Reacties voor: HackCenter: scoresysteem voor Game Center gehackt (jailbreak)

Een filmpje maakt duidelijk dat het met HackCenter mogelijk wordt om elke gewenste score naar Game Center te sturen. Het scoresysteem is gehackt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 44 reacties

  1. Een van de redenen dat mijn PSP in de hoek ligt: de leukste multiplayer games zijn totaal verziekt door hackers. Jammer…

    Hopelijk doet Apple er wat aan.

  2. Hier zie ik de lol niet van in en het verpest wel een beetje voor de mensen die echt voor de highscores gaan….

    Jammer…..

    Hoop dat apple dit tegen gaat.

  3. Apple dient wel maatregelen te nemen tegen dit soort dingen. Zonde als iemand bezig is om perfecte scores te halen en een of andere drol zet een gehackte score neer.

  4. inderdaad, apple zou dit moeten verhelpen in de volgende update. Ik vind ook niet dat mensen dit moeten gebruiken. Straks zou je bij angry birds altijd 4 sterren moeten halen om de hoogste score te verslaan.

    ps: je kunt maar maximaal 3 sterren halen.

    dit vind ik dus echt belachelijk. Gewoon niet leuk.

  5. Worden apps in de Cydia Store eigenlijk ook gecontroleerd door de mensen van Cydia (Saurik etc..)?
    Dat zou in dit geval wel erg handig zijn.
    Waarschijnlijk is de maker hiervan zo’n persoon dat altijd de beste wilt zijn, maar eigenlijk het gewoon niet kan. (niet dat je altijd de beste moét zijn, maar waarschijnlijk denkt hij er anders over.)

  6. Het zal me aan mijn reet roesten. Wie gebruikt het nou werkelijk? Lekker boeiend of je eerste staat in de ranking.
    Maar goed, Apple moet er wel wat aan doen want er zijn vast mensen die gamecenter wel leuk vinden

  7. grappig :p

  8. Origineel geplaatst door Sandro
    Worden apps in de Cydia Store eigenlijk ook gecontroleerd door de mensen van Cydia (Saurik etc..)?
    Dat zou in dit geval wel erg handig zijn.
    Waarschijnlijk is de maker hiervan zo’n persoon dat altijd de beste wilt zijn, maar eigenlijk het gewoon niet kan. (niet dat je altijd de beste moét zijn, maar waarschijnlijk denkt hij er anders over.)

    Heeft geen enkele zin jailbreak is open cydia is open door zijn toevoeging van eigen repo dus zal er niets zijn dat hem tegen houd. Wel jammer dat wel.

  9. @Just1n: Ik zou niet echt weten wat Apple hier tegen zou kunnen doen… Misschien iets aanpassen aan de score zending, maar dan zou er of een update moeten uitkomen óf elke app maker die Game Center gebruikt een update voor hun spellen moeten uitbrengen. Het voorkomen dat het niet wordt geplaatst in de Cydia Store is buiten Apple’s macht…

  10. Maakt me niet uit, er zijn toch altijd mensen die glitches/bugs gebruiken in spellen… Zo heb ik eens in Cliff Diving gehad dat ik niet af kon gaan… (Niet dat ik lang ben doorgegaan, maar ik had een plekje in de top 10 kunnen halen als ik tijd over had)

  11. Maker tweet net dat het NIET in Cydia komt. Te veel negatieve reacties.

  12. Jammer.

  13. Update op Twitter: “Due to the overwhelmingly negative response of HackCenter (GameCenter hack), I will not be releasing it to the Cydia store.”

    Bron: http://twitter.com/buzzert

  14. De maker heeft zojuist bekend gemaakt dat Hackcenter niet in Cydia komt vanwege alle negatieve reacties die hij heeft gehad.

  15. het word waarschijnlijk NIET uitgebracht in cydia vanwege het grote aantal negatieve reakties.

  16. Zoals just1n al zegt: boeiend. Alsof het wat uitmaakt. Het enige wat Apple kan doen is hun beveiliging aanscherpen. Online spelen hoor je te doen omdat het leuk is om tegen andere mensen te gamen, niet omdat je de highes highscore kan halen.

    Waarbij iedereen die nu opeens tegen Saurik gaat schreeuwen “ja maar je moet het eruit halen dat kan echt niet” boter op z’n hoofd heeft, want als Apple datzelfde doet met VLC of met een eigen geweldige update die allerhande functionaliteit besluit te wijzigen/verwijderen dan wordt er hier in de reaguurderspanelen om het hardst geschreeuwd dat dit echt niet kan.

    Een bedrijf dat voor mij bepaald wat goed voor mij is is mij al meer dan genoeg.

    /edit: triest van al die mensen die hebben lopen te janken dat deze kerel nu besluit om die hack niet uit te brengen. Puur omdat dit maar weer eens bewijst dat de groep schreeuwlelijkerds niet per se de grote groep zijn, maar vooral de luidruchtige groep. Als de beveiliging van GC zo slecht is, dan moet Apple dat zelf maar lekker aanpassen.

  17. Origineel geplaatst door iKel
    Update op Twitter: “Due to the overwhelmingly negative response of HackCenter (GameCenter hack), I will not be releasing it to the Cydia store.”Bron: http://twitter.com/buzzert

    groot gelijk heeft die man. Belachelijk dat men zoiets maakt.

  18. leuk eerst op Call of duty dat ze hacken.

    nu dat ook nog. waar blijf de fun in games als je dat hackt.

    toch proficiat dat hij dat kan maar wel hatelijk als je games eerlijk wil spelen

  19. De maker heeft net getweet dat hij het niet zal uibrengen ivm de vele negatieve reacties.

  20. Maar goed het is in elk geval duidelijk dat alle scores niet meer per definitie echt zijn.
    Hij heeft wel aangetoond slim te zijn en een gat te hebben gevonden.

