Reacties voor: Griffin IntelliCase voor iPad 2 is slimmer dan de Smart Cover

Griffin heeft met de IntelliCase een hoes gemaakt die eruit ziet als de Smart Cover van Apple, maar dan met een achterkant die ervoor zorgt dat je iPad minder krassen oploopt. Er zit ook een vouwmechanisme bij, zoals de Smart Cover.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 33 reacties

  1. Nou… Niets bijzonders hoor…. Ik heb zoiets al 2 a 3 maanden…zelfde principes maar hij was 30 euro (merk: puro)

  2. Ik snap ook niet wat hier nieuw aan is. Ik heb een Kensington case die precies hetzelfde doet. €29,95 bij de mediamarkt.

  3. Ik heb ook al lang een smart case voor en achter €29,00 bij iparts4u

  4. @Eddy: Waar heb je die gekocht??

  5. Origineel geplaatst door Kvdvelde1
    Ik snap ook niet wat hier nieuw aan is. Ik heb een Kensington case die precies hetzelfde doet. €29,95 bij de mediamarkt.

    Inderdaad. Ik heb dezelfde. Werkt super!!!!

  6. Ik heb een prachtige leren smartcover van Melko (bij iCentre). Met leren achterkant. Tres chique!

  7. heeft iemand toevallig ook ervaring met de Ozaki iCoat Notebook Smart Case for iPad 2?
    kost 49,- bij de MM en ziet er ook goed uit
    http://tinyurl.com/3m7vf8v

  8. Heb ik al weken van PURO, werkt perfect en ziet er ook nog eens chique uit. 29’95 voor betaald. Waardeloos artikel dus

  9. @Poulieonline:

    waar heb je die gekocht?

    Origineel geplaatst door Poulieonline
    Heb ik al weken van PURO, werkt perfect en ziet er ook nog eens chique uit. 29’95 voor betaald. Waardeloos artikel dus

  10. Hier nog 1, ik heb de iCarer Ultra Thin Series – Smart Leather Case for iPad 2 White.
    Ziet er goed uit, en erg funktioneel! en dat voor 29,95 euro

  11. Origineel geplaatst door Kvdvelde1
    Ik snap ook niet wat hier nieuw aan is. Ik heb een Kensington case die precies hetzelfde doet. €29,95 bij de mediamarkt.

    Die heb ik ook, alleen heb ik er 40,00 euro voor betaald bij de Mediamarkt.

  12. Reclame… Krijgt gonny weer geld voor… Snap dat dan

  13. Wat een reacties zeg, waardeer eens gewoon dat de moeite wordt genomen om dit soort mooie dingen te posten! Als mensen nog geen case hadden, zoals jullie allemaal wel blijkbaar, hadden ze toch hier een mooi artikel? En Griffin is gewoon een merk met goede kwaliteit!

  14. …accessoires voor iOS uitgebracht…

    Klopt niet he…

  15. Wat een boel negatieve reacties over het artikel van Gonny. Als je al een case hebt wil dat toch niet per definitie zeggen dat het artikel waardeloos is. Volgens mij is haar bedoeling om mensen die nog aan het zoeken zijn, een tip te geven over wat er zoal (nieuw) op de markt is/komt voor de iPad2. Als je iets dergelijks al hebt gekocht en naar volle tevredenheid gebruikt, probeer dat dan in een eerder stadium aan te geven aan bijv. Gonny, dan zijn we met zijn allen constructief bezig.

  16. @cassius:
    Het heeft niets met respect te maken, die zal er niets minder om zijn…maar om een simpele case van 79 euro waar vele goedkopere en niet mindere kwaliteit alternatieven er zijn, vinden de meesten het blijkbaar geen nieuwswaarde meer….

    Ik denk ook niet meer dat het tijdstip ervoor juist is… na 4 a 5 maanden heeft men al een nieuwe case. Diegene die er nog geen hebben, gaan zeer waarschijnlijk niet deze kopen.

    Dus met alle respect, ik denk dat de timing voor een nieuwsbericht over zo’n artikel (dubbele betekenis :)) niet juist gekozen is. Nieuws is goed en het hoeft niet nieuw te zijn voor iedereen maar dit ding heeft gewoon totaal geen unieke punten en is op alle fronten zelf te laat op de markt.

  17. Ben in het bezit van de Yoobao Slim case for iPad 2 ook hetzelfde als deze Griffin case. Werkt perfect en ziet er zeer strak uit.

  18. @eddy:

    @eddy
    jij gaat er vanuit dat iedereen al een iPad gekocht heeft?
    ik ga er nu een kopen en ben me aan het oriënteren op goede covers. ik ben dus blij met dit soort artikelen. Het is overigens maar de vraag of jouw cover van 30,- kwalitatief net zo goed is als deze Griffin…
    Dus: ik ben blij met jouw toevoeging omdat ik nu ook naar deze case ben gaan kijken (en mss ook wel zal kopen); maar sya aub open voor nieuwe mogelijkheden die via een forum als dit aangeboden woorden

  19. Origineel geplaatst door Jaimey
    Ben in het bezit van de Yoobao Slim case for iPad 2 ook hetzelfde als deze Griffin case. Werkt perfect en ziet er zeer strak uit.

    waar heb je die gekocht en hoe duur was ie?

