Reacties voor: Camera-app Halide krijgt supersnelle portretfunctie en AR

De camera-app Halide krijgt een grote update die onder andere een supersnelle portretfunctie, het gebruik van AR en een portretmodus met de selfiecamera met zich mee brengt.
Itske -

Reacties: 10 reacties

  1. Is de app nu wel of niet geschikt voor een iPhone 8? Of werkt deze het beste met een iPhone X?

    • @Erik: Kan allebei. Maar omdat de iPhone 8 geen TrueDepth heeft mis je wel de aan het einde genoemde functie voor die selfie-portretten met diepte. Als je geen fanatieke selfiemaker bent, ben je dus met een iPhone 8 net zo goed af.

  2. Een van de zeer weinige programma’s waarvoor ik mijn geld heb teruggevraagd van Apple. Voegt helemaal niets toe aan de standaard camera app en Lightroom.

  3. Lijkt me een fijne app. Maar volgens mij is eur 3,49 de normale prijs.

  4. Origineel geplaatst door Rob
    Lijkt me een fijne app. Maar volgens mij is eur 3,49 de normale prijs.

    Nee normale prijs is €5,49

  5. Ik gebruik deze app nu al een tijdje en ik ben er erg blij mee. Maar hij heeft 1 nadeel: foto’s die je s’avonds maakt bij kunstlicht, zijn onscherp als je de automatische instelling gebruikt. Zo heb ik honderden foto’s verknalt op m’n zusje haar bruiloft. Ik zag het pas na die tijd. Maar verder is deze app erg fijn in gebruik en deze nieuwe functies zijn top

  6. Wanneer je een foto maakt in de Halide-app kun je met één klik deze bewerken in de Darkroom-app.

    Ik vraag mij nu echt af hoe ik dit moet doen?
    Ik heb Darkroom op mijn iPhone staan.

  7. @Gonny van der Zwaag: Dank voor je reactie. Ik ga af op jullie expertise en schaf hem aan, een goede camera app is altijd welkom.

  8. @Suzanne: Dat is wel zonde, ja. Maar waarom een telefoon gebruiken voor het maken van zulke belangrijke foto’s en geen echt toestel zoals een DSLR?

  9. @huib: omdat ik zo’n camera niet heb. Er was overdag een prof fotograaf en ik zou na die tijd voor de ‘feest foto’s’ zorgen. Maar er is echt iets mis gegaan. Elk persoon die bewoog, stond compleet wazig op de foto. Ook foto’s die door anderen gemaakt zijn met mijn iPhone. En dat werd pas echt goed zichtbaar toen ik thuis de boel overzette op m’n iPad voor bewerking. Tuurlijk weet ik wel dat je geen topkwaliteit mag verwachten. Zeker niet bij avond licht, maar dit was echt erger dan alleen maar teveel ruis. Maar hoe dan ook, is deze app normaal gesproken een top app. En ik gebruik hem nog steeds graag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.