Reacties voor: Gorilla Glass 5 krast sneller bij dagelijks gebruik

Gorilla Glass 5 is beter bestand tegen vallen. Maar nu de eerste toestellen met Gorilla Glass 5 op de markt zijn, blijkt dat het materiaal veel sneller krast bij dagelijks gebruik.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 18 reacties

  1. Diegene die sleutels in zelfde zak doet als iPhone zal ik nooit begrijpen…

  2. Origineel geplaatst door Yah
    Diegene die sleutels in zelfde zak doet als iPhone zal ik nooit begrijpen…

    Ik had mijn plastic werktelefoon in dezelfde zak zitten als mijn 6S+…. Er zitten nu wat krasjes bij de speaker voor je oor.

  3. Hoesje….

  4. Ik zeg liquid screen protector. Werkt perfect 🙂

  5. Ik zat juist te denken om van mijn screenprotector af te gaan.
    Misschien anders de oude eraf en een nieuwe plakken op mijn 6S

  6. Nou Gorillagate is dus al in de maak….! Dan maar liever niet! Breken kan ik makkelijker voorkomen dan krassen. En een screenprotector? No way! Ik vind dat vreselijk. Het voelt niet lekker en staat lelijk. Op mijn iPhone 6s heb ik ik na ruim anderhalf jaar twee kleine oppervlakkige krasjes. Die zie je alleen als je het licht erop laat schijnen.

  7. @Macaanzee: En dat terwijl de 6s nog geen jaar oud is 😉

  8. Origineel geplaatst door Macaanzee
    Op mijn iPhone 6s heb ik ik na ruim anderhalf jaar twee kleine oppervlakkige krasjes. Die zie je alleen als je het licht erop laat schijnen.

    Dat is knap! De iPhone 6s is nog geeneens een jaar te koop. 😁

  9. @Yah: Hier is zo’n figuur die dat altijd doet.
    En niet dat ik dat expres doe, maar ben nou eenmaal een beetje chaotisch typje.

    Dit gaat ongemerkt in de dagelijkse handelingen met als gevolg: een iPhone 6 die inderdaad vol krassen zit. Ik gebruik dan ook geen hoesje of protector.

    Mijn volgende iPhone zal, heb ik net besloten, braaf een glass protector en hoesje krijgen, ondanks dat dat wat minder mooi is.

  10. In China verkopen ze perfecte glazen screenprotectors voor een prikkie. Heb ze op al mijn iPhones gehad. Je merkt absoluut niet dat er iets op zit. 1000 x beter dan die plastic rommel.

  11. Beste oplossing: mogelijkheid om zelf onderdelen te vervangen. Ik wacht daar op.

  12. Ik heb zo’n glazen screenprotector van de A-mac op m’n iPhone 6+ laten zetten, kost €25 en geen krassen als ik hem d’r afhaal. Helemaal perfect.

  13. Er zit een groot verschil tussen screenprotectors. De goedkope zijn van plastic en zorgen dat je vinger minder makkelijk over het scherm glijdt. De duurdere zijn van tempred glass, die zijn iets dikker maar glijden wel lekker. Deze zorgen naast krasbestendigheid ook voor schokbestendigheid. Als je toestel dan verkeert valt, valt je screenprotector stuk maar dat is altijd beter dan het scherm zelf. Ik zweer zelf bij de tempred glass versies, ook voor mij iPad.

  14. Mensen met screenprotectors of hoesjes om een iPhone zal ik nooit begrijpen

  15. 3, 2, 1 …. Laat scratchgate beginnen!

    * pakt popcorn en een cola *

  16. Origineel geplaatst door JK
    Mensen met screenprotectors of hoesjes om een iPhone zal ik nooit begrijpen

    Ik gebruik altijd een hoesje. Daarnaast is het grote voordeel dat het mij hierdoor minder boeit hoe de nieuwe iPhone eruit ziet. Als ie maar goed werkt zoals ik gewend ben. Ook ben ik dan niet bang dat ie af en toe uit mijn handen glipt:-)
    Heb nu een witte Otterbox, top hoesje

  17. Origineel geplaatst door JK
    Mensen met screenprotectors of hoesjes om een iPhone zal ik nooit begrijpen

    Als jij zelf ooit over een budget beschikt om eens in de 4 jaar een iPhone te kunnen kopen die dan 2 jaar op de markt is, zal je het heel wat beter begrijpen. Dan leer je vanzelf wel om er erg zuinig op te zijn.

  18. @Stefan: @Peabz21: tikfoutje! Ik bedoel mijn iPhone 6 plus. Die heb ik ruim anderhalf jaar en alleen twee piepkleine oppervlakkige krasjes, omdat ik ‘m tegen m’n aluminium nachtkastje liet vallen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.