  20. @tom en @robbert, deze case van Puro heb ik ook en bevalt top. Gewoon bij media markt verkrijgbaar.

  21. Origineel geplaatst door Aluyx
    @tom en @robbert, deze case van Puro heb ik ook en bevalt top. Gewoon bij media markt verkrijgbaar.

    Dank je! hier heb ik wat aan! Ga hem een keer live bekijken!

  22. @robbert:
    Bij de Gouweloos Shop, http://www.gouweloosshop.nl hij was daar 39,95.

  23. Ik heb nu de targus vuscape. Bevalt prima maar is wel zwaar en dik.
    Wat ik de ik ga doen is een apple smart cover en dan op de achterkant en op de smart cover een skin van icarbons. Ziet er erg strak uit.

  24. Smart Ipad2 cover ( zoals de ipad 1 cover). Volledig zoals originiele Ipad 1 cover maar dan nog wat dunner. Heel tevreden van, slechts 15 EURO!!
    http://www.dealextreme.com/p/ultrathin-protective-wake-up-sleep-smart-cover-case-for-ipad-2-black-71637

  25. Ik heb al een lange tijd de Puro, en ben er zeer blij mee. Hele goeie kwaliteit. Verkrijgbaar in zwart en zilver/wit. Zover ik trouwens heb kunnen zien is de Puro exact hetzelfde als de Kensington. Alleen merknaam en verpakking is anders. Ik heb ook al voor de ipad 1 gezocht voor dit click-on systeem maar niet gevonden. Je komt altijd weer bij die inschuifhoesjes uit, maar dan zit die rand aan de voorkant vaak in de weg als je met je vinger aan de buitenkant van het scherm moet zijn.

  26. Ik sluit me aan bij Bob en Cassius: wat een negatieve reacties…
    Iedereen meent beter te weten maar er is werkelijk helemaal niemand van de betweters die de moeite neemt om even een linkje in zijn reactie op te nemen naar het artikel dat hij/zij zoveel beter vindt. Dan hadden we er tenminste nog wat aan.
    En nu wordt er ongetwijfeld gezegd dat Google onze vriend is, maar met die insteek kun je alle sites met nieuwtjes wel opheffen…
    Hou dan liever gewoon je snater en ga verder naar de volgende posting.

  27. @Pieter: Ach ja joh moraal ridder… Heb jij een goed argument gegeven?

    Prima, ervan uitgaande dat het bedoeld is voor mensen die geen geen ipad hebben en dus ook geen case…. Dan ga je deze post lezen en dan lees je dus… Hey een duur ding en ze noemen het slimmer dan een veeeeel goedkoper vergelijkingsmateriaal… En dit terwijl er gewoon zeer GOEDE alternatieven zijn die wij zelf ervaren hebben en ook willen delen EN nog weer goedkoper dan de goedkope vergelijking en dan zijn wij degene die verkeerd bezig zijn… Ho stop… Ik zeg niet dat ipc verkeerd bezig is maar het kan anders… Ik vermoed ook dat het reclame is en dat is totaal niet erg, maar ga niet doen alsof het bedoeld is om nieuwelingen te informeren… Is bijna hetzelfde als een 18 jarige die zijn rijbewijs nog wil halen, een dealer van porsche over de vloer krijgt die hem vertelt dat zijn auto vele malen beter is dan 1tje van 2500 Euro en het kost een ton….

  28. Leuke tip! Even gezocht op internet en vandaag binnen gekregen van http://www.appelhoes.nl , supermooi! 🙂

  29. Bij inmac.nl kost hij €28 nogiets en verzendkosten zijn tijdelijk gratis!

  30. Origineel geplaatst door Densoft
    Origineel geplaatst door Kvdvelde1Ik snap ook niet wat hier nieuw aan is. Ik heb een Kensington case die precies hetzelfde doet. €29,95 bij de mediamarkt.Inderdaad. Ik heb dezelfde. Werkt super!!!!

    Ook hier een met dezelfde, alleen zit er een vouw minder in he, maar dat is juist een voordeel?

  31. Inderdaad oud nieuws. Ik zelf heb er 1 gekocht met een carbon backprotection bij iPad2you.nl. voor € 39.95.

  32. Origineel geplaatst door robbertheeft iemand toevallig ook ervaring met de Ozaki iCoat Notebook Smart Case for iPad 2? kost 49,- bij de MM en ziet er ook goed uit http://tinyurl.com/3m7vf8v

    Ik heb de witte uitvoering, hij bevalt prima. Te gebruiken in twee standen en op één of ander manier ziet ie er niet zo log en dik uit dan de meeste cases. Kortom, absoluut geen spijt van.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.