Reacties voor: Google Wave ook voor de iPhone

Over niet al te lange tijd komt Google met een nieuwe dienst, genaamd Google Wave. Hiermee is het mogelijk om met meerdere personen aan een project te werken, denk hierbij aan documenten of spreadsheets. Projectgenoten kunnen daarnaast via een speciaal chatsysteem reageren op elkaars bewerkingen. Een groot voordeel is dat Google Wave geheel in de […]
Lees het complete artikel → Google Wave ook voor de iPhone
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. SUPER! ben helemaal enthousiast. Wil dit zo graag zelf uitproberen. Mogelijkheden zijn oneindig.

  2. Ziet er mooi uit :).

  3. Dit is zeker wel handig! Vooral voor school projecten enzo 🙂

  4. Ben een van de gelukkige die al toegang heeft tot Google Wave. Wel vreemd is dat als je via de iphone inlogt hij eerst aangeeft dat de iphone browser NIET wordt ondersteund. Druk je op “Continue anyway” kom je toch in de iphone versie uit die op het video’tje te zien is.
    Ook laten ze niet zien dat als je een koppeling op je begin scherm zet hij fullscreen en beter inlaad. Dan lijkt het ECHT een native app.
    Voor mij is Google Wave (nu al) een blijvertje!

  5. gaaf wanneer komt dit uit. ik dach te horen september. klopt dit?

  6. Ik ben ook heel benieuwd naar alle mogelijkheden. Helaas is het op dit moment nog even afwachten.

  7. @Rein: Vanaf 30 september gaat Google beginnen met het versturen van 100.000 uitnodigingen aan de geïnteresseerden.

  8. Word deze wel toegelaten tot de AppStore dan? De afgelopen Google apps werden ook niet toegelaten

  9. @D@NNY:Dennie, even goed lezen: is geen native app maar een webapp. Kan Apple moeilijk tegengaan en dit is geen GV dus zullen ze dat ook niet doen.

  10. Heb een hele tijd geleden is een filmpje gezien van de presentatie van Wave. En ik moet zeggen dat het er echt goed uitziet. Heel instinctief in het gebruik. De ontwikkelaars lieten verstaan dat dit eigenlijk zowat de opvolger van gmail moet worden.

  11. Ik zou liever the office live workspace van microsoft hebben gehad. Daar werk ik voornamelijk mee omdat het makkelijker werkt dan Google. Maar toch cool

  12. cloud computing, coming to your town this september…

  13. Ik hoop dat ze dan eens nieuwe e-mailadressen gaan gebruiken of andere providers toestaan. Ik heb nog steeds geen Gmail, gewoonweg omdat er al mijn favoriete gebruikersnamen niet meer beschikbaar zijn. Ik ga echt niet met rare combinaties werken. 🙁

  14. Dit is toch gewoon hetzelfde als Apple’s iWork.com?

  15. @Gaston: volgens mij niet. iWorks is van Apple en Google Wave is van Google. Dus het moeten wel twee verschillende dingen zijn, toch? Ik hoop dat dit meedenken van mij heeft geholpen.

  16. Dit beloofd 🙂

  17. Origineel geplaatst door ISIG
    Ik hoop dat ze dan eens nieuwe e-mailadressen gaan gebruiken of andere providers toestaan. Ik heb nog steeds geen Gmail, gewoonweg omdat er al mijn favoriete gebruikersnamen niet meer beschikbaar zijn. Ik ga echt niet met rare combinaties werken.

    Ik zeg : Google Apps 🙂

  18. Origineel geplaatst door Micha
    @Gaston: volgens mij niet. iWorks is van Apple en Google Wave is van Google. Dus het moeten wel twee verschillende dingen zijn, toch? Ik hoop dat dit meedenken van mij heeft geholpen.

    wat is dat nu voor een antwoord.

    Als ik iets maak wat erg lijkt op dat van de buurman dan is dat volgens jou archument niet zo omdat het product door twee verschillende mensen gemaakt is????

    Beetje krom.

    @Gaston: Het lijkt idd op iwork.com alleen is Google wave veel uitgebreider plus het waarscheinljk gratis. Iwork.com werkt alleen voor iwork gebruikers die mobile me hebben voor zover ik weet

  19. Google werkt ECHT platform-onafhankelijk en maakt waar wat anderen beloven.
    KÅ“l !

  20. Ben het nu aan het testen op de iPhone, hij doet het maar wel langzaam..

  21. Wat is nou het grote verschil met Google Docs?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.