Reacties voor: Google werkt aan Chrome voor iOS, aldus analist

Google werkt volgens analistenbureau Macquarie Equities Research aan een iOS-versie van browser Google Chrome. Deze zou dit jaar al uit kunnen komen.
Lees het complete artikel → Google werkt aan Chrome voor iOS, aldus analist
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 11 reacties

  1. Hmmm had Mozilla niet ook dit idee…..
    Hun hebben het toen niet gedaan omdat ze geen eigen engine konden gebruiken wegens gebrek aan openheid van iOS, een browser in iOS zal altijd gebruik moeten maken van de engine van Safari. Ik twijfel aan deze analyse! Maar van de andere kan Google het ook niets schelen, Google probeert juist de markt zo breed mogelijk te houden, ook op iOS.

  2. Als dit zo is dan is het ook maar een wassen neus. Volgens mij is het zo dat alle browsers die voor iOS worden gemaakt gebruik moeten maken van de engine waar Safari ook op draait. De rest is dan feitelijk niet meer dan een schil daar om heen. En in die schil zit dan wellicht weer code die de op Google’se wijze met je privacy om gaat.

  3. Ik hoop het echt want Safari vind ik drie keer niks en heb nog geen echt goed alternatief gevonden. Ik gebruik nu Dolphin.

  4. Chrome gebruikt al dezelfde schil als Safari, het zijn immers beiden Webkit browsers. Wat Chrome wel kan toevoegen is bijvoorbeeld Flash, alleen weet ik niet in hoeverre Apple daar blij mee gaat zijn. Ik zou Chrome in ieder geval wel gaan gebruiken omdat ik dan m’n bookmarks kan sycen met m’n desktop Chrome.

  5. Chrome net als Google is evil.
    Verzameldrift van jouw gegevens staat op 1. De rest (browsen en je privacy) volgen veel later op de ranglijst.

  6. Ik word gek van dat eeuwige reloaden in Safari. Hopelijk gebruikt Chrome meerdere engines simultaan maar dan alleen als het nodig is.

  7. Apple komt vanzelf onder vuur te liggen van Brussel. Microsoft verlor ook zijn recht met IE. Lijkt mij een goede ontwikkeling, hoef je ook niette jailbreaken. GO GOOGLE CHROME

  8. Sleipnir is ook een noemenswaardig alternatief voor Safari als je het mij vraagt.

  9. ik nap niet wat er mis is met safari? het is onzin dat er browsers uitkomen voor een apparaat waar je geen standaard browser kunt instellen.

  10. Als deze net zo fijn werkt als Chrome voor Windows, dan installeer ik m direct op dag 1! Fijne browser hoor!

  11. Ik hoop dat chrome net als op pc versie een full screen wordt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.