Reacties voor: ‘Gouden iPhone 5s intern bij Apple bekend als de Kardashian Phone’

De gouden iPhone 5s stond intern bij Apple bekend als de Kardashian Phone, een naam die grappend was gebaseerd op Kim Kardashian.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 21 reacties

  1. Niks, is zo mooi als wit

  2. Niks is zo mooi als zwart

  3. Niks is zo lelijk als goud

  4. Slechtste code naam ooit

  5. Als je wilt laten zien dat je een 5s hebt is de goude versie perfect.

    Er is voorheen geen goude iphone uitgebracht, dus zullen mensen snel weten dat je de nieuwste iphone hebt.

    De witte vind ik ook prachtig maar een 4, 4s en 5 waren ook wit en zal je minder mee opvallen. Hetzelfde geldt voor de zwarte versie. Lijkt veel op de 4 en 4s ( minder op de zwarte door de zilvere band )

  6. Niks is zo irritant dat de iphones zo laat in nl komen

  7. ( minder op de zware door de zilvere band ) moet zijn ; minder op de zwarte iphone 5, mede door de zilvere/grijs band die de 5s heeft.

  8. Ik heb een zwarte iphone 4 gehad, een witte 4s en nu heb ik ook een witte iphone 5.

    De 5s zal ik dan in het goud nemen. Zwart vind ik niet mooi en oogt wat verouderd. Aangezien de 5 precies hetzelfde is als de 5s zal ik ook geen witte iphone 5s meer nemen. De goude is de perfecte kleur voor mij.

    ( niet dat ik de 5s ga kopen, ik wacht lekker op de iphone 6 met een snellere en foutloze ios 8 en hopelijk meer ram-geheugen waardoor de 64-bits beter tot zijn recht kan komen. En ik hoop op een Retina 2 ofzo. Want het scherm van de 5s is gewoon afkomstig uit het jaartal 2010, dat kan echt gewoon niet meer. Ze hebben 3 jaar lang hetzelfde scherm gebruikt terwijl de concurrentie grote stappen vooruit heeft gemaakt. Naar mijn mening is 4 inch perfect, misschien dat 4.3 nog kan, maar echt niet groter. En hopelijk wordt ios8 net zo snel en gebruiksvriendelijk als hoe ios6 toen was. Want 7 vind ik 100x niks)

  9. Ook al heeft een aap een gouden iphone 5S het blijft een…

  10. Je kan ook een gouden nemen omdat je hem mooi vind en Ozil Apple gebruikt niet al 3 jaar het zelfde scherm hoor 5 heeft een ander scherm dan de 4

  11. @
    icandy

    Hoezo een ander scherm? Het is hetzelfde scherm.

    De grootte is toegenomen met 0.5 inch maar dat is het dan ook. Het betreft nog steeds hetzelfde scherm uit 2010, een retina display met 326 ppi en dezelfde kijkhoeken. De iphone 4 heeft dit scherm en de iphone 5s heeft dit scherm.

  12. Bij de 5 zit de touchscreen laag in het scherm en bij de 4 er boven op daardoor konden ze de 5 ook dunner maken en het scherm reageerde sneller

  13. @icandy
    het blijft nog steeds hetzelfde scherm. Het is er niet veel scherper opgeworden. Het aantal ppi blijft 326

  14. Goud is magisch. Heb die in de hand gehad en wit/zilver en goud waren het mooiste.

  15. Smaak, mensen, smaak.

  16. Lachen….dacht dat we in een recessie zaten. Maar het schijnt dat veel mensen zich de nieuwe Iphone 5s kunnen veroorloven. Zelfs een “gouden”.

  17. Kan jij werkelijk het verschil zien tussen het scherm van de iPhone en de concurrentie? En dan bedoel ik van een normle afstand, niet met je ogen tegen het scherm. Want een verschil is er dan niet. En het kost enkel meer energie. Verder heeft de iPhone wel het beste scherm naar kleurechtheid toe en leesbaarheid in buitenlicht. En het scherm van de 5 en 5s is niet hetzelfde als de 4 en 4s. Het kleurenbereik is groter. Die extra pixels is enkel voor speckopers. Zolang het scherm niet groter wordt moet de resolutie ook niet ophoog vind ik. @Ozil:

  18. @Didier:
    Inderdaad, ik had eerst een S4, nu een iPhone 5. Ik merk helemaal geen verschil, behalve dat het scherm van Samsung onnatuurlijke kleuren heeft en slecht in de zon te zien is.

  19. @Ozil: Meer ppi is helemaal nergens voor nodig. Qua scherm innovatie is er op zich niet veel meer nodig.

    De innovaties die nog wel nuttig zijn zijn vooral de zuinigheid van het scherm omlaag en het kunnen voelen van ‘objecten’ op het scherm. Daarnaast zal betere zichtbaarheid in vol zonlicht altijd mooi meegenomen zijn.

  20. Origineel geplaatst door ghans
    Ook al heeft een aap een gouden iphone 5S het blijft een…

    Gouden iPhone 5s.

  21. Sja, wat zal ik er van zeggen. Alle drie in mijn handen gehad en de gouden is op zich best mooi maar het blijft blingbling. Niet subtiel.

    En dat past precies bij die Kim; aandachtsg__l type annex Nouveau Riche.

    Kortom begrijpelijke naam. En gelijk de reden waarom ik em niet zou nemen. Zelfs al vind ik ’em best mooi.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.