MacBook Air 2021 render in het blauw met klep geopend.

Reacties voor: Bloomberg: ‘Apple in 2022 met vijf nieuwe Macs, drie Apple Watches en meer’

Mark Gurman van Bloomberg geeft een kleine vooruitblik op de producten die Apple in 2022 gaat uitbrengen. Het gaat onder andere om vijf Macs en drie nieuwe Apple Watch-modellen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. iMac M1 Pro. Kom maar door. Maar dan graag wat groter dan 27”. En zonder witte randen. 😅

  2. Gurman’s breaking news:
    “de opvolger van de Apple Watch Series 7, namelijk de Apple Watch Series 8”🤷🏼‍♂️

  3. Dan ga ik mijn bestelling gauw annuleren, hoor.

  4. Wat mij opvalt, is dat Apple kennelijk nog nooit gedacht heeft aan een instapversie van de 12,9” iPad Pro. Er is een groeiende groep ouderen voor wie de iPad een gebruikersvriendelijk alternatief is voor een laptop. Die doelgroep heeft veel meer aan een grote iPad, maar dan verdubbelt de prijs, terwijl de eisen vooral te maken hebben met het schermformaat. Waarom vraagt de redactie van iCulture zich dit niet hardop af?

  5. Origineel geplaatst door Jommy
    Wat mij opvalt, is dat Apple kennelijk nog nooit gedacht heeft aan een instapversie van de 12,9” iPad Pro. Er is een groeiende groep ouderen voor wie de iPad een gebruikersvriendelijk alternatief is voor een laptop. Die doelgroep heeft veel meer aan een grote iPad, maar dan verdubbelt de prijs, terwijl de eisen vooral te maken hebben met het schermformaat. Waarom vraagt de redactie van iCulture zich dit niet hardop af?

    Vanaf welke leeftijd doel je op?
    Ik denk dat een iPad(Air) in dit geval prima voldoet. En dat is al overkill qua mogelijkheden voor de gemiddelde oudere. Of je moet echt enkel het grotere formaat als enige pluspunt nemen. Soort iPad (Air) Plus/Max maar dan heb je weer overlap met de andere iPads. Meeste ouderen gebruiken een iPad toch op schoot om wat te FaceTimen met familie en/of beetje browsen/mailen. Meestal met de neus bijna op t scherm;)
    Hoe vaak ik niet de neusgaten letterlijk bewonder van m’n ouders👃🏻…
    Niet echt handzaam om daar een joekel van een 12.9 scherm voor te gebruiken. Ik betwijfel of hier echt een markt voor is en of apple of de redactie zich daar ‘druk’ over moeten maken. iPads zijn juist door de form factor aantrekkelijk voor ouderen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.