Reacties voor: Slimme screenprotector brengt ‘terug-knop’ binnen handbereik

Met de Halo Back plaats je een extra 'terug-knop' naast de homeknop van je iPhone 6, zodat hij een stuk makkelijker te bedienen is met één hand.
Lars Paymans -

Reacties: 15 reacties

  1. Heel interessant. Ik ga zeker overwegen deze te kopen.

  2. Ha !, maak van je iPhone een Android 🙂
    en die randen van de protector gaan niet geheel over het scherm, jammer
    en dat ziet er lelijk uit, en na verloop van tijd gaat er vuil ophopen langs die rand..

  3. @Absrnd: Ik heb zelf een glass protector van ZAGG.
    Deze bedekt ook niet de randen maar na 6 maanden nog steeds geen vuil, gebruik het overigens alleen met een leren applehoes, dus geen insteekhoes of klep.

    Ik vind het super mooi staan, vind het niet storend, wel vind ik het storend als je altijd je mobiel uit een hoesje moet halen of iets open klappen.

    Dus wat is lelijk… Uiteraard is dat jouw mening, geen feit. 😀

    Ik denk wel dat een geen Glass variant wel vuil aantrekt, dat deden inderdaad al mijn screenprotectors na verloop van tijd.

  4. Het nut van deze screenprotector is overigens discutabel, zelf swype ik van links naar recht om terug te gaan, dit is tevens sneller. Gebruik de terug knop daarom ook zelden.

    Ieder zijn ding natuurlijk.

  5. Ik vindt een screenprotector helemaal niks. Het is nooit zo glad als je scherm zelf, staat lelijk en ik vind het ook niet nodig. Na een half jaar iPhone 6 Plus heb ik één minuscuul klein krasje, dat ik alleen zie als ik m’n iPhone goed in het licht hou. Bij normaal gebruik zie ik het niet eens.

    Om te snelle slijtage aan de homebutton te voorkomen, bij mijn zeer intensieve iPhonegebruik, heb ik altijd de ‘virtual button’ aanstaan, die je krijgt als je drie keer op je homebutton drukt. Het is even wennen, maar daarna gebruik je het razendsnel en heb je je homebutton nog maar weinig nodig.

  6. Hiermee bevestigd men enkel dat het scherm te groot is. Geef mij maar m’n iPhone 5 en iPad Air 2.

  7. Hm, lagen 4 en 5 op de illustratie geven te denken:

    4: EXPLOSION PROOF LAYER
    Is de 6plus zelf zo explosiegevaarlijk, of komt een typische 6plus gebruiker zo vaak in aanraking met explosieven dat ze dat nodig hebben? 😉

    5: THE ABSOPRTION LAYER
    Slordig hoor als je geld probeert op te halen, zo’n knullig tikfoutje in de ‘wervende’ illustratie vereeuwigen.
    Geeft niet echt vertrouwen in de zorgvuldigheid van die mensen en wat ze (gaan) opleveren. 🙁
    (nee, is geen foutje hier op iC maar al bij de bron, waar weer keurig naar wordt verwezen)

    En kennelijk hebben ze daar ook nog nooit van de netiquette gehoord, met alles in hoofdletters 😛

  8. Origineel geplaatst door angelus
    Het nut van deze screenprotector is overigens discutabel, zelf swype ik van links naar recht om terug te gaan, dit is tevens sneller. Gebruik de terug knop daarom ook zelden.
    Ieder zijn ding natuurlijk.

    Precies dat. Denk alleen dat veel mensen zich er niet van bewust zijn dat die swipe-beweging bestaat… zelfs de makers misschien wel niet.
    Wel mooi staaltje techniek!

  9. swipen werkt gewoon en als je kleine handen hebt kan je gewoon 2x tappen op de homeknop. dan schuift je beeld naar beneden en kan je er bij zonder je grip aan te passen.

  10. Origineel geplaatst door macaanzee
    Om te snelle slijtage aan de homebutton te voorkomen, bij mijn zeer intensieve iPhonegebruik, heb ik altijd de ‘virtual button’ aanstaan, die je krijgt als je drie keer op je homebutton drukt. Het is even wennen, maar daarna gebruik je het razendsnel en heb je je homebutton nog maar weinig nodig.

    Uhm nu raakt je home button 3x zo snel versleten 😉

  11. Origineel geplaatst door macaanzee
    Ik vind een screenprotector helemaal niks. Het is nooit zo glad als je scherm zelf, staat lelijk en ik vind het ook niet nodig. Na een half jaar iPhone 6 Plus heb ik één minuscuul klein krasje, dat ik alleen zie als ik m’n iPhone goed in het licht hou. Bij normaal gebruik zie ik het niet.

    Ik heb zelf een glazen screenprotector op mijn note 4. Echt een aanrader. Voelt precies hetzelfde als het scherm ( aangezien dat ook glas is ). Als je een goeie screenprotector koopt dan is hij volledig onzichtbaar. En ik heb hem zelf ook niet voor de krassen, maar voor als je hem laat vallen. Dan barst de screenprotector in plaats van je scherm ….

  12. Wordt samsung

  13. Handig

  14. Maar screen protectors blijven *****

  15. sorry, snap er niets van. wat gebeurt er als ik linksboven op mijn scherm tik? en plaats je hiermee dan een home button naast je home button?? als ik linksboven op mijn scherm tik open ik de app die daar staat… en bij geopende app linksboven tikken gebeurt niets…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.