Reacties voor: Google geeft strijd met iPad op, maakt geen tablets meer

Denk je aan tablets, dan denk je aan de iPad. Dat geldt binnenkort nog veel sterker, want Google heeft besloten te stoppen met de ontwikkeling van tablets. Er komt geen opvolger van de Pixel Slate. Intern werd nog wel gewerkt aan twee eenvoudige tablets, maar die zullen niet op de markt komen.

Reacties: 10 reacties

  1. Er is ook niks beter.

  2. Ik denk dat ze hun tijd van het ontwikkelen van tablets beter kunnen steken in het beter maken van de android ervaring op die dingen. Ik hoor veel mensen die daar ontevreden over zijn. met name de apps die erop draaien zijn weinig geoptimaliseerd voor een tablet.

  3. Het was geen eens competitie, de hele line was gewoon echt bagger.

  4. En wat betekend dit voor de ondersteuning van Tablets in Android? Zullen ze fabrikanten nu gaan pushen om Chrome OS apparaten te gaan maken i.p.v tablets?

  5. Origineel geplaatst door Marcel
    Er is ook niks beter.

    Helemaal waar

  6. Nu nog Android opgeven 😉

  7. Er zijn ook genoeg Chromebooks met een touchscreen te koop.

  8. Toch wel jammer. Heb toch wel echt een goeie ervaring gehad met de Nexus 7” tablet. Wegens gebrek aan beter gebruik ik deze nog steeds.

    De ipad pro 12” is ehm..niet echt prettig om ff mee in bed te liggen en een stripje te lezen 😂 maar prima als werk unit.

  9. @Zilli: Als het formaat echt een issue is kun je beter een iPad mini nemen. Ik heb hem zelf gehad een tijdje en beviel prima! Zelf heb ik toch liever een 10” dus ik had hem uiteindelijk weer verkocht.

  10. @Erik-jan: mja, de Nexus gebruik ik echt als een leisure device. Dat is met de ipad pro 12” niet zo comfortabel als met een 7” tablet. De mini is qua formaat inderdaad erg geschikt en gezien ipadOS eraan komt, zit ik er zeker aan te denken. Met het nieuwe OS komen echt leuke en functionele verbeteringen maar ik wacht het nog even af. Even kijken wat volgend jaar brengt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.