Reacties voor: Google Pixel 4 vs iPhone 11 Pro: de verschillen zijn niet zo groot als je denkt

Software is nog steeds doorslaggevend
Met de Google Pixel 4 laat Google zien waar het bedrijf technisch gezien toe in staat is. De Pixel 4 en Pixel 4 XL gaan rechtstreeks concurreren met Apple's nieuwste toestellen, de iPhone 11 tot en met de iPhone 11 Pro Max. Wij zetten ze daarom tegenover elkaar in deze vergelijking van de Pixel 4 vs iPhone 11.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Qwa design en premium gevoel wint de Iphone zowizo van de Pixel 4. De rest is wat bij betreft gewoon voorkeur aan os.

  2. Hallo Gonny

    “Een verkoopsucces zal de Pixel 4 niet worden, net als de voorgaande modellen”

    Dit is puur droge humor, geweldig.

  3. Wat voor mij steeds de doorslag is geweest voor ios, is het update beleid. Dat zou vaker in reviews of vergelijkingen meegenomen mogen worden. Apple laat steeds zien dat het snel fixes uitbrengt. Dit is weliswaar rechtstreeks van google, maar de houdbaarheid qua updates vind ik te beperkt voor zo een prijs.

  4. Mooi toestel , alleen dat veel functies daarvan nog niet werken in Nederland en België .

  5. Mooi om te zien dat het allemaal naar elkaar toe groeit. Dat maakt het overstappen ook makkelijker. Ik heb persoonlijk een grote voorkeur naar Apple’s eco systeem. De samenwerking tussen mijn MacBook, iPad, iPhone, Apple TV en Watch is echt super. Ik kan het volledig potentieel aan functies van deze systemen benutten en in het dagelijkse gebruik zijn het alle kleine dingen die het leven toch net iets makkelijker/beter/leuker maken.

  6. Interessant om te zien dat jullie de iPhone ook vergelijken met High end Android Toestellen. Goed om te zien wat de ontwikkelingen zijn.

  7. @Jürgen: welke functies werken dan niet in nederland?

  8. Origineel geplaatst door Mart
    Wat voor mij steeds de doorslag is geweest voor ios, is het update beleid. Dat zou vaker in reviews of vergelijkingen meegenomen mogen worden. Apple laat steeds zien dat het snel fixes uitbrengt. Dit is weliswaar rechtstreeks van google, maar de houdbaarheid qua updates vind ik te beperkt voor zo een prijs.

    Hoewel ik Android graag afkraak is dat bij de Pixel toestellen beter geregeld dan bij Apple. De Pixel 1 krijgt namelijk gewoon functies die de 3 ook kreeg zoals nightphoto enzo.

    Dat zul je bij Apple nooit zien.

  9. @Andy: nightphoto is een software matig iets, tuurlijk ben je er ook een camera voor nodig, maar het maakt ansich niet zoveel uit of de camera 10megapixel is of 15 megapixel. Voor sommige functies ben je echt wel andere hardware nodig, bijvoorbeeld face id bij apple. Je kunt niet zomaar alle apples face id in de software programmeren wanneer je oudere iphone alleen maar een normale front camera heeft. En ook bij apple zijn er echt wel functies op oudere modellen gekomen na bepaalde updates. Dus zeg nooit nooit en google heeft ook echt niet alle functies van de pixel 4 op de pixel in gezet. Gewoonweg dat je de hardware nou eenmaal niet op afstand kunt upgraden

  10. Origineel geplaatst door Jeroenus
    @Andy: nightphoto is een software matig iets, tuurlijk ben je er ook een camera voor nodig, maar het maakt ansich niet zoveel uit of de camera 10megapixel is of 15 megapixel. Voor sommige functies ben je echt wel andere hardware nodig, bijvoorbeeld face id bij apple. Je kunt niet zomaar alle apples face id in de software programmeren wanneer je oudere iphone alleen maar een normale front camera heeft. En ook bij apple zijn er echt wel functies op oudere modellen gekomen na bepaalde updates. Dus zeg nooit nooit en google heeft ook echt niet alle functies van de pixel 4 op de pixel in gezet. Gewoonweg dat je de hardware nou eenmaal niet op afstand kunt upgraden

    Mee eens, maar hardware technisch gezien zouden de Xs en zelfs de X prima nightmodus kunnen krijgen. Net zoals het achteraf focussen van de portret foto’s. Maar toch is dat een exclusive.
    FaceID achteraf implementeren is inderdaad een hardware limitatie, maar genoeg voorbeelden wat geen hardware limitaties zijn en prima op de vorige generatie zou kunnen werken.

  11. Inmiddels is wel gebleken dat de gezichtsherkenning van de nieuwe pixel niet te vergelijken is met die van de iPhone en dat Google daar een flinke steek heeft laten vallen. Het toestel gaat namelijk ook open met je ogen dicht, wat betekend dat wanneer je in slaap valt, dat een ander gewoon je toestel kan openen door het voor het gezicht van de slapende persoon te houden, en op die manier wat bij kan verdienen via de bankapp. (dit was nog niet bekend toen de 2 toestellen hier werden vergeleken).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.