Reacties voor: Grafische chip van A8X (iPad Air 2) nog krachtiger dan gedacht

De A8X-processor van de iPad Air 2 blijkt nog wat verrassingen te bevatten: een aangepast design van de GPU, waardoor nog betere prestaties mogelijk zijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Ik hoop dat de twee apps naast elkaar snel komt. Toch wel de voornaamste reden dat ik van de Air van de Air 2 ben overgestapt.

  2. Ik hoop op dat de iPhone 6s deze specs ook gaat krijgen 😀

  3. Helemaal mee eens. Ik heb inmiddels de office 365 suit op de iPad Air 2 geïnstalleerd. Het is voor mijn iPad geen enkele probleem om de apps snel te kunnen laden, bestanden op te halen en weg te schrijven. Ik gebruik mijn desktop steeds minder.

  4. @Dave: Dat zit er niet in Dave; zoals uit het artikeltje blijkt is de iPad Air 2 de enige met deze processorkracht. Als je dit in een iPhone wilt zul je moeten wachten op een iPhone 7…

  5. Wat zijn goede apps / games (behalve Asphalt 8) om de kracht van de iPad Air 2 te laten zien?

  6. Origineel geplaatst door Macspertise
    @Dave: Dat zit er niet in Dave; zoals uit het artikeltje blijkt is de iPad Air 2 de enige met deze processorkracht. Als je dit in een iPhone wilt zul je moeten wachten op een iPhone 7…

    Wat niet is kan nog komen toch? Ik denk persoonlijk wel dat de 6s en 6s+ (als ze zo gaan heten) deze of een volgende versie van deze processor gaan krijgen.

  7. @Macspertise: Hij heeft t over de S hè. Die volgend jaar sept/okt komt. Die zal deze chips heus wel hebben. Want de concurrentie zit niet stil.

  8. hehe die concurrentie ja. gnif gnif Die met de tegenvallende resultaten elke keer? Ben benieuwd!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.