Reacties voor: Google Search-update eindelijk in App Store

De langverwachte update van de Google Search-app is eindelijk verkrijgbaar in de App Store. De update werd in augustus al aangekondigd en bevat een soort Siri-concurrent. Maar als je de gesproken stem wilt horen, zul je wel de instellingen van de app op Amerikaans Engels moeten instellen (via Instellingen > Gesproken zoekopdrachten. In het Nederlands […]
Lees het complete artikel → Google Search-update eindelijk in App Store
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. Best vreemd dat Google dit wel kan, en Apple niet. Net even geprobeerd, en ik moet zeggen dat het echt geniaal snel werkt, alleen zijn veel functies van Google Now niet beschikbaar in Nederland.

  2. Eindelijk zeg. Heeft echt lang geduurd. 😛

    Heb ‘m zelf ook al uitgeprobeerd. Vond het al vreemd dat ik geen gesproken stem hoorde en hij alleen kon zoeken in het Nederlands. Ofwel, het is helaas niet echt een groot verschil met Siri. Tenzij je natuurlijk alleen maar Google Search zélf wilt gebruiken. 🙂

    Voor mij is het voorlopig geen Siri-vervanger. Wel fijn dat je in het Nederlands kunt zoeken (verstaanbaarheid van de app is echt fantastisch), maar als je echt dingen als het weer wilt weten, kun je net zo goed gewoon Siri blijven gebruiken, niet? 😛

  3. Super handig, want je kunt gewoon in het Nederlands zoekopdrachten inspreken. Herkenning van de woorden is erg goed. Voor mij geen Siri meer!!!

  4. Jammer dat ie dan weer niet voor de iPhone 5 geschikt is…..

    Edit:
    Niks gezegd. Had de verkeerde versie wegens een fout in de Store.
    Werkt echt goed!!!

  5. @Niels: Eh… Heb je hem niet? Want bij mij is deze gewoon geoptimaliseerd voor de iphone 5

  6. @Reinier: Wegens een rare fout installeerde hij de oude versie. Inmiddels werkt ie perfect en vind ik het zelfs beter dan siri.
    De app bevat ook diverse verborgen grappen.

  7. Bij mij kan ik alleen inspreken. Ik hoor niet terug. En als ik naar weer zoek van vandaag. Krijg ik gewoon Google. En niet net als boven tezien.

  8. Werkt extreem goed en snel in het Nederlands!
    Bye bye siri

  9. Een ieder kan het over Siri hebben maar op oudere iPhones werkt Siri dus niet. Niet omdat het technisch niet kan, maar omdat Apple vindt dat je er geen recht op hebt. Google search werkt geweldig. Zelfs een lastig uitgesproken woord als ‘regeerakkoord’ wordt prima begrepen.

  10. tevreden over google en google apps haha read this

  11. Ik heb echt geen spraakgebrek maar ‘smeltwarmte ijs’ werd echt niet verstaan!

  12. @Ad: nou ben er bang voor van wel want ik sprak het 1 keer in en hij pakt het. En dan is het ook nog half 7 ‘s ochtends.

  13. Bedankt Google! Apple vond het niet nodig om Siri toe te voegen op m’n iPhone 4 maar gelukkig zijn er ook nog joviale bedrijven.

    Apple levert goede producten, maar het is een eng bedrijf.

  14. Leuk! Helemaal toen ik Siri de opdracht gaf met “Start Google Search”, en Siri perfect Google Search startte, waarna ik vervolgens mijn zoekopdracht insprak in Google Search 🙂

  15. Ongelofelijk hoe snel dit werkt!! En hoe goed hij ook alles verstaat.. Jammer dat Apple Siri in mijn ogen “verwaarloosd”

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.