Reacties voor: Google Pool Party komt ook naar iPhone

Google Pool Party is een nieuwe fotodienst die binnenkort op de iPhone te installeren is. Betagebruikers met een uitnodiging kunnen de app al installeren.
Lees het complete artikel → Google Pool Party komt ook naar iPhone
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Is dit niet eigenlijk gewoon Color met een wat begrijpbaardere interface?

  2. Langzaamaan begin ik minder prettig te voelen bij Google, iets te gretig op je gegevens.
    Maar dit vind ik er goed uitzien. Het idee bevalt me.

  3. zal dit werken op ios 4.0 i.v.m een jailbreak

  4. Kan Google niet gewoon picasa houden, en die inbouwen in google en een iPhone app daarvoor maken, en die dan een beetje pimpen om picasa’s zakelijke uitstraling wat te verbergen… Ik wil niet m’n foto’s op 4 plekken… Snapdatdan Google!

  5. Wat is dat nou voor naam “Pool Party”

  6. Dit is zeker gericht op mensen die in een warme/hete omgeving wonen waar ze minimaal een zwembad in de achtertuin of strand hebben?

    Dan valt driekwart van Nederland direct al af en de rest van Amerika zal zich vast ook niet erg aangesproken voelen hun Pool Pictures – die ze niet hebben – te delen!

    Al met al leuk dat ze apps maken, maar de originaliteit en creativiteit mis ik toch erg daar. Misschien zijn ze op hol geslagen door het falen van verschillende diensten zoals Orkut en Buzz en schijnbaar Picasa aangezien ze iets nieuws hebben dat Picasa nu dus moet vervangen?

  7. Het leuke aan deze app is dus dat foto’s bij elkaar terecht komen als ze tijdens hetzelfde evenement geschoten zijn. Het is dus niet de bedoeling dat het Picasa gaat vervangen, zoals sommigen hier denken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.