Reacties voor: Voormalig Apple-engineer zegt elke iPhone met iOS 11 te kunnen kraken

Na het Israëlische bedrijf Cellebrite is er nu opnieuw een bedrijf dat zegt elke iPhone te kunnen kraken. Dat kost je een flinke som geld: $15.000 om precies te zijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Kortom: stel een wachtwoord in dat wat langer is dan vier cijfers en je bent al redelijk safe.
    Kies een nog langer wachtwoord met niet alleen cijfers en ook Cellebrite zal zich waarschijnlijk stukbijten op je iPhone.

  2. Dit verhaal heb ik vaker gehoord… Ik kan 2 auto’s tegelijk rijden terwijl ik ‘n vliegtuig bestuur… Ik bedoel, je kan zoveel roepen. Ze moeten ook wel erg vindingrijk zijn om mijn wachtwoord te raden. Ik gebruik ‘n lang wachtwoord met hier en daar hoofdletters en cijfers… Succes!

  3. Origineel geplaatst door Johan
    Dit verhaal heb ik vaker gehoord… Ik kan 2 auto’s tegelijk rijden terwijl ik ‘n vliegtuig bestuur… Ik bedoel, je kan zoveel roepen. Ze moeten ook wel erg vindingrijk zijn om mijn wachtwoord te raden. Ik gebruik ‘n lang wachtwoord met hier en daar hoofdletters en cijfers… Succes!

    Grand theft auto? Hahaa nee hoor ik sta volledig achter je punt.

    Daar komt nog bij dat als crimineel zou zijn ik een ijzersterk icloud wachtwoord zou hebben. Telefoon kwijt? Icloud lock. Daar ga je dan met je bruteforce… succes!

  4. Welke malloot zou 15.000 neerleggen om mijn iPhone te kraken🤔

  5. Origineel geplaatst door Bas
    Welke malloot zou 15.000 neerleggen om mijn iPhone te kraken🤔

    Als ze t vragen zullen er waarschijnlijk genoeg zijn.

    Maar waarom koopt Apple dat bedrijf niet op?

  6. Origineel geplaatst door Bas
    Welke malloot zou 15.000 neerleggen om mijn iPhone te kraken🤔

    Als je geen zware crimineel bent of bedreigende terrorist… Dan zullen er zeker geen mensen zijn die 15.000 neerleggen om in je telefoon te komen idd.

  7. Dank voor uitleggen wat bruteforce is 😉

  8. @Johan: Uiteindelijk is dat wachtwoord ook brute-force te kraken.
    Dank voor de beschrijving alvast. 😉

  9. @Onno: En ze hebben ook nog eens je telefoon nodig, dus hele kleine kans dat dit bij jou gebeurt.

  10. Als de eigenaar ‘wis alle gegevens op deze iPhone na 10 mislukte pogingen’ heeft ingeschakeld, heb je waarschijnlijk alsnog weinig aan deze methode.

  11. Origineel geplaatst door Appie
    Als de eigenaar ‘wis alle gegevens op deze iPhone na 10 mislukte pogingen’ heeft ingeschakeld, heb je waarschijnlijk alsnog weinig aan deze methode.

    Dit dus. En tevens heb ik een wachtwoord van *************** karakters. Dat zullen ze meteen zien, ze krijgen immers toetsenbord ipv alleen cijfers te zien. Maar zie dat maar eens in 10 pogingen te kraken, mochten ze de tien pogingen kunnen omzeilen, dan wens ik ze alsnog succes. En als ze het toch kunnen, dan hebben ze veelste veel geld uitgegeven aan mijn telefoon 😛 .

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.