Reacties voor: Google wil meer mobiele applicaties ontwikkelen

Google is van plan meer native apps te ontwikkelen, blijkt uit een artikel van de Wall Street Journal. Het gaat daarbij niet alleen om Google-diensten.
Lees het complete artikel → Google wil meer mobiele applicaties ontwikkelen
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Win 4 Apple!

  2. Sinds mijn overstap van een Android toestel naar een iPhone wacht ik al met smacht op een native Gmail applicatie van Google! Het is natuurlijk maar mijn persoonlijk mening, maar de standaard e-mail applicatie zuigt enorm…

  3. @Tader: Ik gebruik mBox Mail en dat is echt een goed programma voor mijn mail. Weet alleen niet zeker of die ook voor gmail gebruikers is.

  4. @Tader: Helemaal mee eens. Met een webapp kom je niet meer weg tegenwoordig. Ik werd door mijn baas gedwongen om mijn android toestel vaarwel te zeggen waar alle google diensten prima in verweven zitten. Als ik alleen nog maar een fatsoenlijke gmail app heb, dan ben ik al blij.

  5. Ik hoop dat ze alles in 1 google app zullen doen, nu zit alles in verschillende apps, erg onhandig vind ik. Kan dit natuurlijk wel oplossen door alles in 1 mapje te gooien maar toch..

  6. Persoonlijk vind ik het vervelend als ik offfline niet mijn mail kan bekijken of alvast een nieuwe mail kan beginnen. Daarnaast laad je in de safari browser niet fullscreen wat erg jammer is. Dat zou een goede update voor de iPhone browser zijn!

    De mobiele gmail versie vind ik goed, maar zou ook offline moeten werken. Zo niet, dan toch een mailclient!

    Nu ik dit zo type accepteer ik het wel dat ik op mijn desktop alleen via het web mijn mail kan kijken… Mja, zonder internet kan ik ook niets met m’n PC. En m’n vaste PC heeft 99% van de tijd internet.

  7. Kom eerst maar met google voice naar Nederland.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.