Reacties voor: Schema doet Apple-strategie uit de doeken (humor)

Digg.com heeft een overzichtelijk schema gemaakt dat, weliswaar met een knipoog maar toch erg realistisch, weergeeft hoe Apple haar producten steeds weer met een hype in de markt zet.
Robin van t Slot -

Reacties: 29 reacties

  1. Ik wel! Heb nu bijna twee jaar m’n 3G, ben er nog steeds uitermate tevreden mee, maar ben wel toe aan de 4G…
    Heb net trouwens een iPad in m’n handen gehad, wat istie zwaar zeg… 😉

  2. Dit is zó waar.

  3. Alleen al dat dit bericht het nieuws haalt zegt al genoeg.

    Ik vind het juist wel leuk, ook omdat het ook maar 1 merk is.

    Zijn het er 2 of meerdere dan is het effect weg.

  4. Flauw maar waar

  5. Origineel geplaatst door Anders
    Ik wel! Heb nu bijna twee jaar m’n 3G, ben er nog steeds uitermate tevreden mee, maar ben wel toe aan de 4G… Heb net trouwens een iPad in m’n handen gehad, wat istie zwaar zeg…

    Dat is juist wat ze willen, hou die 3G ik ga mijne gewoon baterij van vervangen binnenkort, ik hoef geen nieuwe iphone, die 3G werkt nog steeds goed.

    Straks heb je elk jaar een nieuwe telefoon met hoge abonnementskosten lol.

  6. haha, schuldigm*steekt zijn hand op*. Ik koop ook alles van apple!

  7. @Seeker:
    Kun je ook doen..zeker..
    Maar ben vorig jaar al niet te gek geweest om de 3Gs gelijk te nemen en heb me kunnen inhouden en gewacht tot de “4G”.
    3G werkt ook goed hoor, alleen weet dat de 3Gs bijv. al een stuk sneller is en vind de 3G af en toe wat traag met bepaalde programma’s en multitasken lijkt me handig zoals ik dat zag.
    Verder een betere camera en filmen (wat met de 3G ook kan, maar niet zulk mooi beeld) lijkt me beter.
    Hopelijk een betere GPS chip (alhoewel ik er niet veel last van heb maar velen wel) Meer geheugen want heb me behoorlijk verkeken toen ik koos voor de 8GB. En zo zijn er nog wel wat dingetjes..dus ja, ik ga zeker voor de nieuwe Iphone.

  8. Neemt niet weg dat de iphone een revolutionair apparaat is dat de (smart)phone markt totaal heeft veranderd.

  9. en we lopen er met open ogen in 😉

  10. Al schijt Steve Jobs in een oude schoenendoos, dan krijgt hij deze nog voor veel geld verkocht. Velen zijn nou eenmaal Apple-fanaat en nemen de tekortkomingen voor lief zolang er maar een appel op staat. Ahum…. ik ben er ook zo een.

  11. hahahahahah nice

  12. Origineel geplaatst door Frankie
    Al schijt Steve Jobs in een oude schoenendoos (…)

    Een schoenendoos? Een blikje (unibody) lijkt me veel beter. Wellicht heeft het Tate Museum dan ook interesse.

  13. Ik ben geen Apple fanaat maar een gadget fanaat.
    Als een product mij aanspreekt en goed doet wat het moet doen dan ben ik van de partij. Toevallig is dit momenteel de Iphone. Alles van Apple kopen omdat het Apple is, is redelijk onnozel tenzij het product je behoefte bevredigd.

  14. @Frankie:

    En het is nog grappig ook dat niemand zich er voor schaamt.
    Was het een ander merk geweest dan zou niemand zich openlijk uiten hier met open ogen in te tuimelen.

    Ofschoon ik ook op de hoogte was van de tekortkomingen, heb ik wel gewacht tot ik zeker wist dat met behulp van een jailbreak veel van die tekortkomingen te omzeilen waren.

  15. Origineel geplaatst door Pipo
    haha, schuldigm*steekt zijn hand op*. Ik koop ook alles van apple!

    Ik uuuhhhhh eigenlijk ook 🙂

    Mis alleen de iPad nog (duurd niet lang natuurlijk)

  16. @bartjuhhh: vind het niet echt flauw ofzo..
    maar het is wel echt de waarheid.. en zeker die laatste zin..
    ik krijg altijd zo’n onderbuik gevoel een paar dagen voor het nieuws komt (geen gave maar als het word aangekondigd:P)
    en ik denk niet dat ik de enigste ben.. en dat kan maar 1 merk op dit moment

    Apple

  17. Origineel geplaatst door hyperspeed
    Ik ben geen Apple fanaat maar een gadget fanaat. Als een product mij aanspreekt en goed doet wat het moet doen dan ben ik van de partij. Toevallig is dit momenteel de Iphone. Alles van Apple kopen omdat het Apple is, is redelijk onnozel tenzij het product je behoefte bevredigd.

