Reacties voor: Grid Tablet Bag: waterdichte iPad-tas kan 90 meter de diepte in

De iPad-tas Grid Tablet Bag is waterdicht, waardoor hij ongeveer 90 meter de diepte in kan. De Grid Tablet Bag is gemaakt door Watershed, een bedrijf dat al zestien jaar lang waterdichte zakken voor onder andere de Amerikaanse marine maakt.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 13 reacties

  1. lol de druk zal de ipad dood maken onder waterr >7 meter ofzo.
    Dat moet simpelweg wel omdat er lucht in die zak zit.
    Mijn iphone kan tenminste oneindig de diepte in omdat ik een special zakje heb waarmee ik mijn iphone vacuum zuig.
    Ik zou gewoon daarom voor de “dry case” gaan die maken ook hoesjes voor ipad.

  2. Mag je wel even bovenwater de boel vacumzuigen anders wordt door de druk de iPad stukgedrukt. Er zit genoeg lucht in dat ding. 90 meter blijft 9 bar

  3. Als je op 90 meter diepte met je iPad bezig bent, wel dan ben je verkeerd bezig.

  4. Wat heb ik in HEMELSNAAM aan een ipadzak waarmee mijn ipad op 90 m diepte droog blijft?!

    En dan ben ik nog een vd weinige duikers die ook nog een ipad bezit.

  5. @Frank Handgraaf: Druk op 90 meter is zelfs 10bar

  6. Mijn iphone doet het perfect om 40 meter diepte. Alleen heeft t-mobile geen bereik op die diepte 😉 Maar denk dat hij 90 ook wel overleeft. Dat ons lichaam de druk niet aankan alla maar de ipad en iphone hebben een wat simpelere constructie dan onze longen en bloedvaten.

    Perfect voor de diepe duik bij advanced voor de leerlingen om te laten zien dat denk en reactietijd achteruit gaat , jammer dat hij voor de ipad zo duur is.

  7. @borgqueenx, @Frank Handgraaf: Dat probleem los je echt niet op (in tegendeel!) door dat zakje vacuum te zuigen. Je probleem is de druk die het water uitoefent op het apparaat, niet het al dan niet onder druk staan van de lucht in het zakje – sowieso heb je het daar overeen toname van een paar tiende bar hooguit – tot het moment dat je telefoon/ iPad geplet wordt.

    De in dit artikel genomede 90 meter is echt grote onzin. Dat overleeft je iPad echt niet. Je hebt het over bijna 10 bar op de buitenkant terwijl je binnenin nog gewoon rond de 1bar (of volgens sommige Einsteins zelfs vacuum) zit…

  8. Als de hoes/case de druk opvangt veranderd de druk binnen in niet! Net zoals een onderzeeer. op de onderzeeer staat wel een zeer grote druk maar binnen in blijft de druk nagenoeg gelijk. Anders zal een onderzeeer bijvoorbeeld ook geen blik verpakte producten mee kunnen nemen.
    Dus als de hoes maar degelijk is, merkt je ipad niets van de diepte

  9. @P.: Da’s een vrij grote ALS aangezien het hier gaat om een veredelde plastic zak 🙂

    Je opmerking over in blik verpakte producten is redelijk bizar trouwens, als er één ding is dat een onderzeeer gebouwd uit plastic folie wel zou kunnen meenemen is het wel blikvoer 😀

  10. Leuk gevonden. De vraag is alleen waarom je in G….naam je iPad bij het (diep)zeeduiken of zwemmen zou willen meenemen. Ik ben redelijk verknocht aan mijn iPad, maar het zou toch echt niet in mij opkomen om hem bij het zwemmen mee het zwembad in te nemen, hetzelfde geldt voor de telefoon. Onzinnig artikel dus wat mij betreft en alleen nuttig als je ermee wilt paraderen.

  11. Origineel geplaatst door Loek
    @Frank Handgraaf: Druk op 90 meter is zelfs 10bar

    Absoluut of relatief? 🙂

  12. Uhm ik ken er zelf al 12 dus waar haal je die wijsheid vandaan?

    Origineel geplaatst door AlexWat heb ik in HEMELSNAAM aan een ipadzak waarmee mijn ipad op 90 m diepte droog blijft?!En dan ben ik nog een vd weinige duikers die ook nog een ipad bezit.

    Het zou leuk zijn als er dieptemeter in de iPad zat, ik zou niet weten wat je idd op die diepte mee moet. In Nederland moet je al snel een paar dikke handschoenen tegen de kou.

  13. Origineel geplaatst door Larss
    @P.: Da’s een vrij grote ALS aangezien het hier gaat om een veredelde plastic zak Je opmerking over in blik verpakte producten is redelijk bizar trouwens, als er één ding is dat een onderzeeer gebouwd uit plastic folie wel zou kunnen meenemen is het wel blikvoer

    Het ging erom dat er werd aangenomen dat op alles onderwater druk komt. Maar alleen op de buitenkant/ omhulsel komt druk. Daarbij bedoelde ik dat in een onderzeeer binnen in de druk gewoon normaal zal zijn, ondanks de grote druk op de buitenkant van de onderzeeer.
    Wanneer op alles onderwater druk zou komen, dus op de buitenkant van de onderzeeër en alle artikelen in de onderzeeër dan zou een blik ingedrukt worden en dat is niet zo. Was niet helemaal duidelijk als ik het zo terug lees.

    Ik heb trouwens ook geen idee wat je op 90 meter diep moet met een ipad.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.