Reacties voor: Google vreest dat Apple de Google Maps-app niet goedkeurt

Google-medewerkers denken dat Apple de Google Maps-app voor iOS niet zomaar zal goedkeuren. Afkeuren kan ook niet, want dan krijgt Apple last met federale toezichthouders.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 32 reacties

  1. Eigenlijk is wat Apple doet best wel kinderachtig… Want ze hebben zichzelf en de gebruiker ermee.

    De diensten van Google en de App Store zouden eigenlijk los moeten staan tussen iOS en Android..

  2. Weer een typisch voorbeeld van die nare nare ***mentaliteit van Apple.
    Het wordt tijd dat ze lesje geleerd wordt

  3. @Rogier: Het blijft toch een beetje een rebels bedrijf he! 😉

  4. Tja, dat eindeloze rekken….
    Helemaal ongeloofwaardig als je bedenkt dat dat goedkeuringsteam van Apple maar een paar man groot is….

  5. Ik hoop wel dat Apple niet moeilijk doet over de maps app. Tot slot mogen alle navigatie apps er ook in zonder commentaar. Zorg dat je software draait en GUI prima is en je krijgt vanzelf een liefhebber.

  6. Die app was er toch gewoon, wat is het probleem.

  7. Blijf het vreemd vinden dat derden, zoals de EU etc., bepalen wat Apple en ondermeer Microsoft moeten openstellen voor producten van anderen. Je bepaald toch zeker zelf wat je eist en toelaat op je eigen producten?!?!?

  8. Wat Google werkelijk vreest is dat ze zelf als sukkels te boek komen staan omdat ze maanden nadat ze wisten dat Apple een eigen maps zou maken nog steeds geen alternatief hebben. Ze willen kost wat kost Apple als kwade genius neerzetten (en dat lukt zelfs hier al) en zelf als de sympathieke underdog bekend staan.
    Wat een onzin, ze zijn een goede klant verloren. Deal with it en zorg dat je op tijd een app klaar hebt die iedere iOS-gebruiker versteld doet staan.

  9. @Rogier: @hakenhaai: Meteen al beginnen te mopperen op Apple terwijl er nog niets gebeurd is. ‘Google vreest’ staat er toch? Dit is meer pr voor Google, dus als jullie nu al klagen waarom kopen jullie dan niet fijn een mooie Android telefoon als jullie Apple zo slecht vinden?

  10. Als Apple Google Maps toelaten dan haal ik de iPhone 5 de volgende morgen.

  11. Toch raar die Apple haters. Meteeen beginnen met het afkraken van Apple dat ze egoistisch zijn en zo. Is Google dat niet dan, alsof die zo meegaand zijn in alles. Maar diegenen die het artikel ook lezen weten dat Google vreest dat Apple bepaalde dingen gaat vertagen, dat is alles. Google is echt niet zo meewerkend met ales op werledgebied, zelf willen ze gewoon de grootste zijn en alle macht hebben. Dus de pot verwijt de ketel.

  12. @Harm: Ik kan er echt met mijn kop niet bij dat je de aanschaf van de iphone 5 laat afhangen van de Maps app. Zo slecht zijn de kaarten van Apple echt niet en de navigatie werkt perfect! En waar gebruikte je Google Maps allemaal voor? En over plekken die hij niet zou kunnen vinden, dan navigeer je naar de AH to Go op Amsterdam Centraal, is dezelfde plek. Het probleem met de kaarten wordt in mijn ogen echt heel sterk overdreven.

  13. Terecht, afwijzen die spionagerommel.

  14. Hoe naïef kun je zijn! Oorlog voeren en dan ook nog verwachten dat je app ‘soepeltjes’ door de ballotagecommissie van Apple komt…

  15. Eerst weigeren uw App met de laatste feature te voorzien, dan verschieten dat Apple met zelf iets afkomt, dan zeggen dat ze klaar zijn maar niet approved raken dan zeggen dat ze niets hebben, nu nog niets ingediend maar al bang hebben dat het afgekeurd wordt … wie geloofd die mensen nog van Google …

  16. De web-app heb ik op m’n homescreen staan, deze werkt prima. Een aanradertje dus.
    Verder hoop ik natuurlijk wel dat de officiele app er komt, werkt altijd net wat fijner!