    Helemaal mee eens!

  18. Ik heb nu voor het eerst een Apple had hiervoor htc beviel me toch beter dus na deze Apple geen nieuwe

  19. Wat beviel je dan beter?Maar dat is wel verdomd snel.. Paar dagen maar. En ik heb niks???

  20. haha, rare reactie, komt van knippen en plakken in een andere discussie met de Iphone. Hmm, kon ik dus niet meer aanpassen of verwijderen met de iPhone..Wat ik wou vragen is wat beviel je dan beter aan die HTC

  21. LOL, ‘I know what is best for you’, Steve is van de klassieke school! Het doet me denken aan de beroemde uitspraak van een ander amerikaans icoon:

    ‘customer can have a car painted any colour that he wants so long as it is black’.

    De meeste bedrijven werken met testpanels voor de introductie van een nieuw produkt of dienst maar ik heb vaak de indruk dat Steve de enige persoon is in Apple’s testpanel 🙂

  22. Heb nu de 3GS en daarvoor de 3G gehad. Een deal met mn vriendin gemaakt, Ik had de 3G en zei bestelde de 3GS. We hebben gewoon geruild! mijn abonnement blijft gewoon doorlopen vanaf het begin van mijn 3G. Dus als mijn abonnement verlopen is, kan ik dus mooi de nieuwe iPhone halen!

    Ik kan niet wachten tot de nieuwe iPhone. Als ie uitkomt issie van mij!!

  23. Origineel geplaatst door Zam
    Heb nu de 3GS en daarvoor de 3G gehad. Een deal met mn vriendin gemaakt, Ik had de 3G en zei bestelde de 3GS. We hebben gewoon geruild! mijn abonnement blijft gewoon doorlopen vanaf het begin van mijn 3G. Dus als mijn abonnement verlopen is, kan ik dus mooi de nieuwe iPhone halen!Ik kan niet wachten tot de nieuwe iPhone. Als ie uitkomt issie van mij!!

    Nou ja het kan natuurlijk lonen om puur een abonnement af te sluiten omdat je de telefoon gratis, zo had ik de berekening andere half jaar gemaakt als ik dat abonnement nam was ik aan einde van 24 maanden nog goedkopere uit dan een losse iphone.

    Dus zolang abonnement maar tijdig beëindigd is het prima. Btw mij iphone is gejailbreaked dus ik wil niet meer zonder hem.

  24. @Daejji nou voornamenlijk het Windows Besturingssysteem bevalt me maar je moet niet denken dat ik. De Apple nou helemaal niks vind dat is ook niet zo had me alleen niet gerealiseerd dat de iPhone zo erg gesloten is

  25. Guilty !!! Ik koop alle iPhone modellen. Nou ja, alle…. Ik koop elk jaar de dikke.
    Wel simlock vrij natuurlijk (behalve het 1e model), want mijn huidige werkgevers abbonement van 0 Euro kan niemand tegen op.

    Op dit moment zit ik in spanning voor de 3g 64GB iPad.
    Die kan elk moment mijn kant opkomen…

  26. Wat ook belangrijk is. Is dat de spullen van apple ook heel erg mooi zijn! Ik vind alles van apple prachtig! Met de design gaan ze zeker mee met de tijd. Van nokia kan ik niet zeggen dat ik hun spullen mooi vind. Of een ander merk. Apple blijft nr 1. Voor mij iniedergeval!

  27. Ben het helemaaaaaal eens met @Ayla, en daar voeg ik nog bij toe dat Apple’s producten gewoon makkelijk werken en dat wat ze doen dat ze daar ook goed in zijn. Prima gevruikerservaring. Ik heb zelf geen iPhone maar een iPod Touch voldoet prima ;-D

    Bijv, ik had een LG met touchscreen. Dat touchscreen kan je beter drukscreen noemen. Je moet daar echt steeds hard op drukken anders reageerd het niet. En dan na en maand was het al kapot. Lens kapoet door filmen bij -4* moet tog kunnen. En touchscreen kapot. Allemaal normaal gebruik. Zoiets zal ik bij een Apple product niet snel tegenkomen.

  28. Ok. Ik ben na de breuk van mn 1gen tijdelijk overgegaan naar een Nokia E72 (bedoeld om de tijd tot de nieuwe en mn abbo verlenging te overbruggen) Top ding… maar toch brengt iemand vandaag een 16gb 3GS en heb ik de E72 verkocht.

    Man wat mis ik die iPhone. Alleen al 9292ov en Trein. Daarna muziek en daarna de rest.

  29. Ipad is wel het meest nutteloze product ooit. Gwn een iPhone met groter scherm. Gebruik dan gwn de iPhone of een netbook. De ipad komt er hier niet in!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.