Reacties voor: Google mag iAd-concurrent AdMob overnemen

Google heeft goedkeuring gekregen om mobiele advertentiedienst AdMob over te nemen. Juist het feit dat Apple met iAd ook mobiele advertenties gaat exploiteren gaf de doorslag.
Lees het complete artikel → Google mag iAd-concurrent AdMob overnemen

Reacties: 13 reacties

  1. Wat ik wel nog hoop bij iAd, is dat ik reclame ook kan wegkopen. Als een app echt heel goed is ben ik daar best toe bereidt.

    Google koopt maar van alles op. Apple probeert zijn producten aardig goed af te sluiten van concurrenten, dus wat merken we hier nou eigenlijk van als iPhone bezitter?

  2. @Frank van Manen: Niet veel dus. En dat afsluiten maakt het IETS minder privacy gevoelig, dus dat is wel goed. Niet dat ik tegen concurrentie ben.

  3. ohw ja joh is dat weer de nieuwe hype: reclame’s? ik zeg liever niet, gratis app met reclame verwijder ik direckt schijt iritand die zooi

  4. Origineel geplaatst door iphonevanolaf
    ohw ja joh is dat weer de nieuwe hype: reclame’s? ik zeg liever niet, gratis app met reclame verwijder ik direckt schijt iritand die zooi

    @iphonevanolaf: En je bent niet de enige. Maar als ik uit 1 van de twee zou moeten kiezen, dan zou ik het wel weten.

  5. Google wordt wel wat saai hè… What’s next? Een iPad look-a-like met android ?

  6. oh yeah… bitchfight round 10…

    opgepast misschien komt windows nog terug in de running…

    Jammer dat zulke bedrijven hun rug keren naar hun eigen principes…..

  7. Ik wil niet vervelend zijn ofzo.. Dit heeft niks met iAd te maken maar onderaan de pagina zie je een afbeelding. Is dat niet de iPhone 4G?

  8. IK vind het altijd zo jammer dat Apple met iets begint, en dat dan andere bedrijven gaan volgen. Google doet het nu dus met uitgebreide advertenties op Andriod (nadat Apple iAd introduceert). Google gaat nu ook een soort van MobileMe introduceren. Nu de iPad is gelanceerd vinden andere computerbedrijven ook dat de markt klaar is voor de ‘slates’. Weinig innovatief moet ik zeggen.

  9. Google mag Apple dus weer eens dankbaar zijn . Zonder Apple hadden ze deze overname niet mogen doen. Verder valt het me op dat in navolging van Apple ze ook komen met een “expandable” versie waarbij je niet de webpagina verlaat. Lijkt verdacht veel op het idee van Apple van advertenties binnen een app waarbij het niet nodig is om de app te verlaten om meer informatie te krijgen.

  10. @apoZ:
    Haha lol die komt er dus serieus in samenwerking met verizonxD

  11. Goeie zaak dat overnemen, hoe groter die reclame-bedrijven worden (dus hoe minder verschillende er zijn) hoe makkelijker ze te blokkeren zijn (minder IP adressen/hostnames). Ik hoop op één supergrote reclame-nazi die ik dan lekker makkelijk op mijn router het digitale vagevuur in kan sturen. 😀

  12. iAds beter en leuker concept. Het is ongeveer het zelfde als de extra’s die je krijgt bij de Pixar DVD’s, en daar ben ik gek op.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.