  17. Google is toch dat bedrijf dat de Playstore content niet naar Nederland brengt? Ik snap wel dat Android gebruikers jaloers zijn op iOS gebruikers.

  18. Er zijn mensen(apple haters) die alles wat negatief is over apple willen geloven. Google is gewoon bezig om apple zwart te maken. laat ze maar eerst de app klaarstomen dan zien we het wel….

  19. Origineel geplaatst door Harm
    Als Apple Google Maps toelaten dan haal ik de iPhone 5 de volgende morgen.

    Dat is precies waarom Google die app niet uitbrengt. Want die app bestaat al sinds de iphone1.

  20. Wat een dom gemekker allemaal !
    De app is er nog niet, en Apple heeft niets hierover gemeld.

    het is bij voorbaat al klagen 🙁

  21. Eerder hoorden we ook al dit soort voorbarig gewauwel van Opera, die vreesde dat Apple hun browser niet goed zou keuren. Terwijl er op dat moment al andere alternatieve browsers beschikbaar waren (zoals iCab) in de appstore.
    Hopeloze aandachttrekkerij. Maar iedere publiciteit is goed zullen ze wel denken. En de iPhoneclub doet er lekker aan mee, alhoewel ze gelukkig deze kleer iets kritischer zijn. Beste zou natuurlijk zijn dit te negeren tot er echt wat nieuws te melden is, maar dan houden we maar een paar berichten per dag over (geen bezwaar van mijn kant, ik ziet niet te wachten op ieder onbenullig gerucht).

  22. Het is natuurlijk geen gemekker of apple bashing zoals sommige reageerders/fanboys opmerken, maar wel degelijk de realiteit.

    Apple heeft de Google voice app ook pas na een jaar toegelaten en er zijn tal van voorbeelden te noemen waarbij Apple het toelaten van een app enorm gefrustreerd heeft. Ook de iPhoneclub app staat alweer weken on hold.

    Begrijp me niet verkeerd. Ik ben gek op mijn iPhone en vind het gebruiksgemak van iOs geweldig, maar de toelatingsprocudere voor de app store is verre van ideaal en totaal niet transparant!

  23. Ik vind de Google zoek-app voor iPhone met spraakfunctie echt ongelofelijk en zeer concurrerend met wat Apple zelf biedt.

    Dus dat geeft toch hoop, zou je zeggen.

  24. @hakenhaai: Het is niet meer dan normaal dat je apps van grote concurrenten probeert te weren( ook al zijn deze soms goed). Het is allemaal begonnen met de zever tussen Apple en Samsung om de patenten. Apple Maps zal binnenkort wel keurig werken.

    @Mat078: al maar goed dat ze niet transparant is. Anders zou er een pak rommel in de AppStore komen.

  25. @Thomas: Nee dat is niet goed! Transparantie heeft niets te maken met het al dan niet weigeren van apps. Het gaat er om dat vaak de reden voor een afwijzing of waarom het zo lang duurt onduidelijk is.

  26. Die Google Maps lekker uit de store houden. Jarenlang werd ons door Google navigatiemogelijkheden en vectorbased kaarten onthouden. En dat zou dan nu ineens wel mogen? Weg ermee!

  27. @Mat078: google klacht niet over toelatingsprocedure. Google zegt bang te zijn dat apple hun app zal afwijzen terwijl ze de app nog niet ingedient hebben. Of apple trasparant is dat is een andere discussie…

  28. Begin van de ondergang

  29. Ik hoop op een snelle release. Ik ga pas naar iOS 6 als er een fatsoenlijk maps systeem beschikbaar is.

  30. Ik heb ios nog niet op mijn iphone 4s gebruik voor mijn werk de schowview. Wat ik heel handig vind. Dus voor mij even wachten dat google met de app komt ;-(

  31. Ik denk dat apple de app zal goedkeuren wanneer hun kaarten app 100% zal functioneren. Kinderachtig dus ..

  32. Google, dump het op een cydia source!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.