Reacties voor: Google start met zoekdienst voor muziek: Google Music Search

Google heeft een muziek-zoekdienst gelanceerd, in samenwerking met partners Lala en MySpace. Met de zoekfunctie kun je nummers vinden en eventueel kopen via partnerbedrijven. Directe concurrentie met iTunes is het niet meteen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Direct even geprobeerd.
    Maar het is niet wat ik er van had verwachten.

    Voor andere is dit wel reuze handig!

  2. Ook al een fail, Google gebruikt in hun eigen filmpje safari en geen google chrome.

    Als ik naar google.com/music ga, en ik typ in ‘Greenday’ dan krijg ik gewoon de resultaten zoals je die in de normale google krijgt. Niks wat je kunt ‘previewen’.

  3. Origineel geplaatst door Bart van Rosmalen
    Ook al een fail, Google gebruikt in hun eigen filmpje safari en geen google chrome.—Als ik naar google.com/music ga, en ik typ in ‘Greenday’ dan krijg ik gewoon de resultaten zoals je die in de normale google krijgt. Niks wat je kunt ‘previewen’.

    Als je Google’s blogpost doorleest zie je dat de functies for now alleen nog maar werken in de US…

  4. Origineel geplaatst door Bart van Rosmalen
    Ook al een fail, Google gebruikt in hun eigen filmpje safari en geen google chrome.—Als ik naar google.com/music ga, en ik typ in ‘Greenday’ dan krijg ik gewoon de resultaten zoals je die in de normale google krijgt. Niks wat je kunt ‘previewen’.

    Volgensmij gebruiken ze Firefox hoor. Maargoed, dit is wel handig, vooral de lyrics optie 😛

  5. Firefox met safari look..
    hard gefaalt met dit filmpje 😛

  6. Zo’n fail is het niet, ze gebruiken gewoon een Mac. De browser is Firefox for Mac. Er is nog geen (stabiele) chrome voor mac, dus dan is de keuze voor firefox logisch.

  7. Origineel geplaatst door Nik
    Firefox met safari look..
    hard gefaalt met dit filmpje

    Gewoon standaard firefox op de mac hoor (kan ik me wel voorstellen, geeft veel mooiere fonts). Vind dat niet bepaald gefaald..

  8. bijna tegelijk thomas 😛

  9. Die songtekstfunctie werkt echt, ik typ in Annie are you okay en hij vindt meteen Smooth Criminal. Maar met Harry Truman, Doris Day, Red China, Johnnie Ray niet We didn’t start the fire (verwachtte ik ook niet eigenlijk). Maar het is wel erg handig, ik zocht nummers altijd al met Google en nu staat het juiste nummer gewoon bovenaan.

  10. Toch is dit geen goed nieuws voor Apple. De zoekmachine verwijst alleen naar concurrenten en niet naar iTunes. Daar mist Apple echt wel een belangrijke slag. Vind Google steeds enger worden. Nog even en ze beheersen echt alle zoekfunctie op het net. Ze worden me net iets te machtig.

  11. Voor Apple betekent het niet meteen concurrentie, want Google gaat zelf geen muziek hosten, verkopen of anderszins aanbieden. Wel zullen Amerikanen voor het kopen van muziek naar de partners worden doorgestuurd

    Blijkt dus nu hoe dom het was om ruzie met Google te maken over Google voice.
    Dit is dus gemiste omzet voor de iTunes store (Google kan links daarnaartoe nogal simpel wegfilteren)

  12. nou t zal wel aan mij liggen maar ik vind het super handig 😛 Typ een titel in en je krijgt allemaal hits met de songtekst, video….. HANDIGGG 😀

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.