Reacties voor: Grootste concurrent van de Apple Watch: de Fitbit Surge?

Apple lijkt niet bang voor de smartwatches van Samsung. Maar met de FitBit Surge kan de Apple Watch een geduchte concurrent krijgen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. zo op het plaatje ziet hij er prima uit. Ga me er eens in verdiepen. Vind de iWatch toch wat duur en net niet. Had gehoopt dat er iets meer gezondheids trackers in hadden gezeten die je gezondheid monitoren. Zoals zuurstof etc.
    De Fitbit zal vast iets goedkoper zijn.

  2. Volgens mij is de smartwatch van Will.I.Am ook een geduchte concurrent, tenminste op papier. Ziet er ook nog eens strak uit. Maar ik heb geen idee wat het ding zal gaan kosten.

  3. Nou ik wacht mijn gratis Apple Watch komend kwartaal wel rustig af 😉

  4. Origineel geplaatst door Pat
    Nou ik wacht mijn gratis Apple Watch komend kwartaal wel rustig af

    Gratis?!

  5. Wat een larie,de Apple Watch is gewoon de top! Degene die de top kopen kijken niet naar de prijs,zie maar naar Vuiton en Hemes.

  6. Pebble watch ! Dat is hem & en de concurrent. Dit is het beste smartwatch anno nu !

  7. Origineel geplaatst door Pat
    Nou ik wacht mijn gratis Apple Watch komend kwartaal wel rustig af 😉

    Gratis?

  8. Ik vind elk horloge met gps ingebouwd een ware concurrent voor Apple

  9. Origineel geplaatst door Dre
    Ik vind elk horloge met gps ingebouwd een ware concurrent voor Apple

    Ergens gelezen dat de chip voor WiFi en bluethoot ook gps bevat. Alleen deze zal niet geactiveerd zijn om de batterij te sparen.

  10. Als de watch [no importa welke] meerr dan een dag juice kan hebben, heb ik er oor naar.

  11. Ik vraag me af ofdat Bose wordt geweerd omdat ze als concurent worden gezien. Andere merken hoofdtelefoons etc worden nog gewoon verkocht. Het heeft meer te maken met het feit dat Bose Apple heeft aageklaagd en het dwarszitten van Beats in de NFL.

    Wat betreft de Apple watch, er is er masr 1 die zo goed met de iPhone samenwerkt. Ik denk dat het risico groter is dat mensen voor Android Wear gaan en dan nemen mensen er meteen een Android telefoon bij.

    Voorlopig heeft App,e hier op smartwatch gebied nog niet veel meer te bieden. Maar we wachten af,

  12. microsoft heeft net ook iets aardigs gelanceerd….
    zou ook met apple moeten gaan werken, ben benieuwd!

    (al ben ik al om voor de apple watch hoor 🙂 )

    Zie

  13. Hoe meer concurrentie hoe beter! Vind de Apple watch behoorlijk overprized en zeker als je ziet hoe weinig hij eigenlijk kan op het gebied van ingebouwde sensoren.

  14. Origineel geplaatst door Har: Ik vraag me af ofdat Bose wordt geweerd omdat ze als concurent worden gezien. Andere merken hoofdtelefoons etc worden nog gewoon verkocht. Het heeft meer te maken met het feit dat Bose Apple heeft aageklaagd en het dwarszitten van Beats in de NFL.

    Wat betreft de Apple watch, er is er masr 1 die zo goed met de iPhone samenwerkt. Ik denk dat het risico groter is dat mensen voor Android Wear gaan en dan nemen mensen er meteen een Android telefoon bij.

    Voorlopig heeft App,e hier op smartwatch gebied nog niet veel meer te bieden. Maar we wachten af,

    Inderdaad.. Ik denk dat er meer speelt dan dat Apple bang is voor concurrentie van Bose. Want Bowers & Wilkins wordt nog wel verkocht (heb trouwens de B&W P3, een aanrader) en die zijn veel beter, mooier en populairder dan Bose.

  15. @Jean-Paul Horn:

    Nee, niet gemist maar ‘smartband’ dekt mi niet echt de lading.
    Daar waar interactie mogelijk lijkt te zijn van een Microsoft product met een apple iphone lijkt mij dat het benadrukken van het verschijnen van dat product waard middels mijn reactie.
    That’s all

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.