Reacties voor: ‘Google wilde Telegram overnemen voor $1 miljard’

Google zou Telegram voor een bedrag van $1 miljard over willen nemen. Volgens Russische media hebben de CEO van Telegram en de CEO van Google gesproken over eventuele overname.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Absurde bedragen voor een app!

  2. Phew… Anders was het voor mij exit Telegram geweest

  3. Het schijnt dat founders van bedrijven die overgenomen worden erg ongelukkig worden bij Google.

    Adolf, het is niet per se een absurd bedrag. De overname van Instagram van meer dan een miljard (dollar) is een erg goede zet geweest van Facebook,

    Ad, wellicht doel je op een mogelijk slechte naam die Google heeft ivm privacy. Die slechte naam is erg onterecht. Google gaat heel goed om met privacy, veel meer dan veel Nederlandse bedrijven en *veel* beter dan de overheid die gegevens deelt die je *wel* schade aanrichten.

  4. @Henri Koppen: Dat is wat Google ons wil doen geloven, maar het is kletskoek. Bij de BBC kun je zeer informatieve documentaires lezen over hoe Google werkt, hoe Google aan zijn geld komt, etc. Een paar dagen geleden was er nog een radio-uitzending op BBC 4 over “The Force of Google’.
    Google heeft bij mails wel bepaalde veiligheidsmaatregelen ingebouwd, maar die zijn zo ingesteld dat Google zelf er meer dan voldoende gegevens uit haalt om stinkend rijk van te worden.

  5. De vraag is nu; wat is ‘veiliger’? Google of Facebook/Whatsapp? Facebook/WA of telegram?

  6. Veilig veilig… Wat boeit mij nou wie mee leest met mijn berichten naar mijn vrouw of mijn vrienden? Zo interessant is mijn leven ook niet denk ik…

  7. Origineel geplaatst door Klara
    @Henri Koppen: Dat is wat Google ons wil doen geloven, maar het is kletskoek. Bij de BBC kun je zeer informatieve documentaires lezen over hoe Google werkt, hoe Google aan zijn geld komt, etc. Een paar dagen geleden was er nog een radio-uitzending op BBC 4 over “The Force of Google’.
    Google heeft bij mails wel bepaalde veiligheidsmaatregelen ingebouwd, maar die zijn zo ingesteld dat Google zelf er meer dan voldoende gegevens uit haalt om stinkend rijk van te worden.

    Houd dat alu hoedje voorlopig maar op 🙂 .

  8. Veel mensen zijn nogal naïef, de toekomst gaat uitwijzen hoe belangrijk privacy wel niet is. Trouwens de geschiedenis heeft dat al gedaan…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.