Reacties voor: Google/Motorola klaagt Apple aan over Siri, locatieherinneringen en meer

Google/Motorola heeft Apple aangeklaagd bij de ITC over gebruik van Siri-spraakherkenning, locatie-notificaties en meer. Het gaat om zeven patenten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. ja hoor gaan we weer
    google/motorola klagen apple aan voor locatieherinneringen en siri en meer ja hoor wat google doet mag zeker wel wat zijn de meer dan ?

  2. Overzee? Amerika-Brazilië, waar is die zee? Of is mijn aardrijkskunde zo slecht?

  3. Ik vind dat die ITC al deze grote bedrijven eens stevig op hun vingers moet tikken, dit kleutergedoe gaat tot in de oneindigheid duren als ze telkens een van die Giganten hun klacht gegrond gaat vinden.

  4. Origineel geplaatst door Kevin
    Overzee? Amerika-Brazilië, waar is die zee?

    Tussen de USA en China misschien 😉

  5. Don’t be…

  6. @Timosha: daarvoor nemen ze de kanaaltunnel…lol

  7. Google als eigenaar van Motorola valt nu toch echt wel door de mand. Na Samsung zal Apple zich vrijwel zeker gaan richten op de Nexus devices van Google. Ze gaan er volgens mij ten onrechte vanuit dat de aanval de beste verdediging is.

  8. Wordt zo moe van deze zaken. Het heen en weer gegooi van patenten. Het hele idee van het hebben van een patend gaat op deze manier nergens over. Een rechter snapt niets van de waarde en komt met een excuus als ‘niet overtuigend’ genoeg. Pfffff als de wet eens meegroeide ipv vast houden aan de oude regels.

  9. @Paul: helemaal mee eens

  10. En afspelen van media???? Patent? Ik kan me er niets bij voorstellen.

  11. Denk dat Apple hierin niet sterk staat, hebben in het verleden in Duitsland van Motorola verloren owv deze patenten…. maar daar gaan we weer ….

  12. Iedereen begint nu Apple te haten!!

  13. Haha koekje van eigen deeg.

  14. Ik ben benieuwd of motorola/google wel een licentie overeenkomst heeft aangeboden aan apple. Kan me het haast niet voorstellen. Motorola was ingeslapen en sinds het google is komen ze ineens met rechtzaken. Wat een gezeik allemaal. Ze kunnen beter me zijn allen een soort euroTOP houden. Kunnen ze met elkaar heel lang ouwehoeren over wie wat wel of niet mag gebruiken en zijn wij ook van dit gezeik af.

  15. Hahaha, net goed.Hoop dat Apple verliest, krijg een hekel aan dat bedrijf.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.