Reacties voor: Gymbl Latch & Lanyard: gebruik je nek als iPhone-statief

De Latch & Lanyard van Gymble laat je de iPhone strak om je nek spannen, zodat het beeld stevig blijft. Hierdoor hoef je niet langer met een statief voor je iPhone rond te lopen voor onbewogen foto's.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 8 reacties

  1. Ziet er goed en solide uit, ook handzaam. Eindelijk weer eens een idee dat niet ‘over the top’ is maar praktisch en funktioneel!

  2. Toen ik de titel las dacht Ik echr: waaaauw dit ga je niet menen. Maar, het lijkt me erg practisch en ook solide!

    Mooi idee!

  3. Ach, eenzelfde soort foefje om je dSLR te stabiliseren zonder statief. Maak van je draagriem een 8 vorm en klem de onderzijde over je elleboog. Helpt ook best in noodsituaties…

  4. Leuk bedacht! Is oude fotografen truck in een nieuw jasje. Oude manier was een koord met lus waar je voet in zet. Koord weer vast aan toestel of hand, en klaar!

  5. Zie hier een perfect alternatief voor 18$:
    http://rampantinnovations.com/
    Een iPhone case die je altijd stevig vast hebt, niet alleen bij het nemen van een foto/video. Nu 5 maanden in gebruik en nog steeds enthousiast!

  6. Alleen radiale fixatie om je nek?
    Waar gaat dit over…!

  7. Irritant dat e-mail ping in de video.

    Ik was bij mij aan het kijken naar een nieuwe mail, maar kon deze niet vinden.

  8. Ik dacht dat je altijd bij landscape je iPhone precies andersom moest houden om de foto’s niet op de kop terug te vinden…
    Wel grappig dit; stabiliseert wel, echter zie nergens voor welke type iPhone de case geschikt is. Nog even los van de prijs.
    Kan me trouwens voorstellen dat t voor een iPad nuttiger is om iets te stabiliseren met foto’s maken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.