Reacties voor: Hacker stuurt e-mail naar 21.000 iPhone-unlockers

Klanten van iPhoneUnlockUK hebben een ongevraagde e-mail gekregen van een hacker. Die kraakte in februari 2009 de webserver van iPhoneUnlockUK en ging er met de persoonsgegevens vandoor.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Ach het is al een tijd bekend dat Jody Sanders een boef is dus het is eigenlijk een wonder dat ze hem niet eerder hebben aan gepakt
    maar via ze klanten vind ik niet helemaal far
    had dan ze site gehackt of Jody Sanders ze email
    maar ja een leuk begin voor het nieuwejaar

  2. Wie is er nou de boef? Iemand die verdient aan consumenten die beroerd zijn om te googlen en de kleine letters te lezen of de hackers die eerst een database hacken en vervolgens zonder vragen andermans klanten ongewenste mail (spam) sturen? Happy new year!

  3. ‘hebben de serverhackers alsnog IETS met de gegevens gedaan’ OF ‘hebben de serverhackers alsnog NIETS…..’
    de eerste zin lijkt mij een beetje vreemd.

  4. Origineel geplaatst door Memyselfandi
    Wie is er nou de boef? Iemand die verdient aan consumenten die beroerd zijn om te googlen en de kleine letters te lezen of de hackers die eerst een database hacken en vervolgens zonder vragen andermans klanten ongewenste mail (spam) sturen? Happy new year!

    Inderdaad

  5. Verwijderd, trolling.

  6. Verwijderd.

  7. Verwijderd.

  8. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    Origineel geplaatst door V.Ramos‘hebben de serverhackers alsnog IETS met de gegevens gedaan’ OF ‘hebben de serverhackers alsnog NIETS…..’
    de eerste zin lijkt mij een beetje vreemd.De hack heeft al in februari 2009 plaatsgevonden. Nu op 1 januari hebben ze alsnog iets met de gegevens gedaan.

    ja die snap ik ook niet helemaal ..

  9. Verwijderd.

  10. Jody had it coming hopfully more owners will read sites like this and realise the software is free the less these guys will get , marktplaats is full of these rippoff’s as well so many dishonest dutchies also sadly , tip for 2010 if you have an hour with nothing to do then report these types of adverts to try to keep marktplaats free from scams , if everyone does it their days will soon end and they will move onto another model

  11. Er zijn talloze mensen die mooi weer afwachten, naar de Gamma gaan om vervolgens vol goede moed te beginnen met schuren en daarna zorgvuldig te starten met schilderen.
    Maar er zijn er ook die een bedrijf bellen om het voor hun te doen, omdat ze simpelweg de tijd of handigheid niet hebben, of omdat ze simpelweg gemakkelijker af willen zijn. Ik wordt doodmoe van de discussie die erom gaat of mensen die anderen tegen betaling voorzien van een Unlock op hun iPhone criminelen zouden zijn. En ik weet ook dat Sanders mogelijk tot die categorie behoort, maar niet om het simpele feit dat hij geld vraagt voor de unlock, maar dat hij uitsluitend de software verkoopt. En geen service levert.

    Als een hacker 21.000 emails verstuurt is dat net zo goed crimineel gedrag.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.