Reacties voor: GPS Kit voegt extra gps-functies toe aan de iPhone

GPSKit van Garafa bevat allerlei nuttige GPS-functies voor de iPhone. Het toont realtime informatie, kan je route vastleggen en je kunt waypoints vastleggen en uitwisselen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Ik heb de indruk dat de gps enkel werkt als er een internet signaal is, ik heb zelf een Iphone uit Belgie zonder data-abonnement omdat dit gewoon echt slecht is in belgie.

    Maar apps als speed, werken bij mij niet, ik heb het gistere in de trein nog geprobeerd maar ik ga altijd 0 kilometer per uur vooruit, ook gps tracker stopt met registreren van de moment ik mijn wifi signaal verlaat.

    Als ik dan naar tomtom kijk, daar werkt de gps altijd zonder internet en blijkbaar zijn deze gpsen veel sterker, ik had bij speed toch een reactie verwacht de gps antenne opzich heeft geen internet nodig. en GPS tracker kan perfect de locaties opslaan op de iphone en ze versturen van de moment je terug in een wifi signaal komt

  2. @Michael: ik denk dat dat niet met de GPS-functie te maken heeft, maar met de bechikbaarheid van de kaarten. Tom tom heeft alle kaarten gewoon offline (op het apparaat) staan en hoeft daarom geen contact met het Internet re maken.

  3. Dacht ik eerst ook maar waarom geeft speed dan ook geen blijk van activiteit?

  4. Ben je wel goed gefixed? Het duurt heel even voordat hij fix heeft en ook werkt..Bij mij soms 30 sec..maar dan zou het ook wel moeten werken hoor.
    Doet je gps het uberhaupt wel?

    Werkt het programma ook op de ‘achtergrond’?? Dus gps kit is nog actief als ik op de home button heb gedrukt om een sms te tikken of moet ik perse voor mn route te bewaren het programma open houden..en zodra mn iphone in de lock stand schiet meet hij de route niet meer??

  5. als ik gewoon mijn locatie zoekt werkt de gps idd, wel niet super snel maar het werkt.
    En wat bedoel je met fix? signaal zoeken? wel ik zat gisteren 9 minuten op de trein en in die 9minuten geen beweging!

  6. Veeeel te duur voor wat het biedt. Als ze nou ook hadden gezorgd dat je kaartje je automatisch volgt, maar nee.

  7. Het moet ook zonder 3G, EDGE, of Wi-fi werken, als de kaarten offline in de app staan..

  8. Fijn allemaal NOT

    laten ze maar met Route 66 of Tom Tom gaan komen

  9. Zeker niet te duur. De meest complete applicatie tot nu toe. Ik heb GPS Compass en Pathtracker maar deze apllicatie biedt echte gps functionaliteiten!

  10. Heel mooie app,de beste tot nu toe,zeker een aanrader voor diegene die snappen wat GPS is.

  11. Waar blijft de echte navigatiesoftware die ze beloofd hadden? Het is maar te hopen dat ze effectief komen want anders is die iPhone voor mij toch een beetje een miskoop!

  12. Moet je de slaapstand helemaal uitschakelen (voor alle applicaties) van de iPhone om GPS tracking mogelijk te maken (en je niet om de zoveel tijd het scherm wil aanraken om te voorkomen dat de iPhone in de slaapstand gaat)?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.