Ik durf wel te stellen dat dit programma in de top 5 staat van meest gebruikte open source projecten.
    Heb er zelf talloze dvd’s mee geript. Tot ik films niet meer ‘fysiek’ kocht.

  2. Briljante app, nooit beseft dat het nog in een beta fase zat. Ik gebruik Handbrake meerdere keren per week voor het converteren van bestanden voor de Apple TV. Werkt altijd probleemloos en snel. Enne……..gratis en inderdaad een rustige oase vergeleken met de rest.

  3. Geniaal programma
    Punt

  4. Nu nog de UI updaten en je kan praten over een fatsoenlijke 1.0. Overigens kan je 13 jaar beta niet serieus nemen en denk ik dat we heus we kunnen stellen dat de term ‘beta’ al jaren niet meer van toepassing zijn.

    Ach ja, geweldig programma, maar voor de leek wel erg onduidelijk..

  5. Ben een keer toen ik net een Mac had op dit programma gestuit, en moet zeggen ideaal.
    Het is ook niet heel moeilijk ook niet voor een leek(Als je gewoon simpel wil rippen), al was ik dat niet dus was er zo uit.

  6. Ik gebruik dat programma al jaren niet meer. Het heeft zijn nut volledig verloren sinds de VLC player op ios en mijn smart tv speelt ook alle type video/muziek formaten.

  7. Ongelooflijk dat het zo lang heeft geduurd tot er een ‘officiële’ versie kwam. Prima programma dat ik jaren geleden veel heb gebruikt om dvd’s die ik goedkoop had gekocht te rippen, zodat ik het op m’n Mac of iPhone kon bekijken. Zelfs voor een niet-technicus als ik niet te ingewikkeld. Dus moet voor iedereen kunnen lukken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.