    Wie weet kan hij zich bezighouden met een ander probleem op de iPhone? zoals een goede jailbreak?
    Musclenerd kan wel mensen gebruiken volgens mij.
    Hij lijkt namelijk wat gefrustreerd vandaag 😉

  21. Gelukkig komt hij niet in Cydia. Ik las overal op twitter al dat apple GameCenter zou moeten verbieden voor jailbreakers, ik snapte eerst niet waarom, maar nu wel… Zielig dat het idee er is.

  22. Ja en zo zijn er nog tal van games waarbij een hoop wordt gehacked. Zoals Cut the Rope. Erg jammer..

  23. Sommige dingen zijn er niet om gehackt te worden……..

  24. wat maakt het nou uit als iemand 1e staat in een highscore? er zijn zowiezo altijd mensen (non cheaters) beter dan jou als ik vandaag ik eerste kom te staan in bijvoorbeeld papi jump dan is er morgen weer iemand voor mij.

  25. jammer en triest

  26. @Joeri.W: Als je weet dat die niet gecheat hebben, kun je jezelf het beter opbrengen om nog een poging te wagen, dan dat een spel helemaal verziekt wordt met miljoenen scores die eigenlijk nooit mogelijk zijn..

  27. Applaus, geweldig. knap hoor.kan ik game centre ook in de prullebak gooien. Is het nut en leuke er ook vanaf, kan je niet meer van de scores op aan. Als een persoon dat lukt, lukt dat ook andere wel.of zullen de mensen eerlijk zijn met scores???

  28. Ik vind gamecenter eigenlijk nutteloos maar deze hack is wel vet!

  29. Ik heb niets met dat Game Center; beetje gaaf doen met scores, ik speel voor mezelf. Maar deze hack is wel vrij triest. Ik zie liever mooie apps en uitbreiding van functionaliteit van mijn iPhone.

  30. Ik vind dit niet leuk.

  31. Het is leuk om te zien dat het kan, maar het zou inderdaad niet goed zijn om dit uit te brengen.

  32. Het was al veel langer mogelijk om valse scores door te zenden door je data pakketten te onderscheppen en aan te passen. Maar dit maakt het beschikbaar voor het grote publiek. Reken er maar wel op dat dit beschikbaar komt. Door alle publiciteit rond dit fenomeen is er vast wel ergens een geniaal jochie van 15 die op- of uitzoekt hoe het moet en een soortgelijke hack schrijft. Of iemand die dit wil gaan verkopen in de Cydia store.

  33. Dat is precies de rede dat je vrijwel nooit in de top 10 world scores van angry birds kan komen, zouden ze moeten aanpakken….maarja

  34. Dit is pas jammer, inderdaad voor de mensen die WEL echt voor de highscore gaan.

    In mijn ogen Waardeloos..

  35. Draait me toch alleen om de achievements… Highscores waren vanaf dag 1 alleen gehacked…

  36. Waarschijnlijk is er toch wel iemand anders die zo’n app uitbrengt, erg jammer 🙁

    Ach ja, ik sta wel mooi 5e in Push Panic (Feyenoord) zolang er nog niet scores gehackt worden.

  37. Laat maar uitbrengen ben ik teminste een paar keer te zien in spellen voor het eerst.

  38. Dit is echt ziek! Mensen doen super hun best om goede scores te halen. Maar hij typt het zomaar eventjes in. Apple do something !!!!!!!!

  39. Origineel geplaatst door Sandro
    Worden apps in de Cydia Store eigenlijk ook gecontroleerd door de mensen van Cydia (Saurik etc..)? Dat zou in dit geval wel erg handig zijn. Waarschijnlijk is de maker hiervan zo’n persoon dat altijd de beste wilt zijn, maar eigenlijk het gewoon niet kan. (niet dat je altijd de beste moét zijn, maar waarschijnlijk denkt hij er anders over.)

    De schrijver hiervan is gewoon een intelligent persoon, die een leuke hack geschreven heeft.
    Zolang hij die niet uitbrengt, heb ik daar alle respect voor. Hij brengt hem niet uit, dus het feit dat het kan, misschien moeten we daarnaar kijken; Apple?

  40. Great succes! Wat een kunstenaars zijn die hackende mensen toch. Wel jammer dat ze het spel verzieken voor anderen…

  41. Dat je de bocht nou afsnijd in een race spel of een cheat gebruikt voor a bigger gun in een (bv)RPG,mwa,ok. Maar dat je nep scores ga invullen op de scoreborden is echt zielig!!! Laat dat programmatje maar lekker zitten!!!
    btw wel grappig dat het kan(maar niet gebruiken)

  42. Sommige mensen zitten dan dagen lang hun best te doen rn een of ander wannabe internetfamous jochie heeft in 5 sec een highscore. Wel knap dat iemand de beveiling heeft omzeild, maar online cheaten is niet “cool”.

  43. Het meest sneaky hiervan is dat het nu niet in Cydia verschijnt, maar WEL bestaat. Dus er worden vanaf nu (en gebeurde misschien al eerder) gebackte scores in gamecenter geplaatst zonder dat daar ruchtbaarheid aan wordt gegeven. Dus kun je ervan uitgaan dat alle high scores fake zijn… Kortom: door deze wetenschap (dat GC hackbaar is) heeft het eigenlijk zijn bestaansrecht verloren…

  44. Wie zegt eigenlijk dat dit waar is? Er is geen bewijs, misschien had hij gewoon een andere iphone achter de hand, dan haalt hij daarmee die betere score, dan vernieuwd hij gamecenter en voila, de nieuwe score staat erop. Hij wilde gewoon bekendheid ofzo…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.