Reacties voor: Google Translate camera-vertaling ondersteunt nu ook Nederlands (en 19 andere talen)

De handige en toffe cameravertaalfunctie van Google Translate ondersteunt vanaf vandaag 20 nieuwe talen, waaronder het Nederlands. Vertaal fysieke tekst nu gemakkelijk met je iPhone.
Lars Paymans -

Reacties: 8 reacties

  1. Maar,… dit vraagt denk ik wel om een dataverbinding? En dat is in het buitenland vaak een issue voor de meeste gebruikers, niet?

  2. In het filmpje gaat dit in realtime. Op de iPhone hebben ze dit niet mogelijk gemaakt, denk ik? Ik kan alleen scannen en achteraf vertalen.

  3. @richard: Een internetverbinding is niet vereist. Er wordt namelijk een taalpakket geïnstalleerd als je de desbetreffende talen selecteert.

  4. Toen ik laatst in Madrid op citytrip was heeft me dat heel goed geholpen (spaans -> engels ) en volledig offline. Werkt perfect.

  5. Origineel geplaatst door Jeroen
    In het filmpje gaat dit in realtime. Op de iPhone hebben ze dit niet mogelijk gemaakt, denk ik? Ik kan alleen scannen en achteraf vertalen.

    Dat kon al eerder. Het is sinds deze update volgens mij juist de bedoeling dat de nieuwe talen realtime vertaald worden, maar uit de blogposting haal ik dat dit in de komende dagen wordt uitgerold.
    Probeer maar met bijvoorbeeld EnglishSpanish, dat werkt al wel realtime.

  6. Nu de kwaliteit van de vertalingen nog want dat is vaak om te huilen😭

  7. @Isegrimm: Bedankt. Ondertussen is de update beschikbaar, en werkt de realtime vertaling nu dus ook voor Nederlands en 19 andere talen!

  8. Origineel geplaatst door Remco
    @richard: Een internetverbinding is niet vereist. Er wordt namelijk een taalpakket geïnstalleerd als je de desbetreffende talen selecteert.

    Dus het werkt niet met talen die niet desbetreffend zijn?

    Jaren geleden had ik al een app die iets vergelijkbaars deed maar de kwaliteit van de vertaling was niet erg goed. Het is een leuke gadget in ieder geval 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.