Reacties voor: ‘Google riskeert boete FTC wegens privacy-omzeiling iOS’

Bronnen beweren tegenover Mercury News dat Google een boete riskeert wegens de gemaakte privacy-inbreuk in Safari afgelopen februari. Deze boete zou binnen een maand worden opgelegd.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 7 reacties

  1. 25.000 dollar is niks voor google, als ze dat moeten betalen voor alles wat ze kunnen doen, is het geen probleem voor hun

  2. Google je stinkt!

  3. Google is evil!

  4. € 25.000 boete voor een miljardenbedrijf. Hier lacht Google toch om. Op deze manier proberen alle grote bedrijven gewoon balletjes op te gooien. Boetes zijn gewoon belachelijk laag. Dit zien bedrijven als Facebook, Google, microsoft en ja…… ook Apple als investering. De gegevens die men wil verzamelen heeft men dan al binnen en verwerkt.

  5. @Roger: Je bent toch niet verbaasd? Google, Apple, MS, Facebook etc., ze zijn allemaal uit op persoonsgegevens want die zijn goud waard.

  6. Origineel geplaatst door hugo
    @Roger: Je bent toch niet verbaasd? Google, Apple, MS, Facebook etc., ze zijn allemaal uit op persoonsgegevens want die zijn goud waard.

    Google verdient door user-data aan ads te koppelen.
    Apple verdient geld door hardware te verkopen.
    Lijkt me dat als Apple user-data te grabbel gooit, zij hun eigen ruiten ingooien.
    Daarnaast heeft Apple al meerdere keren actie ondernomen om privacy van haar gebruikers beter te beschermen. Zo wilden advertentie boeren meer gebruikers info dan Apple toestaat. Hier was nog een hele heisa over remember?

  7. @Anonymous: Eehhhh uhu….

    En je vergeet gewoon maar even dat Apple ook ITunes heeft? Icloud, zegt dat je ook iets.
    Dat ze alle gegevens over je aankoop van apps hebben, De keuze van je muziek kennen. Je persoonsgegevens hebben. Je telefoongegevens aan kunnen enz enz….

    Natuurlijk verbied Apple advertentie boeren en App ontwikkelaars de toegang tot diverse zaken. Hiermee verdienen ze zelf.

    Let wel…. Ook ik heb een Iphone en een Ipad. Ik ben zeker niet tegen de mooie spullen van Apple maar je opmerking “Apple beschermt”neem ik met een korreltje zout als je het niet erg vindt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.