Reacties voor: Grippee: iPhone steviger vasthouden met Nederlands accessoire

Door de Grippee achterop je iPhone te plakken kun je hem steviger vasthouden. De Grippe is gemaakt door de Nederlander Mark Huijs.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 17 reacties

  1. Handig, ik heb hier nog een zak met postbode elastieken liggen, werkt ook geweldig, stuk ductape erom, Supergrippee! Je kunt je iphone ook met ductape helemaal om je hand vast tapen, dan je arm rondom je lichaam tapen en je voeten voor de zekerheid ook aan elkaar. Daarna in een grote zak met purschuim gaan zitten. Dan kan er helemaal niets meer met je iphone gebeuren!

  2. Betekent een dergelijke “Flexible Funding Campaign” dus dat ongeacht of het product daadwerkelijk geproduceerd wordt, het gedoneerde bedrag in handen van de ontwikkelaar blijft? Is dit niet een makkelijke manier om geld op te strijken, of zie ik dat verkeerd?

  3. Met een iPad kan ik er nog in komen, maar dit is compleet nutteloos. En dan zal je net zien dat het koordje straks afbreekt, en je iPhone in duizend stukjes valt.
    Wat Henkie zegt!

  4. Origineel geplaatst door Henkie
    Handig, ik heb hier nog een zak met postbode elastieken liggen, werkt ook geweldig, stuk ductape erom, Supergrippee! Je kunt je iphone ook met ductape helemaal om je hand vast tapen, dan je arm rondom je lichaam tapen en je voeten voor de zekerheid ook aan elkaar. Daarna in een grote zak met purschuim gaan zitten. Dan kan er helemaal niets meer met je iphone gebeuren!

    Hahahahahaha

  5. haha, zoals bovenstaande reakties al zeggen, compleet kansloos dit!

  6. Inderdaad wat Henkie zegt.
    En Ik zou me toch niet helemaal veilig voelen met iets wat vast, maar ook los zit. Mocht je echt zo klunzig zijn, gewoon een hoesje halen.

  7. Origineel geplaatst door Vincent
    Betekent een dergelijke “Flexible Funding Campaign” dus dat ongeacht of het product daadwerkelijk geproduceerd wordt, het gedoneerde bedrag in handen van de ontwikkelaar blijft? Is dit niet een makkelijke manier om geld op te strijken, of zie ik dat verkeerd?

    Kan, maar dit is maar 500 euro en als dat hun niet lukt ben ik echt stomverbaasd ( zeker omdat die amerikanse gasten een streefbedrag van vaak boven 100k hebben).
    Dit zal w enig succes hebben, maar ik voel me veiliger met een hoesje met goede grip.

  8. Het concept vind ik op zich wel geinig. Maar het idee dat je je iPhone letterlijk aan twee plakkertjes hangt lijkt mij nogal griezelig. Ook vraag ik me af of het altijd handig is om zo’n ding op de achterkant te hebben. In sommige situaties, ok…

  9. Flexible Funding betekent dat het project niet afhankelijk is van het crowdfunden.
    Veel ontwerpers gebruiken zo’n platform ook als presentatiemiddel/marketingtechnisch.
    Interessant omdat het een bepaald publiek trekt.

    Ik haal m’n Case Mate er niet af voor dit bandje. Slim en mooi uitgevoerd idee maar mij heeft het niet overtuigd.
    Mijn gebruik is anders dan dat van de mensen uit het filmpje.

    #gaatpurschuimkopen

  10. De grippee is echt een must have:) was er eerder ook redelijk sceptisch over totdat je er een hebt. Op de fiets gebruik ik het elke dag naar mijn werk, ‘s avond in bed met spelletjes verlicht het echt in he handen . ik zeg probeer het eerst en Dan Ben je verslaafd ……het leuke van het verwisselen is dat je je voor elke outfit die je aanhebt een grippee hebt. Op het werk een degelijke en met uitgaan veel briljanten :))))))

  11. @sheila Driessen:
    Je vergat er bij te schrijven dat je niets met Grippee te maken hebt.

    Oh nee, wacht…

  12. @Joid: Klopt , het is een goede vriend. Zoals ik in het bericht Zet, was ik eerst ook van’ja het zal wel’ . Totdat ik er een mocht proberen. Alles wat ik schrijf is echt echt waar. Zou zeker een grippee proberen:)))

  13. Redactie leuk dat jullie Grippee nu al posten, thanks! Jullie zitten echt op de nieuwste dingen, want we beginnen woensdag pas met promoten. Flexible funding betekent in dit geval dat je altijd je Grippee krijgt! Ik begrijp de criticasters, zou ik ook zijn. Maar kijk maar eens goed om je heen, iedereen typt met 2 handen!? Vooral op de bank of in bed?

  14. Origineel geplaatst door Henkie
    Handig, ik heb hier nog een zak met postbode elastieken liggen, werkt ook geweldig, stuk ductape erom, Supergrippee! Je kunt je iphone ook met ductape helemaal om je hand vast tapen, dan je arm rondom je lichaam tapen en je voeten voor de zekerheid ook aan elkaar. Daarna in een grote zak met purschuim gaan zitten. Dan kan er helemaal niets meer met je iphone gebeuren!

    Hahaha, zit ik hier hardop te lachen in de trein, thanks!

    Persoonlijk houd ik mijn telefoon gewoon goed vast, met mijn hand… Met vingers. Die zijn daarvoor. Misschien ga ik dat op indiegogo zetten: 500 euro als streefbedrag om mensen gewoon te leren iets vast te houden.

  15. Compleet kansloos dit…

  16. Ik denk dat het een goede oplossing is als je bijvoorbeeld veel fietst of druk bent met meerdere dingen tegelijk. Mijn eerdere iphone is op deze manier uit mijn handen gevallen. Wilde deze uit mijn zak halen en onder het fietsen viel deze, BAM…kapot. Denk dat een Grippee best potentie heeft in dit geval.

    Origineel geplaatst door Mark
    Redactie leuk dat jullie Grippee nu al posten, thanks! Jullie zitten echt op de nieuwste dingen, want we beginnen woensdag pas met promoten. Flexible funding betekent in dit geval dat je altijd je Grippee krijgt! Ik begrijp de criticasters, zou ik ook zijn. Maar kijk maar eens goed om je heen, iedereen typt met 2 handen!? Vooral op de bank of in bed?

    Is het lichamelijk ook beter, ivm houding etc. ? lijkt me namelijk logisch.

  17. Ik heb de proefmodellen van dichtbij meegemaakt tijdens de video-opnames en ik vond het wonderlijk hoe stevig dit systeempje in de praktijk werkt. Je hoeft de behuizing niet extra te ontvetten en het laat ook niet alsnog na een tijdje los want ik ken een aantal proefpersonen die ze gebruiken. Het heeft wel iets weg van een hele sterke magneet maar dan zonder dat er magnetisme aan te pas komt. We hoefden tijdens de opnames dus geen gebruik te maken van extra plakband en dergelijke en de maker ervan heeft eea ook laten patenteren. Het is gewoon een handig en eigenlijk spotgoedkoop gadget. Gewoon een leuk cadeautje.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.