Reacties voor: GotchApp: dit virtuele spionagespel speel je op straat

GotchApp is een virtueel spionage spel, dat je via je iPhone speelt in de echte wereld. Ga de straat op en zet de jacht in op andere spionnen om zoveel mogelijk punten te verdienen.
Joris Kersten -

Reacties: 7 reacties

  1. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  2. Het lijkt me best een leuk spel!
    Ga het volgende week eens proberen, wie weet zijn er dan veel mensen op de been, heeft iedereen vakantie. Erg spannend!!

    Ik vraag me overigens net nog het volgende af: kan je ook zelf plekken maken waar mensen naar toe navigeren? Dat zou best leuk zijn. Dan heb ik een winkel waar men naar toe kan 😉

  3. Ik kan geen toernooi starten en zie geen een andere spelers terwijl ik 3 andere spelers om me heen heb, zij zien mij ook niet. Best vreemd, weet iemand wat het kan zijn?

  4. @Ryan Verbeek: Als je vlak bij elkaar staat kan het algoritme jullie niet indelen. Dus je moet eerst uit elkaar lopen: ongeveer 150 meter. Dan worden jullie automatisch aan elkaar gekoppeld. En dan krijg je iemand op de kaart te zien die jij moet taggen en dus iemand die jou probeert te taggen. Maar die zie je dus niet op de kaart alleen de afstand waar hij/zij zich bevindt. Je moet met meer dan 2 zijn dus minimaal 3 anders moet je elkaar af tikken en dat kan niet.

  5. Lijkt me wat op het spel dat de stad Kortrijk (België) lanceerde genaamd ‘De spion’. Ik heb het uitgetest en de spion is echt leuk. Deze zal ik dan ook maar eens uitproberen.

  6. Iemand in de regio Eindhoven die komende week tijd en zin heeft?

  7. Altijd leuk, buitenspeel spelletjes!

    Zo zou ook google’s Ingress wel even in de spotlight mogen staan. Erg tof!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.